Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nniel

Wpadka

Polecane posty

Gość Nniel

Podczas pierwszego stosunku pekla nam prezerwatywa moj chlopak mial wytrysk. Prawdopodobnie nie doszło do przebicia błony dziewiczej bo mnie strasznie bolało. Nie mam regularnego okresu nie jestem pewna czy kupić tebaletke. Co mam zrobic prosze o szybka odpowiedz!

Gość jagooo
jak cie bolalo to moglo dojsc do przebicia blony...poza tym ktory dzien cyklu to bylo

Gość Nniel
9 dzien cyklu. Ale okres mam nieregularnie, jakoś co 23 dni ;/ (????)

Gość jagooo
tabletki i tak nie dostaniesz bez recepty...idz do lekarza bedziesz miala pewnosc

Gość Nniel
Tabletka nie daje 100% skutecznosci. Moja koleznaka wziela i tak jest w ciazy. Co mam zrobic:(

Gość Nniel
Chcialam jeszcze dodac ze moj chlopak nie wsunął całego członka tylko do połowy:( moze ma to jakies znaczenie?

Gość Paulina88
powinnas pobiec po postinor- to Twoja ostatnia deska ratunku- oczywiscie, ze zdarza sie, ze mozesz byc w ciazy nawet po zazyciu... ale mysle, ze nie masz nic do stracenia... jesli pojdziesz na wizyte prywatnie to lekarz powinien Ci wypisac...

przeciez napisała ze gumka pękła, to nie jej wina ze zabezpieczenie zawiodło mądralo

Gość natalie 222
9 dzien cylku to raczej nie jest plodny ale skoro masz krótkie cykle to niestety mozesz miec fasolke w brzuszku isz do lekarza on ci doradzi co dalej a nie szukaj rady na forum bo nikt Ci nie zagwarantuje ze nie jestes lub jestes w ciąży.Specjalista doradzi.

Gość Niniel
Dziekuje bardzo za gratulacje. Jak ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem - proszę o nie wypowiadanie się. Napisałam do jasnej cholery, ze gumka pękła. Bylismy juz u lekarza. Wypisał nam recepte na jakiś Postinor Duo. Czy koś coś wie o tej tabletce???

Postinor to pochodna progestagenów, przyjęty po niebezpiecznym stosunku skutecznie blokuje owulację, zagęszcza śluz utrudniając plemnikom ruchliwość i tym samym - zapłodnienia, zmniejsza też endometrium macicy utrudniając zagnieżdżenie. Im szybciej go weźmiesz, tym większa skuteczność - więc nie czekaj.

Gość Bizz
No to teraz pozostaje nam czekac na wiadomosc czy jestes w ciazy ^^ Mam pytanie ile masz lat?