Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niniel

skuteczność Postinor Duo. Czy ktoś wie coś z własnego doświadczenia???

Polecane posty

Gość Ta dziewiąta
Słuchajcie, a jak to u Was wyglądało? Po stosunku biegniecie do lekarza po recepte ( do jakiego lekarza ? ) I z recepta prosto do apteki? A lekarz moze nie wypisac recepty?

Gość Ta dziewiąta
UP

Gość Niniel
po stosunku polecielismy do lekarza szybko. To moze byc nawet weterynarz ;]. Jak sie rozbeczysz, to Ci chyba wypisze. Tylko pesel miej przy sobie. Ja musialam sobie sama w domu wpisać, bo nie mam w mózgu zakodowanego. Na szczescie lekarz byl spoko i jako ostatnich nas jeszcze przyjął. Z receptą fyraj do apteki. ( z nami bylo tak, ze aptekarka ze współczuciem na mnie spojrzała tak, jakby chciala powiedzieć 'wszystko bedzie dobrze'...).

Gość deggialka
slyszalam, ze zcasem nawet lekarz ginekolog odmawia wypisania recepty... wiekszosc przyjmujacych prywatnie jednak ja wypisuje (jak to sie mowi- nie ma nic za darmo) :D ecchhh... dziewczyny bedzie dobrze :) ejj ale sluchaj te 5 tygodni- to mialam na mysli 5 tydzien ciazy- a lekarze licza ciaze od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki :) wiec to wcale nie jest tak zle... co prawda w 5 tyg ciazy nie widac jeszcze zarodka, ale doswiadczony lekarz jest w stanie powiedziec, ze jest ciaza po pecherzyku plodowym i zmianach w macicy :) pamietaj- 5 tygodni od ostatniej miesiaczki :)