katalina*** 0 Napisano Październik 31, 2007 drogie dziewczyny mam pytanie. niedawno bo 15 dni temu odstawilam tabletki anty cerazette ktore bierze sie codziennie bez zadnej przerwy. lmoj ginekolog powiedzial mi ze miesiaczka powinna przyjsc 3-5dni po odstawieniu. jest 31 pazdziernik a ja nadal nie mam okresu!! bylam u lekarza i kazal mi rozpoczac nowe opakowanie innych tabletek mam diane 35..... czy to normalne abym teraz wziela tabletki jest nie mialam \"naturalnego okresu\"?? dodam jeszcze ze boli mnie brzuch, i kochalam sie raz z zabezpieczeniem -gumka, gdzie do wytrysku nawet nie doszlo. a moj facet po \"masturbacji\" nawet nie nie dotykal w miejsca intymne.... co mam robic?????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Październik 31, 2007 po pierwsze jeśli mineły conajmniej 2-3 tyg od tego stosunku z gumką to zrob test, gdy okaze sie ze nie jestes w ciąży zacznij brac diane35 i postepuj wg zalecen lekarza, ale pamietaj ze podczas pierwszego opakownaia diane nie bedziesz zabezpieczona, widocznie Twoj orgaznizm w ten sposob zareagował na odstawienie cerazette... nie martw sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalina*** 0 Napisano Listopad 1, 2007 bardzo dziekuje Ci za odpowiedz... fajnie ze mozna z Toba \"porozmawiac\" o babskich sprawach na forum... :)tylko mam jeszcze jedno pytanie... stosunek byl z 17 na 18 pazdziernika... jak myslisz? czy przeprowadzenie testu w dniu jutrzejszym bedzie wiargodne? jutro 2.11.2007 roku minie rowne dwa tygodnie... czekam cierpliwie na Twoja odpowiedz.....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Listopad 1, 2007 sądze że jesli wykonasz test z porannego moczu to wynik powinien byc w miare wiarygodny, jednak gdybym była na Twoim miejscu to zrobiłabym test z krwi- beta hcg w laboratorium- 100% pewności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalina*** 0 Napisano Listopad 1, 2007 raz jeszcze dziekuje Ci za Twoja wiedze i kompetencje... :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
po prostu Julka 0 Napisano Listopad 1, 2007 biore yasminelle od pol roku bo sobie je wykupilam, a ze mieszkam w uk to mam problem bo ich tu nie ma. czy moze bez robienia przerwy brac yasmin? bo tutaj maja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach