Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klemensteczka

co musiscie zrobić rano i ile czasu wam na to potrzeba?

Polecane posty

Gość JakDrzewoOdRana
A ja musze lezec w lozku az mi opadnie stojacy :( Nie jest zawsze przyjemnosc uwierzcie

budze sie 5.50 wychodze z psem włączam muze na full :) prysznic śniadanie i wiadomości na onecie szoruje zeby ubieram się czesze napełniam miski psu i włączam mu radio wychodze 7.00

nie potrafie zrozumieć takiego zjawiska u was jak myćie zebów przed śniadaniem... zęby po to myje się rano by wyczyścić je posniadaniu...coś poszło nie tak na etapie przedszkola..?

Gość gfdgfdfg
WSTAĆ ZAPALIĆ, ZROBIĆ KUPĘ, WYKĄPAĆ SIĘ, ZROBIĆ WŁOSY, napić się kawy, zrobić mleko, obudzić dziecko, ubrać dziecko- wstaje o 6 wyjść muszę o 7

Gość mój poranek
budzę się robię śniadanie jem międzyczasie włączam komputer i kafeterię kawa i papieros robię kupę (sorry) myję głowę nakladam odżywkę myję zęby biorę prysznic robie makijaż suszę włosy ubieram się :-)

Gość Martusniaczek
budzę się sex z narzeczonym poranna toaleta(prysznic,mycie ząbków) robię śniadanko prostuje włosy robie makijaż suszę włosy ubieram się

Gość Martusniaczek
Bez suszenia włosów;)

Gość ja wy mozecie
rano jarac fajki? pozygalabym sie chyba, jakbym rano do kawy zapalila...

5.45 - wstaję później: biorę prysznic, myję włosy, nakładam maskę, wklepuję w ciało balsam, w stopy krem, myję twarz, nakładam krem, zakładam soczewki, suszę włosy, zakładam szlafrok i idę do kuchni na śniadanie, później ubieram się, strzelam lekki makijaż, którego zrobienie nie trwa krótko, pakuję sałatę i grzanki do teczki. O 7.00 podjeżdża po mnie kierowca pracowy i zawozi do pracy, wtedy moge poczytać spokojnie gazetę.

6;30-pobudka ( zazwyczaj marocze niecenzuralne slowa kiedy budzik dzwoni) papieros wstawiam wode na kawe prysznic po wyjsciu kawa papieros robie sniadanie do pracy dla mnie i dla meza( to na ogol w reczniku lub szlafroku :P) ubieranie sie :) mycie zabkow makijaz Wyrabiam sie w zaleznosci od dnia od 45 do 60min. Wychodze z domu o 7:30 lub 7: 35 A do tyrki mam na 8 :)

A zapomnialam siusiu zawze zaraz po wstaniu a kupka nie zawsze ;). Dezodorant fafkulec :D Tonik matujacy Eris podklad AA oceanic cienie Loreal brazujacy puder pierre rene i tisz do rzez perfumy albo Aqua di Gio Armani albo BLACK XS Paco Rabanne albo Carolina Herrera 212 Zel pod prysznic get mlk czekoladowy i na cialo dermika krem czekoladowy. papierosli pall Malle lights :)

Gość teraz tak nie wstaje wczesnie
ale podam przyklad jak chodzilam do szkoly: 7-pobudka,lezenie 5,10minut i myslenie co zjesc 7.10 mycie zebow,twary,wlosow,itd 7.20-makijaz(uzywam praktycznie wsystkiego co mozna:p) 7.25-suszenie wlosow i jedzenie kanapki zrobionej w biegu badz niejedzenie 7.35 wybiegam z domu na pociag, 7,40-7-45 pociag czyli trace jakies 45minut a jestem uwazana za bardzo zadbana nie wyobrazam sobie siedzenia z rana w kiblu godiny czasem " z " mi nie dziala,sorka

Gość jnjhnnhjjhn
do góry

Gość mpk o 7-28
wstaje 5.20 prysznic-ok 20min kawa witaminy-10min fajka-10min suszenie wlosow10min herbata 15min makijaz-15min ubieram sie 10min papieros 5min i fru na mpk plus zarcie dla kota,czyszczenie kuwety, zmiana wody malej tvn24!!!!!!!!!!!11

Gość fajnie zycie mam
budze sie i leze eleze leże:D

Gość hyhhy u mnie szybkoo
wstaje , muzyke włanczam , klade się i napawam się nia przez kilkanascie minut a potem biegiem do łazienki myjy myju pucu pucu herbata , zarcie dla kotów i psa, wyjscie z psem na dwor i nie ma mnie

zależy na którą mam do pracy,a jeśli na 8 to budzik dzwoni o 6:25 i ma dwie drzemki 6:40 wstaję i jem śniadanie plus herbata 6:55 łazienka, mycie, ubieranie, włosy i makijaż (myję wieczorem więc tylko czesanie) 7:25 wychodzę z łazienki dopijam herbatę ubieram kurtkę i maszeruję do pracy ok 20 min, mogłabym jeździć ale to mój jedyny ruch na świeżym powietrzu w ciągu dnia ;) w pracy jestem 7:55 po drodze jeszcze kupuję gazetkę ;)

