Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tigra84

15 listopada ide na kurs prawa jazdy

Polecane posty

Gość sabrinaaaa czarownica
ja już mam prawo jazdy od ponad dwóch lat w portfekiku :p współczuję tym co dopiero zdają :o

Gość sindiczka
Madchen dupi ze ma 19 lat a mature zdaje wiec gowniara jest 1989 r a liczyc do tej pory nie umie haha klamczucha haha

Gość tigra84
sabrinka to się ciesz, a nie współczuj..bo współczuc ja Tobie mogę głupoty;p :D no ponoc mam dostac to wszystko, ale chciałabym już teraz:D ihihih

no wiesz sabrina:) my kiedys musimy zaczac zeby zdobyc to prawo jazdy:) ale jesli nei dzisiaj to jutro:) nic nie ucieknie:D

tigra84--> swoją drogą to ja tobie współczuję głupoty zdając w katowicach a mając bytom pod nosem ,który jest prosty jak drut :D🖐️

a ja wlasnie tego nie rozumiem dla mnie to glupota zdawac w jakims miescie ktore ma prosty uklad albow swoim miescie bo kazdy praktycznie bedzie jedzzil na pamiec pozniej jak macie gdzies jechac poza miasto to obawa bo ja tego miasta nie znam...

Gość tigra84
heh widać jestem ambitniejsza:)cóż niektórzy tak mają:) pozatym nie wiem czy chciałoby mi się dojeżdżać do Bytomia, który wcale aż tak blisko katowic nie jest, tracic na bilety i przedewszystkim czas:) pozatym tak jakmówi madchen jak sobie poradze w natężonych ruchem Katowicach:)?

ja chcialam robic po porezprowadzce do berlina ale moja mama mowi ze ja sie tam zgubie ale czy ja bede taksowkarzem tam ze musze sie uczyc wzsystkich ulic w berlinie?:P

ja zdawałam w Gliwicach ;) a jestem z Bytomia :p podczas jazd poprostu śmigałam do Gliwic z instruktorem ,nie przesadzaj z natężonym ruchem w Katowicach jestem tam codziennie bo studiuje na AE, jadę do sklepu :D powodzenia życzę :classic_cool:

Gość tigra84
heh widzisz a ja mieszkam w Katowicach od zawsze i pracuje w samym centrum wiec chyba jestem troche bardziej zorientowana:) ciesze sie, ze Tobie sie udalo, mam nadzieje, ze nam sie tez uda:) madechn jesli bywasz tu często odswieze ten topik za jakis czas, albo pisz jak tam twoje kroczki do przodu:) pozdrawiam tigra;)

Gość Angel_Devil
a ja za kurs płacę 1550 zł.... plus lekarz 50 plus koszt egzaminu 140.... juz teraz czekam na ustalenie terminu. jestem z lubuskiego ponoć czeka sie ponad miesiąc na egzamin, ale mam nadzieje że przed świętami będę miała. tak bym chciała na gwiazdkę zdać:) taki prezencik:)

Gość tigra84
ja tam Ci dobrze życzę, może akurat się uda:)powodzenia:) ale niestety to fakt moja kolezanka zdawała w srode 4 raz i nie zdała.. kolejny termin na 9 stycznia!!!!! a ja jeszcze 6 dni do wykładów a tak na marginesie ile trwaja same wykłady?bo mnie wyszło, ze prawie 2 miesiące? nie za długo?:o

Gość zdajaca
a ja dzis zdalam za pierwszym razem!! tak bardzo sie ciesze!bylam bardzo spokojna i opanowana.Egzaminator powiedzila ze bardzo podobala mu sie moja jazda ze nie ma do mnie zadnych zastrzezen!tak sie ciesze!

Gość uppppppppppppppppppppp

Gość tigra84
fajna madchen---jak to twoje prawo jazdy?????????????????/ zdalas????????????????? ja testy mialam 15 kwietnia- 0 błedów:D egzamin praktyczny 20 czerwiec :o ehhhh

Gość tigra84
a tak nawiasem mówiac jak to szybko minęło:)

I jak tam dziewczyny Wasze prawko? Ja zdałam teraz 13 listopada !!!!!!!!!!

Gość micra_m
witam. ja wlasnie skonczyłam kurs-też w zimie-te nasze zimy hehe... w styczniu bede zdawac egz praktyczny-moze sniegu nie bedzie. miałam swietnego instruktora-uczył mnie od podstaw-ja nic nie umiałam. teraz jak sam mowi-jezdze jak stary kierowca.. :) osobom z BIAłEGOSTOKU moge polecic tę szkołe i swojego instruktora-jak ktos chce szybko sie nauczyc dobrze jeździć-to tylko u niego:). pozdrawiam

Gość Hellovdehw
A do jakiej szkoły jazdy uczęszczałaś?