Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Interesująca22

noc w pensjonacie

Polecane posty

witam zbliżają sie 25 urodziny mojego chłopaka, zastanawiałam się kupę czasu nad prezentem,i żaden mi nie pasował na 25urodziny pomyślałam więc, że może zarezerwowałabym pokój w pensjonacie 30km od naszego miasta, żeby nie w tym miejscu gdzie przebywamy na codzień oczywiście do tego szampan, sama zrobie tort. czy mu się spodoba \'\'taki\'\' prezent? czy robiłyście tego rodzaju prezent Waszym facetom i czy był zadowolony?? mam już na oku bardzo ładny pokój na poddaszu

Gość łee
mój z samego szampana i tortu pewnie nie byłby zadowolony.. ;) :D

Gość kakakakka
Myślę, że to bardzo dobry pomysł, lepszy niż zegarek itp.

Gość łee
jeśli na co dzień nie mieszkacie razem i nie macie pełnej swobody to ja równiez popieram ten pomysł :D

Gość naprawdę revlon jest
fajny prezent moim zdanie, mój byłby wniebowzięty

wg mnie bardzo fajny pomysl. sama chcialam cos takiego zrobic, ale teraz nie mam dla kogo wiec... + fajna bielizna rzecz jasna i cala ty dla niego. mmmmm :)

Gość sdjbgdhjdvhgh
niech facet zaplaci za pokoj przeciez to przesada facetow nalezy traktowac jak psow i wynagradzac od czasu do czasu ale taki przezent to przesada .......... , . - . - , _ , ....... ......... ) ` - . .> ' `( ....... ........ / . . . .`.. . . .. ........ ........ |. . . . . |. . .| ......... ......... .. . . . ./ . ./ ........... ........... `=(.. /.=` ........... ............. `-;`.-' ............. ............... `)| ... , ......... http://myspace.com/angellaashtonla

Gość sdjbgdhjdvhgh
ja stara panna wam to mówię :)

Mysle ze bedzie b.zadowolony:) mój tez by był ...gdybym nie była jego żoną ,ma mnie na cały dzien i na cała noc w dodatku mieszkamy sami w dużym domku i chyba juz by z takiego prezentu nie był zadowolony:P wolałby pewnie zegarek:P

Gość naprawdę revlon jest
a jak kupujesz bombonierkę czy jakieś inne słodyce lub kwiaty, to też zostają tylko wspomnienia.. to zależy od faceta, mój byłby zachwycony, na tyle go znam, że jestem pewna

tylko że nigdy nie kupuje kwiatów ani bombonierki,jemu zazwyczaj jakiś ciuch,ale w sumie perfumy też się kiedyś kończą:) może ta noc zostanie mu na dłużej w pamięci niż kolena koszula lub bluza:)

Gość premiummm
szczerze mowiac..autorko, kazda ci tu słodzi, ale ja powiem co myslę. ja bym wolała kupić zegarek niż puścic sie zjakimś kolesiem gdzies w motelu. załosne moim zdaniem

Boze,jakie puscic?!! Przeciez INTERESUJACA pisze wyraznie,ze to jej chlopak! Uwazam ze to swietny pomysl:) Ja mieszkam ze swoim facetem,mamy siebie co noc,a i tez bylby zadowolony gdybym zrobila mu taki prezent.To po prostu szalenstwo mlodosci. A ta pani co uzyla zwrotu to chyba jakas cnotka po 50-tce!!Zycze powodzenia:)

oczywiście każdy ma swoje zdanie,może się nie podobac pomysł, tylko rzeczywiście dobrze ktoś zauważył, że to mój chłopak,więc raczej się nie puszczę:) zegarek ma, ciuchy zazwyczaj mu kupuje,perfumy oklepane,na razie jestem skłonna własnie ku nocy w pensjonacie>>>premiumm nie w motelu

Gość premiummm
i co ze chłopak? chlopaki są, potem ich nie ma. a puszczanie sie z kazdym kolejnym niezbyt dobrze swiadczy o kobiecie. ja tez miałam chlopaków, ale to nie znaczy ze bzykałam sie z nimi pokątnie w motelu.

Gość premiummm
byc moze jestem staroswiecka ( nie stara :)) , ale takie mam poglądy, nie przespałabym sie z chlopakiem :)

Z perspektywy lat , bo juz troche mineło, powiem,ze mój facet był zachwycony. Zwłaszcza,że w pokoju była jeszcze łazienka, z ogromna wanna , a w mojej głowie zakwitło kilka ciekawych pomysłow... fajne to były czasy.

rzeczywiście ta wanna to b. dobry pomysł, jakaś z bąbelkami, chociaż ten pokój co mi się podoba bo jest na poddaszu ma łazienkę,ale z prysznicem:(

Premium to ile Ty masz lat?? Piszesz ze nie przespalabys sie z chlopakiem to z kim Ty sypiasz??Skoro sa ze soba to w czym Ty widzisz problem,bo ja nie rozumiem!!To normale ze ludzie ktorzy sie kochaja uprawiaja seks!!A ze w domu nie maja mozliwosci to bedzie i przyjemnosc i prezent w jednym.

na 29 urodziny mojego narzeczonego porwałam go - dosłownie :D Mój M jest spokojny, zrównoważony (żadnych ekscesów, wielkich hura! po prostu spokój i cisza), tradycyjny ścisły umysł (:/ ) więc dla niego to był szok. Poprosiłam go by przyjechał pod budynek, w którym pracuję i przyjechał :) Wcześniej ustaliłam z panem taksówkarzem by przyjechał pod wskazany adres i w ogóle się nie odzywał itd. Zarezerwowałam trzy dni w pałacyku umiejscowiony w parku nad strumykiem -piękny widok (śniadania, obiad, kolacje - drogo wyszło, ale u mnie akurat pieniążki nie wchodziły w rachubę, bo na to zbierałam prawie cały rok ), kupiłam dla niego podstawową bieliznę, kosmetyki (szczoteczka do zębów, antyperspirant, żel pod prysznic, perfumy itd). Jedzenie było super, noc też była ...super:) i w ogóle... opłaciło się bo przeżywał to kilka dni ...hihihiii cenowo wyniosło mnie to ok. 900 zł ale podliczałam, że gdybym nie kupiła mu bielizny czy kosmetyków(można cichaczem mu zabrać z domu), czy też zawiozła nas tam sama ( zdecydowałam, że będzie lepiej taksówką) za wynajęcie pokoju w pałacyku plus jedzonko wyniosłoby to wszystko ok. 300-450 zł. i tak co roku wymyślam równe cuda na jego urodzinki...

Gość wiesz sama sie przebierz za
tort :D -ale myśle że powinien sie ucieszyć ,w koncu znasz go lepiej od nas !