Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Interesująca22

noc w pensjonacie

Polecane posty

Gość o widzę żę będzie to
stosunkowo owocna i oby nie brzemienna w skutkach noc!

Gość s.o.s
Lara, to już rozumiem dlaczego faceci sa tak rozbestwieni, a ja ciągle sama. No tak rozpieszczac faceta, w głowie sie nie miesci...

Gość lolamido
Albo jeszcze lepiej , wyskocz z tego tortu naga lub w seksownej bieliźnie

co do rozbestwienia to jestem daleka od tego,ale ponieważ to jego 25urodziny to niech poczuje moje serce:) dokładnie oby nie była brzemienna w skutkach:) żartuje,zawsze o to dbamy a co do koleżanki która wydała 900zł,to niestety ja sobie na to pozwolić nie mogę,będę miała trochę skromniejsze wydanie:) w sumie który facet zasługuje, żebya na niego wydać900zł:p

bielizna odpowiednia tez będzie, ale z tortu wyskakiwac nie będę:) piękny pokój na poddaszu,już sama się doczekać nie mogę:)

Gość s.o.s
Interesująca- pomysł interesujący, a 9 stówek na chłopaka wydac to dużo za duzo

Gość elej
Super pomysł, dostał i dostanie od Ciebie na pewno jeszcze wiele materialnych prezentów, więc nie masz co się martwić tym, że prezent jest "ulotny", zresztą możesz mu dać jakiś drobiazg symboliczny typu kartka urodzinowa, który pozostanie na zawsze. Ale i tak najważniejsze jest to, co zostanie w środku:) A, i jeszcze fajne zdjęcia może mieć na pamiątkę;)

Gość chętnie doradzę
Wobec tak licznych zastrzeżeń co do ulotności prezentu, może by mimo wszystko pomyśleć o jakimś jego trwalszym czynniku. Będzie się długo pamiętało no i wydatek się w części "zamortyzuje"... ;-) ( Mam na myśli dzidziusia :-) )