Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksja521

NIech obejrzą te zdjęcia zwolenniczki aborcji!

Polecane posty

Gość autorka narobila znowu
szumu i sie zmyla pizda jedna :P

Jestem zupełnie przeciwna aborcji i przerażają mnie słowa tu piszących (większości). Boję się oglądać zdjęć... . Gdyby Matka Karola Wojtyły dokonała aborcji, nie mielibyśmy wspaniałego papieża. Gdyby Wasze matki też to uczyniły nie byłoby Was. W którym momencie człowiek zaczyna być człowiekiem według Was?

No fakt straszne...takie zdjęcia już pewnie każdy widział. Ale tak samo zbulwersowane kobiety są jak oglądają zdjęcia z porodu... Ja osobiście jestem w niektórych przypadkach za usunięciem - podkreślam w niektórych, ale też uważam,ze nie powinno sie już usuwać tak dużego płodu...

Gość sssssssssssssssssssaaaaaaaaaaa
ojeju a gdyby matka usunela hitlera to nie bylo by @ wojny swiatowej

Gość prawie kazda kobieta
podobno przynajmniej raz w zyciu przechodzi poronienie wraz ze spoznionym okresem i nawet tego nie wie.

Gość prawie kazda kobieta
gdyby matka hitlera dokonala aborcji nie bylo by wojny :P

Czytałam ostatnio na interii historię dziewczyny którą brutalnie zgwałcono i pobito w wieku 17 lat. To był dla niej koszmar, ale kochający wierzący rodzice zmusili ją do urodzenia dziecka. Dziewczyna nie może patrzeć na dzieciaka, ma żal do świata, do rodziców. Dzieckiem zajmuje się jej mama, bo ona nie chce mieć z nim nic wspólnego, jest ono dla niej świadectwem i przypomnieniem tamtego dramatu. Otoczenie ją potępia. Naprawdę uważacie że dobrze się stało? Wszyscy zdrowi i szczęśliwi? Sorki że nie podam linka, ale nie znajdę teraz tego wpisu, a bardzo mną wstrząsnął.

W telewizji nawet był taki program że kobieta miała tak silną wadę wzroku że poród gwarantował jej ślepotę.Złożyła wniosek do sądu bo aborcja byla wówczas zgodna z prawem i niestety odmówiono jej. Miała kjeszcze kilkoro dzieci i została niewidomą mamą-wtedy bez pracy i tatusia też wcięło..

jesli przechodzi poronienie wraz ze spoznionym okresem, to jest to naturalna selkecja, a nie swiadome zabicie, czaisz roznice? Wydawalo mi sie, ze czlowiek jest po to, aby przekazywac swoj lancuch genetyczny nastepnym pokoleniom, a nie aby zabijac i konczyc ludzkosc na sobie. Ta po zastanowieniu dochodze do wniosku, ze moze to i lepiej, ze czlowiek zabija samego siebie, moze kiedys zginie z powierzchni ziemi i nie bedzie juz wiecej przynosil wstydu dla natury :classic_cool:

jesli jeden porod grozil jej slepota, to po kiego groma zachodzila jeszcze kilka razy w ciaze? Tego juz nie byla swiadoma?

Gość kot sapera
popatrz na zdjęcia z operacji ślepej kiszki - też ci się zrobi niedobrze. ale to nie znaczy, żeby nalezało zakazać wycinania rzeczonych kiszek. qed

Do mnie z ironią nie musisz podchodzić kochana.... podałam przykład...a po co robiła kolejne dzieci??? Jak powszechnie wiadomo żadna antykoncepcja nie jest skuteczna w 100% a seks nie służy tylko do robienia dzieci..

Gość ojej jjjjjjj
to straszne!!!

Szczerze - o wiele bardziej smuci mnie widok kalekich dzieci, które są skazane na wózek i łóżko, nie mają kontaktu ze światem, do końca życia zależne od rodziców czy opiekunów, praktycznie bez szans na miłość. Jeśli Ciebie autorko bulwersuje zabijanie małej kuleczki, zarodka, który za cholerę nie przypomina dziecka no to...gratuluję...Poza tym, tak jak już osoby wcześniej pisały - wiesz dlaczego te aborcje na zdjęciach zostały wykonane? Pewnie nie, więc może nie wydawaj pochopnych opinii, ok? Jak widzisz kogoś brzydkiego, to też zaraz stwierdzasz, że skoro taki wstrętny to pewnie jest głupi? :O Uważam, że kobieta powinna mieć prawo do aborcji, jeśli została zgwałcona, jeśli dziecko urodzi się chore lub jeżeli ona może na tym ucierpieć. Aborcji po tzw. \"wpadce\" - mówię NIE. Trzeba też ponosić konsekwencje swoich czynów...

a co to za roznica czy aborcja jest dokonana bo gwalt czy wpadka.takie same sa metody a co dziecko jest winne ze ma ojca gwalciciela.aborcja to aborcja kazda tak samo wyglada. do powyzej a nie smuci cie widok dzieci w domu dziecka? bo mnie tak.dlatego popieram calkowicie aborcje.niech kazdy robi jak uwaza.

Gość nie nam rzucać kamieniem...

Julli, chyba nie masz na myśli tej pipy Alicji Tysiąc? Jesli tak, to weź pod uwagę fakt, iż doskonale wiedziała, że kolejna ciąża grozi pogorszeniem jej stanu zdrowia. I szczerze współczuję temu dziecq, zwłaszcza jak dorośnie i dowie się skąd "mamusia" miała kasę. W tym wypadq aqrat cholernie żałuję, że wygrała! Już predzej zrozumiałabym usunięcie dziecka poczętego z gwałtu, choć aborcję potępiam bez względu na powód

Gość do intimy
aborcje potepiasz bo sama nie mozesz miec dzieci i zal dupe sciska tobie ze inne moga a ty nie.

madchen, ale po kiego czorta zachodziła, skoro ryzyko było aż tak wielkie! Tylko nie pisz mi że mogła się zabezpieczyć...

intima wyobrazasz sobie zycia bez seksu? ty moze tak ale ona akurat nie dlatego moze zaszla poza tym mogla sobie podwiazac jajniki ale kto ci w polsce to zrobi?? dobrze ze wygrakla proces bo miala do tego prawo!!

mi sie wydaje ze kasa gra najmniejsza role! poza tym jesli ona dostala kase to moze je wydac np na operacje ktora powinna zrobic albo mysle ze ona np wyda to na dzieci... kurde przyslugiwalo jej takie prawo to lekarz ma obowiazek!

ja tez sie wlasnie zastanawiam a moze lekarze nie chcieli jej cc zrobic? albo moze najpierw chciala usunac a pozniej jej cc zrobili? nie wiem nie znam calej prawdy ale jakby nie bylo, miala prawo do aborcji