Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham cie ***

hmm.. a ja mam takie pytanie..

Polecane posty

Gość kocham cie ***

moja kolezanka pytala sie mnie czy jesli chlopak dostal wytrysku o godz 17 ale oczywiscie nie kochali sie tylko zabawiali bez jakiegokolwiek wspolzycia to czy o godz 1:30 w nocy jesli to zrobili a wtedy nie mial wytrysku w niej to czy plemniki przezyly na jego czlonku od godz 17 :) wiem ze to glupie ale powiedzialam jej ze plemniki przezy moga tylko 5 godz na jego czlonku.. czy to prawda? z gory dzieki

Gość zapowiada się ciąża bliźniacza
musiałabym wiedzieć, czy wytrysnął jej wcześniej na twarz czy w buzie czy być pewna płci dzieci :):)

Gość kocham cie ***
wiem ze to jest zabawne.. ale chcialabym sie nawet sama dowiedziec czy to jest mozliwe zeby zaszla w ciaze :) pozdrawiam

Gość zapowiada się ciąża bliźniacza
fajna prowokacja. jasne że może zajść w ciąże, każda jazda bez zabezpieczenia w dni płodne może się zakończyć bobaaskiem...

Gość bleeeeeen
Ja bym kolezance poradzila zeby zmienila chlopaka brudasa co z zalepionym fiutkiem tyle godzin biegal

Gość kocham cie ***
chodzi mi o to tylko czy plemniki mogly by przezyc tylko na jego czlonku az 8 i pol godz

Gość kocham cie ***
no mowila ze sie "wytarl" bo nie mieli czasu zbytnio na mycie gdyz natretni koledzy w tym czasie wpakowali sie do pokoju

Gość kocham cie ***
prosze o jakies konkretne odpowiedzi .. wiem ze to smieszne bo sama sie z tego smialam ale jednak ciekawa jestem czy przezyly by ?

nie wazne, jesli potem sie kochali bez zabezpieczenia (a wnioskuje ze tak) to i tak moze zajść w ciąze wiec tamte plemniki to pryszcz jak tu sie nowe wyszykowały

Gość kamileczka 88
moniak mam do Ciebie pytanko :D czy jak już miałam 3 misiączki moge byc spokojna ? wiem ze to głupie....wiem ze poowinnam byc spokojna ale jestes panikara:D

Gość kamileczka 88
tzn ja jestem panikara :D

a ja nie wiem.... zrób test ciążowy, na pewno po takim czasie wyjdzie prawdiłowy wynik

Gość kamileczka 88
dobra popytam jeszcze gdzie indziej... nie zrobie testu .... bo mam okres....

Gość kamileczka 88
nie nie o to chodzi ze teraz go mam .... po prostu mialam teraz zbliza sie 4 trwał normalnie 5 dni był srednio obfity czyli jak zawsze 2 mocnej 3 slabiej.... i seks był w dni nie plodne pytam bo jestem taka własnie :P

Gość kamileczka 88
no wiesz.... myslałam ze okres swiadczy o tym ze nie doszło do zaplodnienia .... poza tym ... dni nie plodne... czyli 2 dni przed okresem potem normalnie wystąpił myslalam ze rozwiejesz moje wątpliwosci bo wydawalo mi się ze znasz sie na rzeczy:P

no owszem... wszystko wskazuje na to że nie jestes jednak w ciązy. to oczywiste że jesli okres jest w terminie i obfity to mozna odetchnąć... no i tyle. ale jesli mimo to sie denerwujesz to co za problem test zrobic... nie bedziesz musiała pytac

Gość kocham cie ***
kochali ale nie bylo wytrysku bo pil alkohol i ciezko mu bylo do czegokolwiek :) a tamte juz nie przezyly napewno co nie? przeciez to 8i pol godziny po jego wytrysku.. az nie mozliwe zeby w takim cvzasie mogly przezyc

Gość a o kropelkowaniu
slyszalas? to znaczy ze sladowe ilosci spermy wyplywaja z czlonka, co nie oznacza wytrysku, a wyplywaja w czasie stosunku, niekoniecznie na sam koniec ;) z tego tez sie zachodzi w ciaze, no i dlatego stosunek przerywany nie jest bezpieczny

Gość kocham cie ***
tak slyszalam i jej tez to powiedzialam ale ona powiedziala ze nawet tego nie bylo bo byl suchy jak cos.. chodzi tylko o to czy mogly przerzyc 8.5 godz plemniki

Gość pamela789
do kocham Cie skąd mozesz tyle wiedziec przeciez nie byłas tam miedzy nimi nie wiesz co się działo

Gość kocham cie ***
bo wszystko powiedziala mi kolezanka.. i to dosc szczegolow

Gość to zapewne
dotyczy autorki skoro sie tak dopytuje:/czemu kolezanka sama sie nie dowie?a nawet jakby nie miala dostepu do netu to czemu Ty jestes z tym pytaniem,az tak natretna,przeciez w takim stopniu nie powinno Cie to interesowac. Pozdrawiam

Gość kocham cie ***
jest teraz przy mnie i mowi mi co mam poisac.. oczekuje tylko jednej odp i tylko na moje pytanie

Gość pamela 789
własnie mi dlatego sie wydaje ze to o Ciebie chodzi hehe a wiec zacznijmy od początku czy bylo to w kolezanki dni nie płodne bo to bardzo wazne ;)

Gość kocham cie ***
a skad ja mam to wiedziec czy byly to jej dni plodne czy nie? ONA SAMA NIE WIE..jest mloda i glupia.. chce se tyl;kop dowiedziec czy mogla zajsc w ciaze jesli plemniki byly na czlonku po 8,5 godz

Gość pamela 789
ale po co jej to wiedziec zacznie sie stresowac... a wie chociaz kiedy ma dostac okres czy jest taka mloda ze jeszcze w ogóle nigdy nie miała:P nieno jak były jej płodna to mogła bo plemniki po wytrysku maja długą zywotnosc tak czytałam ;)

Gość kocham cie ***
ostatnio miala 10 bodajze.. a 2 miechy temu 16 czyli ma nieregularny ... plemniki mi sie wydaje by przezyly ale w swoim otoczeniu hmmm nie wiem sama i dlatego pytam bo biedaczka dzwoni teraz co chwilke

Gość pamela 789
a kiedy uprawiała seks ??