Gość linguś
do góry

wstaje ok 30-40 min przed wyjsciem:P ide do kuchni, wstawiam na herbate:P wlaczam zelazko ide do lazienki - przemywam twarz wracam zalac herbate ide po ciuchy do prasowania wyrzucam torebke z herbaty:P prasuje wlaczam muzyke maluje sie ok. 3-5 min (podklad + tusz) w miedzy czasie pijąc herbate :P WYCHODZE:D

Gość agatka25----------
A ja wstaje 7:00 ( z trudem) 1. ide siku 2. nastwiam wode na herbate 3. wlaczam komputer 4. ide brac prysznic, myje twarz i scieram resztki tuszu 5. ubieram sie 6. robie herbate i siedze chwilke przed kompem, sprawdzam poczte i nasza-klasa ;)) 7.robie makijaz 8. pryskam sie perfumami 9. pakuje rzeczy do torby, kurtka, szalik i wychodze zajmuje mi to 45 minut na 8 mam do pracy, 15 minut potrzebuje na dojazd bez stresu;)

Gość prasować zmarszczki

Kolejny raz stwierdzam że nie wszystko ze mną w porządku :O Budzik mam nastawiony przeważnie na 5 :D Inna sprawa, że leżę tak do 5.30, nastawiam ze trzy drzemki i milion przypomnień żeby nie zaspać. Z reguły stwierdzam że i tak się wyrobię i ustawiam jeszcze jedną drzemkę :D A potem biegam jak głupia :D Wstaję gdzies tak o 5.40 i w ciągu 20 minut biorę szybki prysznic, ubieram się, maluję, robię śniadanie do pracy, dzisiaj nawet zdążyłam wypić kawkę :) o 6 rano biegnę i to dosłownie na pociąg. 15 minut truchtania na stację, a potem w pociągu dalej śpię :D Jakoś z rana każda minuta jest dla mnie na wagę złota i szkoda mi czasu na ścielenie łóżka i inne absurdy :) Wersja nr 2 - dzień wolny. Mogę wstawać cały dzień, a i tak czasami mi się nie udaję. Kończy się tak, że do wieczora pomykam w piżamie i planuję, czego to ja dzisiaj nie zrobię. Oczywiście kończy się na siedzeniu na kafe, graniu w szachy czy innym ściemnianiu :D

Wstaje o 6 Włączam sobie muzyczke Robie herbate i sniadanie i kanapki do szkoly Ide pod prysznic, myje wlosy Myje zeby Jem sniadanie i pije herbate Ogarniam pokoj Lece na kibel Znowuż myje zeby Klade krem na pape i balsamuje sie Susze wlosy Prasuje ciuchy Ubieram sie Pakuje sie do szkoly Punktualnie o 8:00 (albo 7:30) wychodze z domu Szkole mam 30 m od domu, wiec zawsze zdaze ;p

Gość Olivv
No , więc ja wstaję o mniej więcej 6.30 . Po trzecim buczeniu budzika ;C Siedze chwile na kompie odp. na e-maile , yt , fb , fbl , rózne takie stronki... Po 'obudzeniu się' przed kompem ubieram się potem ide do łazienki zrobić włosy :D . Prostuję je czasami , lakierem robię grzywke . Maluję się ,i schodzę szybko na śniaadanko ;) . Znowu łazienka i ubieram się do wyjścia no i wychodzę ; > . A wychodzę o 7.45 . Mogłabym np. o 7 wstawać ale bym musiała się meega śpieszyć a tego nie lubię ;/ . Więc wstaje tak jak wstaje ;D /

Gość qwerty...
pobudka 4.00 mycie zębów,twarzy ubranie sie makijaż tzn podklad,cień,tusz,róż spakowanie jedzenia okrycie wierzchnie ,buty 4.30 wyjscie.

Gość stary temat, ale ciekawie
się czytało :-) Tez napiszę - może jeszcze temacik odżyje. Budzik o 5.00, drugi ustawiony 2 min. później. Wstaję po drugim. Do łazienki - przemywam tonikiem twarz. Do kuchni - robie sobie śniadanie i kawę, zjadam, wypijam i palę. Do łazienki - siku, kupa i mycie się. Włosy tylko latem - mogę wyjść z mokrymi. Do sypialni - robię makijaż (krem, puder, tusz) i ubieram się Dopijam kawę i palę. Wychodzę. Wszystko zajmuje mi 40 - 45 minut.

Gość A to komedia
Kazda codziennie myje wlosy rano a 90% bab w polsce tym bardziej w urzedach ma wiecznie przetluszczone wlosiska.

Gość A to komedia
Kazda taka zadbana, kremuje sie balsamuje z ranca i do tego papieroch. i co z tego kremowania ?