Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiatelkodonieba

Zapalmy światełko dla malutkich aniołków...*

Polecane posty

Gość swiatelkodonieba

Zapalmy światełka dla naszych aniołków...które odeszły, narodzone czy też nie...[*] moja Majeczka ur. 27.VII.2006 zm. 1.VIII.2006 Bóg tak chciał...

Gość PLOP
dla mojego Aniołka [ * ], który odszedł 22.02.2006 r. (6 tydz) :O mój kochany Aniołku, pamiętam o Tobie i zawsze będę pamiętać, Twoja mama

Gość swiatelkodonieba
onomatopeja, to taki symboliczny, internetowy znicz...

Gość swirek72
jak was czytam to plakac mi sie chce !! nie wyobrazam sobie takiego bolu!!!

Gość i koniecznie tak publicznie
na forum? :O Nie znacie innej formy zapalania światełek zmarłym dzieciom?

jesteś katoliczką jak rozumiem. nie lepiej w takim razie porozmawiać o śmierci w sposób bardziej radosny niż bawić się w zapalanie internetowych zniczy. Twoje dziecko teraz jest bardzo szczęśliwe, więc powinnaś się radować :)

Gość swiatelkodonieba
Wiem, że jest jej dobrze :) Że ma tam wszystko, czego jej potrzeba :) Ale pomyślałam...że tak też można... Ale, nie mówiąc o tobie onomatopejo, wystarczy cokolwiek tu napisać, by zostać zjechanym...

Gość Langwedocja
współczuję gorąco straty, ale również nie rozumiem potrzeby umieszczania takich internetowych zniczy. Tym bardziej dla własnych dzieci. One nie przesiadują przecież na kafe. Po co taka demonstracja?

Kochana Hanusiu nie było nam dane trzymać Ciebie w ramionach...........Jesteś dla nas gwiazdeczką świecącą wysoko na niebie.........tak bardzo tęsknimy za Tobą nasza śliczna......zawsze będziemy Ciebie kochać 🌼🌼👄❤️👄🌼🌼 Spij spokojnie nasza dziecino.......do zobaczenia w niebie.......... Mamusia i Tatuś

swiatelkodonieba gratuluję pomysłu.........miło,że i na kafe zapalić światełko...... Komentarzami osób które nie znają co znaczy strata kogoś ukochanego nie przejmuj się ,takie osóbki trzeba ignorować.........