Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do B

do B....musiałam

Polecane posty

Gość B - odpowiedź
do autorki.............- :O jestes niekumaty\a i tepa\y :O idz na inny topik

Gość do B
Nicole...opowiadaj zamiast się smucić! Do pana co zbyt pochopnie wyciąga wnioski. Wybaczam:-).

Gość B - odpowiedź
ktorego miesiaca sie urodzilas?

Gość do B
To jest romantyczny topic , list. Piszecie swoje listy DO..... Ale na Boga nie kłóćcie sie...po co? :-)

Gość do B
B-odpowiedz czemu pytasz?

Gość B - odpowiedź
znak zodiaku wiele mowi o danej osobie i ejstem ciekaw po prostu. czesto zadaje to pytanie i zazwyczaj wzbudza to smiech...:) cóż... ciekaw jestem, ktore osoby najczesciej wplataja sie w takie rzeczy...poki co z moich obserwacji wychodzi, ze listopadowi i koncowopazdziernikowi, czyli skorpiony:)

Gość do B
Bingo. Dwa skorpiony.

Gość B - odpowiedź
ja i moja kobieta tez dwa skorpiony:)

Gość B - odpowiedź
widzisz. zgadza sie..a dwa skorpiony to najlepszy seks, jaki moze istniec wogole...:) ale tez mala wojna. nieco zbyt duzo podobienstw, ktore czasem dziela...a trzecia osoba?

Gość do B
No cóż...swój do swego....pomyśl jakim absurdem jest skorpion ona...i on panna. Porażka na każdym możliwym froncie. ale czasem....się niue da inaczej ( TY wiesz...)

Gość do B
Nicole ja i B dwa skorpiony. ....trzeci....to panna. B odpowiedź, najlepszy sex....najlepszy. Osz kurwa mac najlepszy!

Gość B - odpowiedź
oż kurczę...wspolczuje kobieto :O jesli osoba nr 3...to panna... nie wiem, czy teraz mam sie smiac czy plakac :D... porazka.... co Cie przy nim trzyma???? panny sa w lozku beznadziejni (mowa o mezczyznach, kobiety da sie zniesc, ale tez niechetne jak cholera do czegokolwiek) pedantyzmu nie zdzierze... a poza tym mądrale, czego tez nie potrafie wytrzymac... ja sie uwolnilem od jednej panny po roku :) moja pierwsza zona - wystapilem o rozwod.

Gość do B
Wiem, wiem....B Odpowiedź...mnie aż zżyma...masakra , porażka.....dno. Kanał. Jak stąd do canzas.

Gość do B
Nicole....ale jakie! Ale rację ma B odpowiedz, ze też wojna sie toczy... walka o władzę nie tylko w łóżku ( hahah ale to ja noszę szpilki! Więc wiesz....kochanie...dobranoc. )

Gość B - odpowiedź
co Cie przy nim trzyma?

Gość do B
Nie umiem go skrzywdzić aż tak bardzo. Nie ma we mnie siły na ten ostateczny krok. Poza tym wiem, ze fascynacja seksualna szybko wygasa...co wtedy.

Gość do B
Nicole. mowiłam piszcie swoje lISTY DO...zamiast się wsciekac....na mła na te przykład. Do B odpowiedz. Mowię z B kazdego dnias o tym. Co jak nie bedzie takiego zaru...co wtedy....ale nie bede juz pytac. O nic. Obiecałam. Dwie strony temu.

Gość B - odpowiedź
a odpwiedz sobie na pytanie...kochasz tego 3? nie B...tylko jego? bo nawet jesli miedzy Toba, A. a B. wygasnie to, co plonie bardzo mocno w tej chwili...to czy bedziesz szczesliwa z tym mezczyzna? My, skorpiony, potrafimy palic za soba wszystkie mosty... mysl o swoim szczesciu, a nie o bezpieczenstwie i o przyzwyczajeniu...

Gość do B
Mowisz jak B

Gość do B
on spalił . Wszystkie. Ja....nie potrafię ranić aż tak. ( wiem ...nie zastanawiałeś sie nawet chwili wiem.)

Gość B - odpowiedź
ale to nie ja ;) a poza tym moze nie tylko my bysmy tak mowili...pomysl o tym na spokojnie, bez emocji, racjonalnie i obiektywnie... czy to nie ejst prawda? walcz o szczescie...a poza tym nawet gdyby z B nie wyszlo...to masz prawo na szczescie. a nie sadze, ze kochasz tamtego faceta, z ktorym "jestes",,,zreszta..przeciez Cie przy Nim nie ma..to gra...zrobisz, co uwazasz za sluszne...ale pomysl o sobie i badz w tym momencie egoistka

Gość do BMKTOS ZAHASLOWAL MI NICKA
B odpowiedź, jestem egoistką za każdym razem pozwalając B trzymać mnie mocno za kark, jestem cholerną egoistką. ( kręcisz głową ,że nie wiem )

Gość do BMKTOS ZAHASLOWAL MI NICKA
i to za cholere nie ejst smieszne , cokolwiek ten ktos napisze teraz to nie JA!

Gość B - odpowiedź tez mi zahaslowa
okej, okej... czy B na pewno to przeczyta? moze czyta? a moze nie? wiesz to? a poza tym...spalił..wszystkie...Panna? Czy skorpion? tez mi zahaslowali nicka :) olej to...

Gość B - odpowiedź tez mi zahaslowa
tylko nie rozumiem was...po co robicie sobie takie zalosne wyglupy? przeciez to nie problem rozpoznac, czy podszywacz, czy nie i zaczerniony nick nic nie da...