Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajkozniespodzianka

ona jest PIEKNA, prawda?

Polecane posty

Wg mnie jest ładna bo przeciez nie nakazdym zdieciu wyjcie ah pieknie cudownie i wogole zeby wszystkim się podobało ^^ ale wg jest bardzo ładna (^^,)przez takie jak ona popadam w deprejsje (^^.) bywa..

Gość jajoniespodziana
bardzo ladna dziewczyna

Gość jajkozniespodzianka
wkoncu wypowiedzialy sie niezazdrosne panie ;) malo ze jest piekna.. to ma cudowna osobowosc:( .. kocham ja od roku i z czasem to uczucie ciagle rosnie... niestety nie mam zadnych szans

nie jestem zazdrosna, lubie patrzeć na ładne kobiety/dziewczyny codziennie widzę taką, że normalnie aż mi dech zapiera: piękna!

Gość jajko a ty to jakaś
:D a kto powiedział, że jestem zazdrosna o nią? nie uwazam siebie za pięknośc ani za brzydala i co mnie obchodzą inne kobiety, kiedy mam swojego mężczyznę? nie potrzebuje się dowartościowywać poprzez krytykę innych, za niski poziom by to był :O

Gość jajkozniespodzianka
ferry wlasnie pisze, ze nie jestes zzazdrosna.. bo potrafisz powiedziec szczerze ze jest ladna ..

Gość jajkozniespodzianka
pięęęęęęękna...

Gość gówniara z turku
wkleja swoje zdjecia na kafe i mysli, ze nikt nie wie, kim jest. mam zadzwonic do twojej mamy?

Gość niuni..
wezcie wyluzujcie. jezeli to są jej zdjęcia, to nie badzcie na tyle chamskie już... a tak szczerze wdług mnie dziewczyna b. ładna i naturalna.. bo te wszystkie wychlifowane misski i modelki to niestety: make up i fotomontazrz wiec sie tak po gaciach nie srajcie a jezeli to naprawde pisze gosc ktróy sie w tej dziewczynie zakochał, to juz naprawde szczyt chamstwa!!!! jakbyscie sie czuły gdyby ktos waszego ukochanego w ten sposob oceniał i krytykował... tylko dlatego ze wam sie on b. podoba??? zal dupe sciska i tyle! narrraaaa