Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam się o to czy to dobrze

Czy jeśli facet patrzy na przeszłość seksualną kobiety to dobrze o nim świadczy?

Polecane posty

Gość Pytam się o to czy to dobrze

Czy jeśli facet patrzy na to ile kobieta miała w przeszłości i patrzy na to czy spała z nimi z miłości, czy dla przygody to dobrze o nim świadczy? Że zależy mu na porządnej kobiecie, co się dobrze prowadziła, bo jest rozważny, ułożony i dobrze i rozsądnie podchodzi do swojego życia? Czy to nie jest z jego strony wyraz szacunku do samego siebie, odpowiedzialności, mądrości, wiedzy czego się chce i po prostu zdrowych poglądów na życie i na odpowiednią partnęrkę dla siebie? Że po prostu nie szuka bylejakiej kobiety, tylko wartościowej perły?

Gość lubię placki
wiesz przeszlośc sexualna ma jakieś znaczenie bo gdyby nie miała znaczenia zastanów się chciałabyś miec partnera lub partnerkę co przed tobą miała wielu partnerów sexualnych? chyba byś nie chciała a ja rozumiem gdyby mojej przyszłej partnerce by moja przeszłośc nieodpowiadała to bym to uszanował i zawsze powtarzam masz wielu partnerów sexualnych lepiej się przyznac niż kłamac

Gość do lubię placki
masz rację, logicznie i rozsądnie patrzysz na życie

Gość eqwef
a kiedy wartość partnera mierzymy sexem? moja kobieta miała ileś tam partnerów i nie przeszkadza mi to kocham ją, ufam jej i jest mi super w związku. Czasem żartuje grubo jak leżymy w łozku a opowiedz mi o swoich wszystkich partnerach:):):):

Gość do lubię placki
A jeśli kobieta była prostytutką, zdradzała, uprawiała seks bez miłości, albo robiła to na imprezach zamroczona z obcymi facetami?

Gość lubię placki
eqwef .........to też jest jakaś miarka dam ci przykład powiedzmy poznajesz super gościa przystojny z dobrą pracą ,inteligentny itp ale by ci powiedzial że był kilka razy na dziwkach i jak byś to przyjeła przecierz dla ciebie wartość partnera nie mierzymy sexem

Gość eqwef
Moje podejście do potrzeb sexualnych jest dość swobodne nie przeszkadzało by mi to

Gość lubię placki
do lubię placki ............. wiesz jak by mnie nie zdradzała i zerwała tamte kontakty i było by widac że się stara to kto to wie może by coś fajnego z tego wyszło :) bo najgorsze jest jak ktoś udaje kogoś kim nie jest

a powiedzcie co za różnica ilu partnerów czy partnerek było w życiu naszego obecnego partnera jak nie zdradza to wszystko jest ok i nie ma co sobie tym głowy zawracać

Gość do lubię placki
Ale nie wszyscy faceci chcą mieć kobietę, co się brzydko mówiąc puszczała i nawet np. spała z przyjacielem, którego nie kochała

Gość do lubię placki
Niektórzy faceci mają dużo dumy i ambicji, zależy mi na porządnej kobiecie o czystej duszy

i najlepiej dziewicy aż do slubu a potem jest problem bo w seksie jest wielka lipa

Gość lubię placki
ja tylko odpowiadam za siebie a wkurwiają mnie te laski co oszukują swoich partnerów a najmodniejsza gadka jesteś moim 2 partnerem:) ja związek chcę budowac na zaufaniu szczerości a nie na kłamstwach

Gość lubię placki
Gnom .........skąd ta pewnośc że jak będziesz miał dziewicę to będziesz miał sex do dupy a co do dumy czasami warto ją schowac do kieszeni

Gość oczywiście że tak
wyobraź sobie faceta z ambicjami, chce zostac dyrektorem, posłem, prezesem a tu nagle jakiś menel z tłumu woła do jego żony "Kaśka, łykniesz mi nasienie tak jak kiedyś?" :classic_cool:

lubię placki każdy tak chce ale jak słyszę teksty że laska miała przedemną jednego to zawsze dostaje świra po cholere tak pieprzyć jak sobie próbowała to jej sprawa ty też sobie folgujesz i co z tego

Gość kapellano
jeśli nie patrzy to jest jakiś debil - przecież możesz go zarazić, zdemoralizować lub zdradzić.

lubie placki bo mam tak osobiście i seks to lipa bo w zasadzie wszystkiego musisz ją uczyć i przełamywać kolejne bariery obłęd

kappellano ale czy jest to aż tak decydujące nikt nie mówi o laskach które dają na lewo i prawo bo takie i tak są skreślone u większości facetów ale jak sypiała ze swoimi to gdzie problem

Gość do lubię placki
popatrz, nie musi być dziewicą, ale jest różnica między kobietą co kochała się z miłości z jednym facetem, a taką co sypiała z wieloma facetami, miała przygody, a nawet już samą cnotę straciła po pijaku z jakimś obcym facetem

Gość ziewam na was trole
jak sypiała dla seksu to znaczy że pipka ja swedzi i bez chłopa ani rusz - bedzie cie zdradzać na pewno a jak przestaniesz ja zaspokająć to juz całkiem stracisz kontrole :) jak sypiała z facetami dla milosci to znaczy że jest kochliwa , czyli wczoraj kochała Jarka, dzisiaj ciebie a jutro twojego kumpla , jak sie z taka ozenisz to bedzie cię zdradzac z milości - zdradzilam go bo zakochalam się z innym :) wnioski - tylko dziewice są ok

Gość malutka 22
ja tam na to patrze , to swiadczy o facecie , jak traktuje kobiety , czy szuka przelotnych zwiazkow. To nie znaczy ze od razu skreslam chlopaka ktory mial wiele kobiet , ale jestem uwazniejsza ;)

Gość do lubię placki
Gnom, a jak miała tych facetów np. 9 i tak naprawdę nie każdego kochała, bo nie każdego z kim się chodzi się kocha, a sypiała z nimi na pierwszych randkach albo po tygodniu chodzenia?

malutka wszystko zależy co rozumiemuy pod pojęciem wiele :P

do do lubię placki to może już lekka przesada ale sam nie wiesz na co trafisz a znajomość przeszłości seksualnej może tylko powodować u ciebie wzmożenie chorobliwej zazdrości a to nie zawsze służy dobrze zwiazkowi

Gość do lubię placki
Gnom - myślisz, że jak kobieta miała wielu facetów i spała z każdym, albo z wiekszoscią to znaczy, że każdego z nich kochała? Mało prawdopodobne

Gość do lubię placki
Gnom - może dlatego lepiej mieć kobietę co np. miała tylko jednego partnera i to z miłości ;) i nie miała żadnych przygód itp.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
ogolnie hmm, to ludzie dziela sie na osoby z podejsciem konserwatywnym i liberalnym;) ja naleze do tych drugich i z takimi mi po drodze, owszem mialam kiedys troche swobodnych relacji z mezczyznami, potem poznalam mezczyzne, w ktorym sie zakochalam i seks bez milosci przestal mnie pociagac, rozstalismy sie po jakims czasie, a seks bez milosci dalej mnie nie pociaga, wiec coz tu uogolniac, czlowiek czasem probuje roznych rzeczy, ale ewoluuje, rozwija sie, zmienia.

Gość malutka 22
dla mnie 6-10 to juz wiele , przynajmniej jesli ma tyle lat co ja ;)