Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spoznia sieeeeeeeeeeeee

gdzie moj okres?

Polecane posty

Gość spoznia sieeeeeeeeeeeee

dzis 32 dzien cyklu....

Gość Kasia odpowie
to nie koniec świata mi tez się spozniał i dostalam 35 .....więc głowa do góry

Gość spoznia sieeeeeee
do tego mam przezroczysty sluz

Gość Kasia odpowie
hm... ale ciągnie się czy się leje?

Gość spoznia sieeeeeee
raz za czas jest go troche

Gość spoznia sieeeeeee
w sobote nad ranem najpierw piescilam sie z chlopakiem, on mial wytrysk, potem zalozyl gumke i wszedl we mnie ale juz sie nie spuscil, w niedziele mialam dostac okres(bylby to 28 dzien cyklu) wiec prawdopodobienstwo ze mialabym wtedy dni plodne niewielkie (sam gin mi to powiedzial), we wtorek zrobilam test na beta hcg z krwi i wyszedl ujemny...

Gość Kasia odpowie
hm w sumie to tak przezroczysto białawy gęsty jest podczas owulacji a potem jest wlasnie przezroczysty .... a przed okresem jest taki gęsty....lub jest scuho ....moze masz 2 owulacje? czasem ze stresu lub silnego wysiłku mogą wystąpić 2 owulacje....

Gość Kasia odpowie
przecież wtedy są dni niepłodne ?? tuż przed okresem !!

Gość juz po mnie
no wlasnie tak mi powiedziala ginekolog, ze raczej malo prawdopodobne zebym byla w ciazy bo wtedy raczej mialam dni nieplodne wiec czemu nie ma okresu? czy to przez to ze sie bardzo stresuje?

Gość Kasia odpowie
powiedział że razczej miałaś niepłodne?:D czy ze to były niepdłodne :D ;) hm... no jak robiłas test na hcg to sie nie martw ;) przeciez wyszedł negatywny a poza tym miałas dni niepłodne to powinno Ci wywiac z glowy wątpliwości..... dostaniesz okres za pare dni ;)

Gość juz po mnie
Kasiu dzieki za wsparcie, tak sie boje, bo niby nie moge byc w ciazy, ale co chwile sprawdzam majtki a tam nic nie ma:( poza tym to beta hcg moze za wczesnie na badanie bylo? jejku wariuje

Gość Kasia odpowie
mialam dokładnie tak jak Ty ,również wariowałam.... ale nie robiłam testu na obecność hcg nie byłam też u ginekologa... czytalam tu i tam....az się uspookoiłam i dostałam 35 dnia cyklu

Gość juz po mnie
jutro chyba ide po test

Gość Kasia odpowie
idz to Cie uspokoi ;) i dostaniesz okres

Gość wgoreeeeee
upup

Gość promyk szczescia
a skad mam wiedziec?? moze poszedl na spacer. ludzie ! skad my mamy wiedziec czemu wam sie okres spoznia, czy jestescie w ciazy itd. niektorzy naprawde nie wiedza co pisza. przeciez my nie jestesmy wrozkami zeby na takie pytania odpowiedziec

Promyk szczęścia No i co tak sie do niej sapiesz???? Dziewczyna szuka wsparcia, więc jej nie krytykuj!!! Nie podoba ci sie jej problem to lepiej tu nie zaglądaj! spoznia sieeeeeee Nie denerwuj sie okres na pewno przyjdzie, najlepiej wieczorkiem odpręż się i napij sie lampki winka :) mi to pomaga Ostatnio dostałam okres w 37 dc. a normalnie powinien być w 32 dc. wiec nie przejmuj sie i spokojnie czekaj Pozdrawiam

Gość spoznia sieeeeeeeeeeeeeeeee
dzieki Kate a moze to przez antybiotyk Novamox mi sie spoznia, bo zazylam jakies 3 tabletki, jak bylam przeziebiona 2 tyg temu/?

Przeziębienie, choroby, stres, i zażywanie leków wpływa w jakimś stopniu na termin miesiączki - miałam tak kilka razy głowa do góry :)