Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klemensteczka

co musiscie zrobić rano i ile czasu wam na to potrzeba?

Polecane posty

Gość rano od wstania
wlosow nie ukladam, same to robia... I nie czesze :D

umycie włosów 3 minuty? jakoś sobie słabo to wyobrażam - 2 razy myjesz szamponem, potem odżywka, potem suszenie ręcznikiem, suszarką - 3 minuty? u mnie to jest min. 15 minut

Gość obskurna ta sofa
budzik nastawiony na 7, wstaję, wstawiam wodę na herbatę, robię grzanki, wchodzę do łazienki na szybki prysznic, zjadam grzanki, popijam herbatę, wchodzę do łazienki, myję zęby, ubieram się (z reguły ubrania przygotowuję wieczorem) dopijam herbatę, robię makijaż, zakładam buty i płaszcz wychodzę o 8.30.

Gość suszona sliwka
te swoje balteki to pewnie zakladasz w ciagu 5 sekund :o:P

Gość rano od wstania
jakie balteki? O_O Mi samo mycie wlosow (2x szmpon, bez odzywek) to malo zajmuje... Ale nie susze suszarka - same schna. Wiec teraz odpada mycie rano, bo za stara jestem, zeby z mokrym lbem na taki mroz wychodzic :D

Gość obskurna ta sofa
balteki? :-o :P -- Jak mnie rozpoznałaś?

Gość suszona sliwka
ha ! ;) z tym myciem to u mnie inaczej jest...nienawidze swiezych wlosow :o

Gość obskurna ta sofa
włosy myję zawsze wieczorami a baletek nie zakładam w zimę, zresztą masz rację zajmują mi 5 sekund. :)

Gość klemensteczka
no taaaaa chodzicie z brudna glowa, wlosy to jakies kucyki powiazane, a potem placzecie ze was zaden facet nie chce, badz: za ta kolezanka jola co ma cotydzien nowy balejaz to sie wszyscy koledzy z pracy oglądaja!

Gość jddhefcnew44444444444
wstaje rano :) (zazwyczaj jest to 8/9) :P idac do łazienki w miedzyczasie właczam kompa, w łazience siku, myje raczki, potem zakładam soczewki!! Schodze na sniadanie, robie je, biore przed kompa :) siadam przed kompem, jem :P i tak mi schodzi do pol godzinki, potem kawusia w miedzyczasie sie ubieram!! I tak juz zostaje przed kompem!! A co pracy mam róznie, czasami na 16, czasami na 13, czasami na 12 :)

ogladaja sie za kolezanka co ma co tydzien nowy makijaz bo se mysla: ale porabana!!co tydzien nowy balejaz!! :P

sorry nie makijaz tylko balejaż :)

Gość suszona sliwka
a ponadto...blech..te since od niewyspania to nawet ta tona podkladu nie przyrywa :o:P

Gość rano od wstania
klemensteczka ---> Nie wiaze wlosow w kucyk ;) I wlosy mam czyste... po prostu NIE MYJE ICH RANO :D

Gość rano od wstania
i sorry za krzyk... ale wczesna pora, niektorzy ciezko kapuja ;)

Gość obskurna ta sofa
kiedyś myłam włosy co 2 dni i też nie było źle, chyba. W każdym bądź razie współpracownicy nie skarżyli się.

Gość obskurna ta sofa
pijawa a metra nie masz w mieście?

Gość suszona sliwka
sofa..metro jest dla wybrancow.

no i nadszedł czas na kawe :)

Gość a to roznie zalezy jak wstane
nie musze myc wlosow 2 razy szamponem bo i tak je myje codziennie. nie uzywam zadnych pianek ani lakierow wiec raz wystarczy. dobrze wyciarm recznikiem, nawet dwoma jak trzeba i podczas malowania polowa wyschnie.

Gość obskurna ta sofa
śliwka, też racja.

wstaje o 6 nastawiam wode na cherbate, ubieram sie, budze corke, pomagam jej sie ubrac,bo co rano ,,marudzi\'\'-ale sie jej nie dziwie;-) robie jej sniadanie i kanapki do szkoly, lekki makijaz .;-) sciele lozka. odprowadzam corke na,,busik\'\'szkolny-przed dom o 7 siedze przed kompem,pije kawe i zastanawiam sie co dzisiaj mam robic i co mam do zalatwienia;-) bo nie pracuje ;-)

-wstaję z mężęm 👄 ❤️ -ide zrobić jesc do pracy dla meża -budze pierwsze dziecko djaę mu skórkę od chleba i sadzam na ławeczce w ganku -budze drugie dziecko djaę mu pestki dyni do zagryzania i sadzam na ławeczce w ganku -budze trzecie dziecko djaę mu butelke z herbatką ziołową od i sadzam na ławeczce w ganku -pakuje sniadanko mężowi i odprowadzam do drzwi -myje łebki i kończyny dzieciom -pije kawke zbożówkę z cukrem trzcinowym i wanilią -siadam na cafeteryjce a w miedzyczasie zajmuje sie berbeciami, kąpie sie i pichce specyjały na lunch

Gość wcale nie ma...
a kadlubkow im nie myjesz?? :D

Gość wcale nie ma...
no cala reszta... poza "lebkami" i "konczynami" ;] Ze tak powiem srodek ;)

Budzik w komórce dzwoni o 5.50, z łóżka zwlekam się 5 min później, nastawiam w mikrofalówce mleko na 2.20 min, w tym czasie idę myć włosy Zawijam włosy w ręcznik, dosypuję płatków do mleka i jem śniadanie przygotowuję wyżerkę do pracy - jogurt + jabłko o 6.20 idę się umyć i rozczesać włosy o 6.40 ubrana zasiadam do robienia tapety 6.50 czeszę i suszę włosy (mam długie, nie układam), ubieram buty, płaszcz i wychodzę. Z domu wyjeżdżam o 7mej na dworzec (ojciec mnie podrzuca), 7.10 mam autobus do pracy, 30 km i o 8mej siedzę już przy biurku.

Wstaje o 5:25. Siku. Mycie zebow, twarzy, wcieram krem, Do kuchni-wstawiam wode na herbate. Robie makijaz, czesze sie. O godzinie 5:50 zaczynam robic sniadanie do pracy dla siebie i meza. Od 6-6:15 jem sniadanie i czytam gazete (to najmilsza chwila poranka). Potem kibelek. Ubieram sie w biegu. O 6:30 do auta. 6:45 jade autobusem do pracy. (pks) W pracy jestem o 7:30. A mam na 8. Uf dobrzez e teraz beda 4 dni wolnego.