Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ardnaskela

Skąd te laski biora na to kasę?

Polecane posty

Ja zazwyczaj kupuję Gabrysiowi ubranka w lumpach.Są ładne,tanie i często markowe,a nie szkoda ich,jak się zniszczą.

Gość trochę rozumuuu
wstrętne baby, jak macie tak dużo kasy to może byście pomogly biednym. te osoby co się chwalą jak drogie rzeczy posiadają to są osoby puste, beznadziejne, bo niejednokrotnie osoby wykształcone mające dużo pieniędzy nie obnoszą się z tym, a jak zachodzi potrzeba to pomagają.

wiesz wilką Matką teresą to ja nie byłam nigdy i nie bede jak sa zbiórki żywnosci czy pieniązków w hipermarketach to dajemy z męzem albo jakis bezdomny prosi o kupno buułki tyo tak ale inaczej to nie i nie chce tyle mi wystarczy

Gość helol tu swistak
myszka przeciez pisalas ze z mezem ubieracie sie tylko w benetonie :P a teraz okazuje sie ze nie ma tam meskich ubran, to co ubiera sie w damskie :P bladzisz w swych klamstwach kobieto :P

Bo Wy znacie innego Benetona ...;) a myszka innego ...takiego jakiego nikt nie widział ;)

Gość bo myszka nie kupuje w polsce
w Paris jest beneton z meskimi ubraniami

Gość tak naprawde
w benettonie sa meskie ubrania. jak nie ma w Polsce, to moze zamawia przez internet

oj jak myszka mówi ,że nie ma to nie ma .... :P w koncu to ona się tam z rodziną ubiera :P

Gość nie cierpie myszy
mycha ale ty prosta jestes konstrukcja cepa jest bardziej skomlikowana niz ty

Gość nie cierpie myszy
bogaci ludzie o pieniadzach nie mowia oni je po prostu maja i jest to dla nich normalne ze kupuja płaszcz za 1 000zł a mycha musi napisac o tym na forum aby sie lepiej poczuc -dowartosciowac

Bo kupować, to trzeba umić!!:D Trzeba mieć do tego talencik po prostu!!

Hello dziewuszki 🖐️ Fajnie tak wpaść wyluzować się na kafe i znajome mordy spotkać;) Z Acha staram się być na bieżąco, ale Ciebie Net-ar, to już ze stoo lat nie \"widziałam\":D

Gość tak zwyczajnie pytam
sorry,ze ja tak nie w temacie ale zaciekawiona "Inteligentna inaczej "myszka 24 wpisalam jej nik w google i czytam i az oczom nie wierze,jak mozna byc takim pustakiem.

Jak byłam młodsza to parę razy odwiedziłam lumpeks i znalazłam parę fajnych ciuszków, b. oryginalnych zresztą :). Ale teraz mam maturę na karku, a że jestem ze WSI (taaaak myszko24, tam też może być internet!) to nie za czesto mam czas, by jechac do miasta i szukać w lumpeksie, no, a po szkole to trzeba od razu do domu jechać i zakuwać :O. Dlatego kupuję w sklepach, gdzie wszystko jest widoczne :). Siostra mojego taty (ma tą samą figurę co ja :D ) często jeździ do Londynu i stamtąd przywozi sobie ciuchy, w których pochodzi parę razy i kupuje nowe dlatego czasem cos mi sie od niej dostanie, zawsze oryginalnego i modnego ;). Pieniądze to nie problem, gorzej już z fantazją u co poniektórych :O Każdy ma prawo ubierać się jak chce, i na co go stać, i nikt nie ma prawa nikogo obrażać, bo to kwestia gustu :). Ja wolę mieć 10 ciuchów gorszej jakości niż 3 markowe. Jak się dba o ubrania to służą naprawdę długo. Jestem młodą dziewczyną, ciągle poszukuje jakichś fiznezyjnych dodatków, które potrafią ożywić nawet najprostszą bluzkę ;). Chociaż ja tak naprawdę nie lubię przepychu, zdecydowanie bardziej odpowiada mi prostota. Moją miłością są kolczyki (z jakiegoś małego sklepiku z błyskotkami po 7zł ;) ) i paski :).

Z resztą Myszka napisała że ubiera sie markowo dla siebie a nie dla ludzi...to dlaczego po domu chodzisz w szmatkach najtańszych z jakiegoś bazaru?? W domu też sie chyba dla siebie ubiera

Gość taka mainiaaaaaaaaaa
mam fajne ciuchy..super buty.wszystko najtańszym kosztem wyszukane w taniej odzieży .to najlepszy patent na oryginalnosć za grosze i co najlepsze w wiekszosci sa to ubrania z metkami.......polecam:D

dzien dobry obrzydliwy text specjalnie dla myszki : Jade sobie zaraz do lumpeksu :P:P:P

Gość laimonka -----
myszka ty na stolkach kapiesz swojego malucha ? czy mi sie tylko wydaje? tacy bogaci ludzie jak ty :O posiadaja stelaz pod wanienke a nie stolki :O

Hello!! Myszka... nigdy nie wiesz co Cię w życiu spotka. Moze spotkać Cię cos nieoczekiwanego i możesz sie znaleźć w trudnej sytuacji. Trochę więcej pokory życzę.

Dziewczyny, przecież myszka klamie:D Zobaczcie co ona ma na sobie, włosy no i na czym stoi wanienka... toż te krzesla to jakieś graty są... litości.. Dowartościowuje sie na necie nic innego:O Szkoda że cudzym kosztem.

Gość a sprawdziłaś
do tej co sprawdzała nick myszki w googlach:A SPRAWDZIŁAŚ SWÓJ?????????????????? bo ja wpisałam swój i mi szczena opadła:D Nie jeden człowiek jest do niego przypisany.Gdybym nie wiedziała,że to nie ja to bym pomyślała ale wariatka:) Nawet mam bloga hehehehe

nefrytowakotka moze te krzesła to antyki? hahahhaha a wanienka tez jakas taka \"tania\" normalna

Gość a sprawdziłaś
szok.Jak wam nie wstyd! Jesteście gorsze od tej całej myszki.Ujadacie jak psy.Zero kultury.

Z resztą Myszka po fryzurze zdradziła bark kasy...tylko w osiedlowych salonach (sory zakładach) fryzjerskich kładą rozjaśniacz na całą głowę...

Net.ar :D:D:D:D:D Też o tym pomyślałam. Ubawiła mnie dziewczyna:P:P:P Acha, i tez idę do szmateksu, poszukac kamizelki:P:P