Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellas

czy mozliwa jest wpadka? ...

Polecane posty

Gość ellas

pękla nam gumka :( w 8 dniu cyklu, ale cykle mam dlugie okolo 34-35 dni... czy mozliwa jes wpadka? aha i on sie nie spuścił, tzn. zorientowaliśmy sie wczesniej. bo nie wiem czy mam dzwonic do gina czy nie trzeba..

Gość teoretycznie nic nie
powinno się zdarzyć,jeśli nie miał wytrysku w Tobie. Ale dla świętego spokoju i lepszego snu może zadzwoń. Natura bywa złośliwa

Gość ellas
up

Gość raczej nie jestes
w ciazy, skoro sie nie spuscil, i to byl 8 dzien, ja bym sie nie martwila

Gość ellas
up

ellas jestem w podobnej sytuacji kochałam się z chłopakiem w nocy z 13 na 14 dnia cyklu. Zabezpieczylismy sie prezerwatywą ze środkiem plemnikobójczym. Ponieważ byłam bardzo sucha przerwalismy, chłopak skończył się ocierając o moje posladki (bardzo to lubi) Rano okazało się że prezerwatywa była peknięta. Nie wiem w którym momencie pekła, w dodatku nie wiem co i jak z moim cyklem.przedostatnio trwał 9 tygodni. ginekolog przepisał mi spironol, nastepna miesiaczkę dostałam po 23 dniach i teraz 3 dni po tym stosunku czyli 17 dnia cyklu dostałm znowu \" 5 dniowe krwawienie\". teraz krwawienie się skończyło i mam dużo przezroczystej ale średnio rozciągliwej wydzieliny chyba oszaleje :( niech ktoś się wypowie, co mysli o całej sytuacji??