Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemiskooo

nie slysze na jedno ucho

Polecane posty

Gość problemiskooo

Od dwoch dni nie slysze na ucho...Nie wiem co mam zrobic. Znacie jakies sposoby na odetkanie ucha? stosowalam juz amol parafine i olejek kamforowy i to nic nie pomaga. Od czego to moze byc?? Dodam ze zawsze czyszcze uszy patyczkiem kosmetycznym. pmocy!!!

Sama nic nie zdziałasz. Jak najszybciej idź do laryngologa, który oczyści Ci uszy. Ten zabieg nie jest bolesny i trwa tylko chwilę.

To właśnie od patyczków. Wpychają woskowinę głębiej i zatykają kanał słuchawy. Do lekarza.

Gość jest sposób
kupić w aptece krople otinum, zakroplić ucho na kilka godzin by woskowina rozmiękła, potem pod prysznic i namydlić ucho, wlać ciepłej wody i przytykając małżowinę uszną dłonią , kręcić dłonią mocno ją przytykając do ucha. W ten sposób dokumentnie rozpuści się woskowina. Po tym przystawić słuchawkę prysznica do ucha i strumieniem wody wypłukać woskowinę. Po strząśnięciu głową powinno ucho/uszy się odetkać. Ja po takim zabiegu poszedłem do laryngologa na kontrolę, a on na to: ja tu nic nie widzę, co pan duupę zawraca.

Gość jesc
w ogole nie slyszysz????? Jesli tak, to lec do lekarza, nic sama nie rob

Gość jdkjhsldkjsdhsdkjdhs
isc na przeplukanie ucha do lekarza, zabieg bezbolesny i trwa 2 minuty. Ja ostatnio mialam taki problem, zwijalam sie z bolu, co gorsza, z ucha zaczal sie wydobywac fatalny smrod! Tragedia. Kupilam lek do rozpuszczenia woskowiny. nic nie dalo, jedno przeplukanie, od razu zaczelam slyszec, pozniej profilaktycznie 2 razy zkroplenie ucha i po krzyku od dwoch miesiecy wszystko ok.

Gość dwadziescia dwa
jakie przeplukanie ucha?co za staroswieckie metody,teraz wysysaja zapchane ucho,specjanym "odkurzaczem",do tego celu przeznaczonym,szybko sprawnie,czysto i bezbolesnie