Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguuuuuuuuuuuuuu

robicie porzadki??

Polecane posty

Gość aguuuuuuuuuuuuuu

hejka dziewczyny. macie jakies nie potrzebne, fajne ciuszki w swojej szafie, ktore chcialbyscie oddac lub odsprzedac?? piszcie !!

hmm no na przyklad nowe, raz zalozone jeansy- czarne rurki z KappAhla - chetnie sie ich pozbede :) - rozmiar 34, ale jak dla mnie to to jest baaardzo duze 34 sa na mnie za krotkie :o ktos zainteresowany??? :)

Gość aguuuuuuuuuuuuuu
Bzium ---> na mnie tez chyba za duze beda. a moglabys przeslac zdjecie na maila??? Kro_nika15@wp.pl .

na razie Ci napisze jakie maja wymiary, bo nie chce mi sie teraz fotek robic ;) jak wymiary wydaja Ci sie ok, to jutro moze zrobie zdjecia, ok? niski pas 2 x 34cm biodra (najszersze miejsce) 2 x 44cm dlugosc nogawki od kroku 76cm one nie sa na mnie za duze- sa dobre tylko za krotkie mam 173 cm wzrostu wiec pewnie dlatego.. coz nie byl to zbyt przemyslany zakup :(

a tak w ogole, to czym jestes zainteresowana i jaki rozmiar nosisz to moze cos jeszcze znajde... w sumie mam sporo ciuchow, ktore byly pomylkami zakupowymi... niestety :o

Gość aguuuuuuuuuuuuuu
hmm. te rurki dziwne maja wymiary albo ja ich nie rozumiem. heh bo rozmiar 34 to spore ale te biodra nie zrozumiale dla mnie. ja nosze spodnie od 29 do 32 ale to zalezy bo rozmiar rozmiarowi nie rowny. a koszulki i sweterki to rozmiar [ M lub nawet L] ale zalezy od marki . jakies dziwne to wszytsko teraz robia heh

Gość aguuuuuuuuuuuuuu
a co masz ciekawego z koszulek i moze jakies bluzy albo sweterki. a tak w ogole to wszystko wymieniaj w czym nie chodzisz;p heh

a bo to jest 34 nie w rozmiarowce tej spodniowej tylko normalnej (czyli niby xs) hmm no z gor to raczej nic na Ciebie nie znajde chyba- ja nosze od xs do m maksymalnie ale popatrze i Ci pozniej napisze :)

Gość aguuuuuuuuuuuuuu
oki :)