Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadziejka4793

Szybkie usuwanie PRZEBARWIEń??!!!!

Polecane posty

Doradzcie mi jak szybko usunąć przebarwienia trądzikowe? Znacie jakies przetestowane sposoby? Cos co Wam pomogło? Proszem mi cos polecic, bo juz nie mam siły do tego ;/... dodam ze miałam juz 3 zabiegi mikrodermabrazji ale chciałabym cos jeszcze stosowac pomiedzy tymi zabiegami...!

Ehhh to znaczy ze zadna z Was nie uporała sie z przebarwieniami?? Kiedy w koncu bede miała ładna buzke? Kiedy sie tego pozbęde :(

przebarwienia mialam glownie na nosie i policzkach.. efekty widac po ok 2 tygodniach..

O kurcze to szybkooo! A doze były te przebarwienia bo ja mam np. takie główne dwa duze jedno na jednym policzku a drugie na drugim i są wielkosci opuszka małego palca u reki ;/

do konca nie zeszlo, bo trzeba uzywac iles tygodni a ja tylko jedno opakowanie, ja mialam duze ale lekkie tzn nie byly bardzo czerwone..

Gość gość
Witam ja szybko przebarwienie na czole usunęłam w Estetice na Sławkowskiej, było ciemne i duże na około 4 cm, zabieg odczuwalny aczkolwiek nie bolesny, po zabiegu moje przebarwienie zrobiło się ciemniejsze i potem się wyłuszczyło. Na co dzień stosuje kremy z filtrem żeby nie pojawiło się znowu.

Gość łucja44
Cześć. Może pani dr Agnieszka Ledniowska coś pomoże. Ja u niej miałam robioną terapię przebarwień z wykorzystaniem cosmelanu i efekty są świetne. Plamy zniknęły gdzieś w 2 tygodniu już także długo na efekty nie musiałam czekać.

Gość gość
Ja korzystałam z tego zabiegu w tym miejscu www.derkomed.pl polecam, bardzo skuteczne w końcu od nich się uwolniłam i mogę czuć się bardziej kobieco:)

Gość YankeeCandle
Ja przebarwienia usuwałam w klinice Miracki ;) jest to zazwyczaj jeden zabieg , który trwa około 20 minut . Efekty sa pookoło dwóch tygodniach ;)

Gość gość
Ja usuwałam przebarwienia po trądziku zabiegami z kwasami pca skin - chodziłam do gabinetu www.beautypremium.pl w Poznaniu. Zabiegi nie były tanie ale za to bardzo skuteczne, nie tylko zniknęły przebarwienia ale i cała twarz się zrobila gładsza i ładniejsza :)

Gość renatakkk
Hej. Myślę, że mogę polecić gabinet na Duboisa – Imeiaa. Nie ma nigdy problemów żeby się dodzwonić i zapisać, warunki na miejscu bardzo komfortowe i dyskretne. Z panią Aleksandrą można wszystko dogadać, nie ma takiej sytuacji, że jakiś zabieg nie jest wcześniej omówiony, wiadomo czego się spodziewać.

Gość małuc
no to tylko zabieg. Zgłoś się do Kliniki Miracki - mają dobre zabiegi na tego typu przebarwienia!

Gość gość
Również byłam na zabiegach w www.derkomed.pl , bardzo skuteczne, efekty już widziałam od samego początku:) chodzę tam regularnie na równe zabiegi, ceny bardzo korzystne.

Gość gpowka
no to bij do Kliniki Miracki! ja uważam że tam porządnie to zrobią i dokładnie! zresztą sama usuwałam u nich przebarwienia i bardzo ładnie mi to zrobili!

Gość sabinkasdsds
Ja bym doradzała moją pani doktor czyli Agnieszkę Ledniowską. Już jakiś czas temu się do niej zgłosiłam z przebarwieniami i udało się wyrównać kolor. Nie odznaczają mi się te plamy jak kiedyś, a muszę przyznać, że naprawdę było to kłopotliwe i też bardzo widoczne...Samo leczenie nie trwało długo i nie było męczące.

Gość gość
Przebarwienia najlepiej usunąć laserem. Takie peelingi raczej nie są zbyt skuteczne, szczególnie kiedy przebarwienie bardzo się odznacza. Ja je usuwałam w Dermapoint u Katarzyny Mierzwińskiej i mogę polecić. Już po drugim zabiegu efekt był zadowalający. Teraz przebarwienie zniknęło całkowicie.

Gość gość
Ja byłam na zabiegu w klinice https://drkepa.com/. Miałam robiony laser frakcyjny co2, trochę się bałam tego zabiegu. Lekarz mnie uspokoił i wszystko wyjaśnił. Dobrze, że się nie wycofałam o efekt jest super.

Gość gość
Na mnie najlepiej podziałało laserowe usuwanie przebarwień. Jestem bardzo zadowolona moje przebarwienia na ramionach zniknęły a już myślałam, że nie ma na mnie sposobu. Laserowe usuwanie przebarwień wykonywałam we Wrocławiu w Proclinic. http://proclinic.pl/oferta/przebarwienia/

Jeżeli poszukujesz sprawdzonego miejsca gdzie mogłabyś laserowo pozbyć się przebarwień to z całego serca mogę polecić Ci Klinikę Krajewski, moim zdaniem pracują tam najlepsi specjaliści 

Gość gość

Osobiście polecam wam wybrać się do salonu medycyny estetycznej, który zajmuje się usuwaniem przebarwień. Sama byłam na takim zabiegu w www.esteticomfort.pl Jeżeli mieszkacie w okolicach Malborka to polecam wam się do nich wybrać.

Gość Klaudynka

Przebarwien szybko raczej nie mozna sie pozbyc, zawsze trzeba kilkunastu dni zanim one sie złuszczą ze skóry. Mi pomogł zabieg lightening wykinany w gabinecie Beauty Premium w Poznaniu oraz kosmetyki, które dostałam do uzywania w domu. Bardzo polecam www.beautypremium.pl

Gość Marta

W takim przypadku bez względu na to, co zrobisz, przebarwienia będą Ci się tworzyły, więc musisz po prostu zacząć je usuwać. Ja ze swojej strony polecam wizytę u dr Izabeli Lenartowicz – kwasy, laser i mezoterapię igłową w tej klinice  medestetica.com.pl/ .