Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest niesprawiedl

Jak niektóre dziewczyny to robią że mają takie piękne włosy??

Polecane posty

Gość Sarita000000000
no prosze niech mi ktos odpowie, dla mnie to wazne!

ElizabethBathory Mało kto to robi,dzieli się z innymi tym co ma.Bardzo to dobrze o Tobie świadczy 🌼

Gość Sarita000000000
dzieki za odpowiedz;/ nara!

Gość Zosienkal
mam ladne, grube, lsniace wlosy, wydaje mi sie ze wazna jest pielegnacja i zabiegi jakim poddaje sie wlosy, po farbowaniu prawie kazdy ma zniszczone koncowki, czeste podcinanie tez jest wazne bo zawsze wygladaja lepiej wlosy z rownymi nie rozdwojonymi koncowkami rowno podciete niz odrastające stronki roznej dlugosci. Dobór szamponu i odzywki jest takze wazny:)ja uzywam teraz pantene, trzeba takze co jakis czas fundowac wlosom maseczke np. wax ;)ziola tez pomagaja na wlosy i domowe sposoby np. rzepa ,jajko, piwo ;) kiedys czytalam ze duzo zelatyny trzeba jesc albo kisielu zeby miec zdrowe wlosy :) wydaje mi sie ze najwazniejsze jest to czy wlosy sa zadbane i dobrze ulozone a nie jaka maja grubosc

Już nie tylko o grubość mi chodzi (chociaż marzę o grubych i gęstych włosiskach) ale ja dbam o włosy a wcale tego nie widać :( Nadal są brzydkie i nieciekawe :( Gdzieś już słyszałam że żelatyna jakoś pozytywnie wpływa na włosy,ale zastanawiam się dlaczego.Co ona takiego ma??Wie ktoś??

polecam odzywke wax, ktora sie kupuje w aptece, nakladam ja na wlosy na kilka godzin, nakladam recznik, sa potem b. miekkie, po zabiegu wcieram jedwab bio silc.. a ja k wyschna t oczasem jakis nablyszczac, olejek, ale po jedwabiu to niekonieczne..sprobuj

Gość dlaczego tak jest niesprawied
Używam Waxa już jakiś czas,chyba ze 2 mce i nic :(

to ufarbuj wlosy.,, teraz te farby sa bardzo odzywcze, szczegonie z loreala, sa tam tez w srodku odzywki specjalne, wybiez farbe co ma w srodku odzywke w tubce jak od malej pasty do zebow, mi pomaga, wlsy przez jakis czas naprawde sa sliczne i swiecace

to ufarbuj wlosy.,, teraz te farby sa bardzo odzywcze, szczegonie z loreala, sa tam tez w srodku odzywki specjalne, wybiez farbe co ma w srodku odzywke w tubce jak od malej pasty do zebow, mi pomaga, wlsy przez jakis czas naprawde sa sliczne i swiecace

no i mowic wam , a wy swoje :| przebadajcie swoje wlosy i wtedy bedziecie wiedziec, w ktora strone ma isc \"leczenie\", bo takie kombinowanie z roznymi kosmetykami, to moze nawet zaszkodzic na dluzsza mete SaritaOOOOOOOOO zniszcza sie - za czesto

Gość niebieskooookaa22
galaretki(głównie), kisiele, mają żelatynę, któa zwiększa elastyczność włosów i paznokci ;) dieta ma duży wpływ na kondycję włosów.... jak rok temu schudłam- to włosy mi wypadały i długo nie mogły dojśc do siebie...teraz jem więcej+owoce i warzywa i odrazu włosów jest więcej kupiłam sobie też szczotkę do włosów z naturalnym włosiem f-my Khaja.... wejdzcie na ich strone, tam jest opisane jak prawidłowo szczotkować włosy np. :) dobrze jest zrobić sobie 1xtyg. mycie włosów szamponem oczyszczjącym... i stosować odzywki nawilżające w miarę, a raz w tygodniu maskę odżywczą (np.wax, olej kokosowy+jojoba+żółtka jaja, olej rycynowy+oliwa z oliwek... mi nafta nie za bardzo podpasowała, więc nie polecam) pasowałoby tez zrezygnować z pianek i lakierów(bo tam alkohol denat. wysoko w skąłdzie :o ) no ale jak jest każda z nas wie ;) nei da się zrezygnować zupełnie

moje kosmetyki do wlosow to : szampon i odzywka - koniec! mam geste, krecone i bez odzywki na mokro , to porazka rozczesac na sucho rozczesuje , bo tak wygodniej - oczywiscie przedtem mialam szope po tekiej akcji , ale juz sie nauczylam rozczesywac na sucho rozsadnie i ok oczywiscie wlosy na szczotce zostaja - to norma nigdy nie uzywlam suszarki (no moze dwa razy w zyciu) jak wspominalam - mam geste wlosy , ale jak raz mnie namowiono na prostowanie , to laska byla w szoku , ze one takie cienkie (podobno), a jakie dluuuuugie byly :) prostuje baaaaaardzo rzadko (jak na razie 2x), bo u mnie ten efekt na drugi dzien juz sie konczy , wiec nie widze sensu no i wlosy myje rzadko (nie musze czesciej, bo mi sie nie przetluszczaja ani nic z tych rzeczy, wiec ok) kiedys mialam halo i mylam prawie dzien w dzien - no i mialam puszyste halo na glowie - moze i miekkie, ale mnie to wkurzalo. myje rzadziej , a nadal mam miekkie i to na tyle z mojej strony :)

Gość Sarita000000000
moje wlosy sa cienkie ale geste jak juz mowilam. chcialabym zeby bylo ich jeszcze wiecej bo jak zwiaze w kitke to nie wygladaja na takie geste. co polecacie zeby bylo ich wiecej? nie mowcie o waxie bo probowalam i nic niie dalo, do tego mialam lupiez i podrazniona skore glowy bo mam zbyt delikatne te wlosy na to. wiem ze jedzenie cebuli pomaga ale to zeby byly grubsze a ja nie chce zeby byly grubsze tylko zeby ich bylo wiecej. wiec co polecacie?