Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga_28latka

w ilu procentach okreslillibyscie sie jako szczesliwi ???

Polecane posty

Gość aga_28latka
moje procenty = powinny spasc agiie - w sumie ciekawy watek zapodalas ... zalozmy priorytet nr 1.- milosc 55% --- nie ma - wiec wychodzi ... 0% priorytet nr 2. - mieszkanie -40% --- moje 0% wynika ze ciesze sie paroma procentami pogody, pracy i .... sama nie wiem czego ... asi a- dojdziesz i do tego :) pain ou- czemuz to?

jak by to tak dokładnie podliczyć to by jeszcze na minus wyszło:P

Gość aga_28latka
hahaha wiem, zaczelam od wyzszych stawek, ale nie wyszloby mi 100% ;) ---to juz wiem, dlaczego nie boje sie umierac ... ;) to a propos twojego cytatu

wkońcu będzie 100% szczęścia..:) "chyba trochę więcej szczęścia mają nie co Ci się rodzą, ale Ci co umierają"

to raczej sprawa indywidualna dla każdego.. dla jednego to dziecko dla drugiego to zdrowie dla innego praca sama sobie musisz odpowiedzieć na pytanie czym dla mnie jest szczęście.

Gość aga_28latka
Rybko, wlasnie o to mi chodzilo, abys to ty sprecyzowala, co sprawia ze czujesz sie szczesliwa i w jakim stopniu :)

agiie --> :-) Patrząc na tę listę: - dziecka nie ma... to 0% czy 100% ?... - zdrowie mocno szwankuje... - praca jest... a że nie ma z niej satysfakcji i spełnienia?... - życie osobiste... nie ułatwia ;-) Kiedyś już pisałam. Bywam zadowolona. I chciałabym móc mówić codziennie, że jestem zadowolona z życia takim, jakim ono jest. Chciałabym więcej radości. Szczęście? To chyba dla mnie zbyt duże słowo. Podobnie jak nieszczęście. Radości i poczucia szczęścia wszystkim! :-) 🌼

bo większość ludzi nie docenia tego co ma.. i chce czegos więcej

ja obiektywnie (na ile to możliwe) patrząc to nie mam czego doceniać 🖐️ żadnych moich priorytetów nie zrealizowałam i nie zrealizuje 🖐️

agiie--> :-) A może doceniają, ale nie odnajdują w tym szczęścia? ... :-) Ja mam 32 lata, dość dobrze płatną pracę (w której się męczę i nie spełniam, ale muszę spłacać kredyt), zdrowia na tyle, żeby funkcjonować, rodziców i siostrę w dość dobrej formie, ale kilkaset kilometrów od siebie. Jestem w związku, w którym muszę mieć sił za siebie, za niego i za nas oboje. Mam spory kredyt na inwestycje w toku i niepewną przyszłość. Gdy patrzę na to, na co miałam nadzieję kilka lat temu, rozmyślając o przyszłości, to niczego nie zrealizowałam. :-) Ale dziś dla mnie jest szczęściem wiadomość od przyjaciółki z daleka - w końcu jest szczęśliwie, z wzajemnością zakochana w mężczyźnie, który jest dla niej prawdziwym wsparciem. Życzyłabym sobie takiego szczęścia na co dzień. :-)

Gość aga_28latka
warta grzechu - zawsze moze byc lepiej bo nigdy nie wiesz co jest w bombonierce czekoladek, moze kiedys wyciagniesz te ulubiona ? taka, jak z pokerem, dzis przegrywasz, ale karta moze sie odwrocic? jesli nie kareta to jakis inny ful

Rybka ja właśnie takie szczęścia szukam jak ta Twoja przyjaciółka znalazła.. i to będzie moim szczęściem..

Gość z moich obliczen wyszlo
moje obliczenia polegaly na tym ze wzielam pod uwage kilka kategorii, np. dom, facet, praca, itp. i do kazdej tej kategorii dopisalam ilosc % w jakich jestem tego zadowolona, np. praca 0% bo nie pracuje, dom 50% bo raz dobrze raz zle, pozniej dodalam wsyztskie te % i podzielilam przez liczbe kategorii :D

i doszliśmy do sedna czym dla Nas jest szczęście:) choć praca w której by sie mozna było spełniać.. i mieszkanie.. ale mając taka osobę przy boku zawsze jest łatwiej..

Gość aga_28latka
Zastanawiam sie, czy z tym sie czlowiek rodzi- czy to jego charakter, czy tez rzeczywiscie sa to warunki zewnetrzne Popatrzmy - sa ludzie, ktorzy maja wszystko- pieniadze, dzieci, rodziny, stabilizacje, wakacje w dalekich krajach A jednak bywaja niezadowoleni i zrzedzacy, zazdrosni i zlorzeczacy na caly zly swiat... Jakis tydzien (lub dwa) temu ogladalam Ekspres Reporterow, gdzie bardzo biedna rodzina, z ojcem po cholobie alkoholowej, nie mowiacym byla bardzo bardzo szczesliwa, cieszaca sie kazdym dniem, kazda deska znaleziona - a przydatna w budowie ich "Rancha "moze widzieliscie .... Oni i doceniaja i umieja sie z tego cieszyc- jak to sie dzieje ... ?

Gość aga_28latka
No, na mnie jzu czas --- ja juz dzis ide polezakowac, rano trzeba wstac - mam nadzieje, ze "ciag dalszy nastapi " 🖐️ :)

Gość MOZE OKOLO ...
60% ..

Gość fghjkhfkg
1 %

Gość
jestem szczęśliwa na 95% :)

Gość josefina krakoska
100 % :D dzis ----> bo dostalam dobra wiadomosc :D

Gość aga_28latka
🖐️ Pozdrawiam i podnosze temat ! Jak szczeslliwi sa tu ludzie na forum? Zrobie statystyke ale potrzebuje wiecej respondentow :D