Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusia-ag

Najlepszy sposób na depilację ?

Polecane posty

Gość anusia-ag

Ja używam jednorazowej maszynki ale niedługo zmienię maszynkę na depilator. Na początku gdy zaczynałam dopiero się golić to kupiłam sobie krem do golenia. Na opakowaniu pisało po 4 minutach włoski się rozpłyną i trzeba było zmyć krem. Ja trzymałam nawet 10 minut i wszystkie włoski jak były tak zostały, więc goliłam się maszynką jednorazową i więcej nie kupiłam tego śmiecia. Nie dość, że okropnie pachniało to na dodatek nie działało. W sobotę idę kupić depilator, może będzie lepszy od wszystkich rzeczy, których próbowałam. A wy ? CZego używacie? Jakie są najlepsze i tanie sposoby na depilację wg was ? Czekam na odpowiedzi ;) . Pozdrawiam.

depilatory i ... depilatory.. no wlasnie ...?? usuwanie wlosków no wlasnie.. jak to jest? kolezanka mi powiedziala ze depilator trzeba wybrac odpowiedni dla siebie to wtedy nie beda wloski wrastac, ja jednak w to nie wierze bo niby jak to zrobic?? bo... mialam depilator z firmy Braun (taki zwykly bez zadnych dodatkow typu jakies koncowki itp) no i na moich nogach powstala jedna istna tragedia wloski powrastaly, teraz mam blizny i przebarwienia na nogach nog juz rok nie pokazuje bo sa naprawde straszne nawet spodnicy nie ubiore (nawet jesli mialam bym rajstowy wziac jakies ciemne a nawet czarne ) bo to widac bo przeswituje .... no i nie mam pojecia czym usuwać wloski bo: -od tego depilatora mam powrastane wloski -rożnego rodzaju kremy depilacyjne na mnie nie dzialaja -plastry z woskiem (roznego rodzaju) to nie jest dokladne a poza tym robia mi sie takie krosteczki po tym - pasta cukrowa (nie umiem przyzadzic tylko kupowalam) to nie potrafie tym robic bo dla mnie ta pasta jest za goraca a poza tym duzo zabawy a wloski i tak bardzo szybko odrastaja. -zwykla maszynka do golenia plus pianka do depilacji dla pan to najszybszy sposob tylko ze moje nogi maja juz widoczne wloski juz tego samego dnia a na drugi dzien(tak do ok poludnia) juz maja 3 milimetry (nie uzywalam tylko elektrycznej maszynki)

ja stosuje prawie codziennie peelingi i nic z tego mam specjalna rekawice tez ..... mi jak juz wrosna to jest tragedia (poczatkowo jakies to dawalo rezultaty te peelingi i rekawica teraz jakos nie ) no i nogi sa tragiczne :( nigdy wiecej depilatorow:( tylko co teraz??

mi tez wrastaja po mechanicznej depilacji.. ale po jakims czasie po prostu wydobywam je igielka.. wyszedl teraz nowy krem do wrastajacych wloskow, ale nie wiem czy dziala, z firmy veet ja jak zapuszcze to wyrywam plastrami a poprawiam depilatorem pojedyncze wloski, ktore nie wyszly natomiast depiluje tez rece, bo jestem dosyc mocno zarosnieta i powyzej lokcia to mi sie za kazdym razem robi takie zapalenie mieszka wlosowego, ze przez 3 tyg po tym wstyd pokazywac rece bo krostka na krostce i zadne pillingi nie pomagaja, pomaga natomiast zel CLINDACNE--wysusza i szybciej sie goi