Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marie claire30

dużo starszy partner

Polecane posty

Gość marie claire30

poznalam faceta. jest duzo starszy. bardzo duzo..spotykamy sie juz jakis czas. nie czuje roznicy wieku. on tez nie. boje sie ze to sie zmieni..prosze o Wasze doswiadczenia:)

to ile lat jest od ciebie starszy?...po ile macie lat?

Gość marie claire30
on m 75 lat

Gość marie claire30
tak czy to duza roznica wieku:(

Gość wowoowo
on naprawde ma 75 lat :-) jezeli to prawda to ty jestes chyba chora psychicznie albo lecisz na kase,ja mam 40 i nie spojrzałabym na faceta starszego ode mnie o 10 lat :-)

szczerze to bardzo duża...on twoim dziadkiem by mógł być...trudno mi cokolwiek doradzić...

ja od trzech lat jestem mezatka.moj maz ma 61 a ja29.jestesmy szczesliwi po mimo ze nie ktorym sie to nie podoba.trzeba patrzec na swoje szczescie,nie na zdania innych.ja juz sie przyzwyczailam.

na poczatku bylo strasznie.zostalam znienawidzona przez jego rodzine i znajomych.mieszkalismy w wynajetym mieszkaniu po mimo za mielismy piekny dom.po roku wzielismy slub.wtedy troche sie pozmienialo.zamieszkalismy w jego domu i zaczelismy zyc jak normalna rodzina.w tej chwili ci ktorzy nas znaja sa wobec nas zyczliwi i sympatyczni.niestety gdy wyjezdzamy do innego miasta to dzieja sie cuda.wszyscy mysla ze to moj ojciec albo slysze wyzwiska typu...cs ty robisz z tym staruchem itp...przestalam sie juz calkiem tym przejmowac.jedyne czego mi brak to przyjaciol i znajomych.jego znajomi kazali mu wybierac miedzy mna a nimi a moi tak samo.co mialam zrobic.dla mnie liczy sie milosc i moj ukochany i nic tego nie zmieni.

Gość ja 28on 53
bardzo przystojny i z poczuciem humoru.bede miec z nim dziecko...