Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tigra84

15 listopada ide na kurs prawa jazdy

Polecane posty

Gość tigra84

i sama nie wiem czy dobrze robie..ucząc sie w zimie jeździc samochodem :o

Gość tigra84
wcześniej powoziłam furmanką ,ale tam koń zawsze wiedział gdzie jechać i znał przepisy a teraz wszystko na mojej głowie :classic_cool:

Gość Malusiaaa
Ja slyszalam ze wlasnie lepiej zima bo nie uczepia sie Ciebie paru spraw :) Tak wogole to mam gre hehena kompie sciaglam sobie z prawo jazdy

ja tez zaczelam prawo jazdy i powiem ci ze dla mnie to lepiej uczyci sie jezdzic w zime niz w lato moze to troszke trudniej ale zobacz nauczysz sie co cie moze czekac w zimie bo w lato to mozna powiedziec ze tak jakby latwiej sie jezdzi odbierasz prawo jazdy, zima idzie a ty zaskoczenie bo nie wiesz jak w zumie jezdzic:P ja sobie to tak tzlumacze:D

Gość tigra84
a czy kerując furmanką lejcami,to to samo co kierownica w samochodzie? z lejcami jestem juz obcykana

Gość tigra84
czy auta też jeżdżą na owies tak jak moja furmanka? :classic_cool:

\"Ja slyszalam ze wlasnie lepiej zima bo nie uczepia sie Ciebie paru spraw\" jesli dobrze rozumiem to chodzi o egzamin - no coz, sam kurs trochę trwa, a potem trzeba odczekac jakis miesiac (przynajmniej u mnie tak jest) na egzamin, wiec autorka będzie go miala wczesną wiosną :) Własnie z tego powodu (że trzeba tyle czekac) znajomi radzą mi isc na kurs juz teraz ale sama nie wiem......nigdy nie siedzialam za kołkiem a tu nagle gołoledz i inne atrakcje.

Gość tigra84
jeszcze żeby to był dobry podszyw to bym zrozumiała, wysil się troszkę podszywaczu:):classic_cool: no mam nadzieje, zobaczymy jak to będzie, ale jestem bardzo podekscytowana:D;) fajna, a ile płacisz?

Gość tigra84
sista ja też sie nie mogłam zmobilizowac , kiedys spotkałam kolezanke ktora mowila ze chyba idzie i ja jej powiedzialam ze tez bym chciala i mnie zapisala ;D hehe, ale to dobrze bo znowu bym to odlekała w czasie:)

tigra84 0- to super ze masz taka mobilizacje, ja niestety bede sama :( Poki co planuje pojezdzić troche z bratem żeby zobaczyc czy nie spanikuję, a potem zapisze sie na kurs. Cós czue ze bedzie mnie kosztowal mnóstwo nerwow - przynajmniej schudnę, hehe

Gość Malusiaaa
chodzilo ogolnie :D 3d driving-school :D fajna gierka mam pelna wersje :D fajniesie jezdzi jak na zywo prawie hehe :D

Gość sindiczka
madchen cesarka znowu tu jestes haha

Gość tigra84
gdy zapada zmrok i gasną wszystkie światła w okolicznych blokach ,cichutko na paluszkach wymykam się z mojego domu z dywanem na ramieniu , z którym udaję sie w stronę najbliższego drzewa ,gdzie zawijam się w owy dywan i udaję kokon w nadziei ,że o poranku przekształcę się w motyla :classic_cool:

ja place 1200zl kurs, 50 lekarz, 70 czy 90to wyrobienie prawa jazdy no i egzamin chyba ze 140zl, cos takiego:) a mam o tyle dobrze ze moge na raty te 1200zl placic:) ale koles od prawka jest zarabisty:D moja siostra juz konczy prawko u niego i mowi ze facet jest naprawde super a co najwazniejsze ze bardzo dobrze umie uczyc jezdzic:)

Gość tigra84
powiodzenia sista🖐️ ojj podszywaczu słabiutko, żegnam :)

Gość tigra84
fajna to dosyć drogo, skąd jestes? pewnie z Wawy:)

a wy ci myslicie ze ja z kims szlam na prawko?:P tez sama jestem:) chcialam isc wtedy kiedy siostra szla ale jakos nie mialam motywacji:P a jesli chodzi o jazde samochodem to dwa razy z tata sie przejechalam na jakims placu, ale to tam byla kierownica po prawej stronie to tez inaczej:P

Gość tigra84
idę uzbierać trochę złomu ,żeby móc znowu wykupić parę godzin w kawiarence interetowej ,pa kochani 🖐️

Gość biki
fajna madchen skadtaki nick wogole ciekawy :) astopkaco znaczy jesli mozna spytac .... since 05.05.06 together:*

tigra84 - nie dziekuję ;) U mnie (Gdańsk) kurs tez kosztuje ok 1200

mi sie wydaje ze to 1200zl to normalna cena:) aha ja mam znizke 50zl bo ja mature teraz pisze i dlatego:):P nie wiem czemu tak ale to zawsze 50zl w kieszeni zostaje:) czyli place 1150zl:P

Gość sindiczka
Madchen dupi ze ma 19 lat a mature zdaje wiec gowniara jest 1989 r a liczyc do tej pory nie umie haha klamczucha hahaa

Gość tigra84
kurde Koszlin:) tak blisko Mielna ja place 1100+ 30zł ewentualnie wykupienie dodatkowych jazd:)(katowice) na raty tez można rozlozyc:) a Ty juz jeździsz czy masz teorie narazie? kurde sama teoria trwa 4 tygodnie..pewnie bedzie sie okrutnie ten czas ciagnal:( a ja juz sie nie mogee doczekac:) za kierownica siedzialam tylko 1 raz i nie moge powiedziec zeby był udany :o ehhh...zobaczymy

jak to u ciebie teoria 4tyg?:P ja mam miec 30h teorii... ale facet powiedzial ze jak widzi ze ktos po 12godzinie juz wszystko umie, wszystkie tetsy mu wychodza to na jazde zaprasza:P no ja dopiero zaczelam i bylam na jednej teorii:) a m yslisz ze u mnie byl udany?:) przeciez idziemy na prawko zeby nauczyc sie jezdzic nie?:) bedzie dobrze:D

tylko ja mam teorie w pon i srody po poltora h:) to wychodzi 3 h tygodniowo to jak opanuje wszystko to moze tez mi to w 4 tygodnie zleci:P

Gość tigra84
heh 4 tygodnie tzn. 2x w tygodniu po 2h czyli wychodzi wg moich obliczeń 16h? hmm... jakos tak:D jak bym wiedziala skad moge sciagnac taka teorie z neta to bym juz sie uczyla- jestem jakaś dziwnie chłonna wiedzy, o dziwo:P bo na ncie to tylko juz same testy, a to mi narazie niepotrzebne bo nawet nie wiem o co biega:P jeszcze musze poczekac niecałe 2 tyg:) moja kolezanka teraz w srode zdaje 4 raz, ciężko ponoc zdac..:( poczekamy zobaczymy:)

ja dostalam tetsy, wszystkie pytania, znaki drogowe i plytke jakas:) moze ty tez dostaniesz to nie musisz szukac sobie w necie:) u mnie tez dziewczyna z klasy dopiero za 5 razem zdala a u siostry z klasy chlopak za pierwszym a drugi chlopak za drugim:) mi sie wydaje ze najlepiej sie nastawic ze idac na egzamin nic nie mozna stracic i jak nie tym razem to nastepnym:) i sobie cos slodkiego zjesc bo to rozluznia troszke:P