Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia wariatka

Singiel - wolny z wyboru czy z przymusu?

Polecane posty

Gość głupia wariatka

Wpisujcie sie wszyscy, którzy jesteście singlami, czy z wyboru czy z przymusu. Ja należę do tej grupy i przyznam że jest mi dobrze samej chociaż czasem chciałabym sie do kogoś przytulić. No ale zapraszam do wspólnej dyskusji:)

Gość głupia wariatka
a jest cos takiego w przyrodzie??????????

Gość głupia wariatka
wyżej to podszywka:) No ja uważam że singiel może być również z przymusu aler to zależy jak kto patrzy:)

Gość vvvvv
Wybrałem życie w samotności, ale nie pasuje do klasycznego wyobrażenia singla. Unikam kontaktów z ludźmi, cenie sobie spokój.

ze słownika: Singel - potocznie osoba żyjąca samemu, nie mająca partnera życiowego z własnego wyboru, po wielu przejściach z innymi partnerami. ;) 🖐️ kwestia definicji :P no więc ja singlem nie jestem bo jakiegokolwiek wyboru nigdy nie miałem... zbyt beznadziejny żeby ktoś się mną na poważnie zainteresował

Ja jestem singlem chyba z wyboru bo pewnie z przymusu w jakimś tam stopniu też ale jak już pisałam wcześniej samej mi chyba lepiej, nie mam tyle kłopotów i zmartwień co zakochani. Owszem chciałabym być zakochana ale jak juz kochać to bez granic tak więc czekam ciągle na tą jedną prawdziwą miłość:)

Zdecydowanie z wyboru.....ciężko wywalczone. Nie stronię od towarzystwa płci odmiennej......wręcz przeciwnie, ale w moim domu już żaden facet swoich kapci nie zostawi.

Po kolejnym koszu danym facetowi stwierdziłam, że jestem singlem z wyboru. Kiedyś mi się wydawało, że jestem sama, bo nie znalazłam odpowiedniego kandydata. Nawet teraz, kiedy znalazłam i go odrzuciłam, doszłam do wniosku, że mnie, na tym etapie życia, jest dobrze samej.

Na zawsze. :D Jestem tego pewna jak niczego dotąd jeszcze nie byłam. Zbyt wiele lat ze swojego życia musiałam spisać na straty. Partner......i owszem, jestem 100% kobietą............ale decydować o sobie i za siebie będę tylko ja.......odpowiadać za swoje decyzje również.

Gość
uważam, że wielu \'singli\' wmawia sobie, że żyją samotnie z wyboru :) ale część ludzi faktycznie nie nadaje się do stworzenia związku

Gość tajemnicza wilbicielka ****
no więc ja singlem nie jestem bo jakiegokolwiek wyboru nigdy nie miałem... zbyt beznadziejny żeby ktoś się mną na poważnie zainteresował ja sie toba interesuje :D 😘

Gość vvvvv
Ja nic sobie nie wmawiam, zauważyłem, że nie potrzebuje kontaktu z inną osobą, co więcej - kontakty z ludźmi są głównym źródłem stresu.

Gość
czyli jesteś nieprzydatny społecznie, bo nie nadajesz się do stworzenia związku i prokreacji :p jesteś gejem? żartuję

Neurosa, To, że ktoś nie jest zdolny do prokreacji, czy też jest gejem nie oznacza, że jest nieprzydatny w społeczeństwie......... nawet jeśli to żart. ;)

hej! ja jestem wolna z wyboru, chociaż mam w czym przebierać, bo faceci aż gwiżdżą na mój widok, ale cenię sobie wolny stan i życie bez zobowiązań

Gość Mrioat
glupie dziwki. Napiszcie wprost, ze potrzebujecie wciaz kolejnego faceta, ktory was przerucha, bo przy jednym sie nudzicie. A przynajmniej wiekszosc z was.

Witam wszystkich...ja jestem singlem trochę z wyboru, a trochę ..bo po prostu nikogo nie znalazłam dla siebie...a jak poczułam do kogoś \"to\" i chciałam coś budować, związek, to niestety ten ktoś nie chciał...takie blędne koło, czasem ktoś chciał ze mną , ale ja nie chciałam...

No tak to właśnie jest, jak już my się kimś zainteresujemy i ten ktoś też chce cos więcej budować pojawiają się przeszkody. Dlatego wniosek nasuwa sie jeden, że najlepiej pozostać singlem:)

no właśnie wolność, ale przecież jest czasem taka potrzeba, żeby ktoś ograniczał tą wolność. Kurka ja już sama nie wiem czego chcę:) Z jednej strony dobrze a z drugiej...

Gość Śmierć85
od paru godzin 100% singiel z przymusu. Nie wiem czy mam się z tego cieszyc czy płakać :/

Gość nie ma czegos takiego
jak singiel z przymusu ... Tak jak napisala a ja wygrałem życie , osob aktora nie moze znalezc 2 polowki to osoaba samotna, przegrana ... singiel to swiadomy wybor ...

Gość a_dusia
nie ma singli z wyboru :)