Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spacewalker

hormony czy ciaza?

Polecane posty

Gość spacewalker

witam od jakiegos czasu dreczy mnie pewien problem. mojej dziewczynie spoznia sie okres o 14 dni. zaczely sie jej robic straszne pryszcze na twarzy i nie wiemy czy to ciaza, nasza wyobraznia czy hormony... czy jest mozliwe aby podczas ciazy zaczynaly sie robic pryszcze na twarzy? jesli potraficie prosze o pomoc z gory dzieki

Zróbcie test - i do ginekologa bez względu na wynik.Nikt przez forum ciąży nie stwierdzi, bo początkowe objawy ciąży to WYŁĄCZNIE skutki zmian hormonalnych.

Gość Bizz
Hmmm... nie cche straszyc ale kiedy ja zaszlam w pierwsza ciaze a mialam zaledwie 14lat, tez nieco pryszczow mi sie pojawilo na poczatku na twarzy. niewiem czy to hormony byly czy objawwy pierwsze ciazy ale w kazdym razie to zaobserwowalam. Tak jak mowi pani z gory, idzcie do ginekologa, zrobcie test. Musicie mi8ec pewnosc - tak lub nie.

Gość spacewalker
zrobilismy test i okazalo sie ze jest wszystko ok :) to nie ciaza... jakies zmiany hormonalne... nawet dermatolog dziewczyny tak powiedzial... dzieki wszystkim za pomoc.. stresik byl niesamowity ;) pa