Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość You can look but not touch

Chłopak przyjaciólki mnie styrał.

Polecane posty

To nie było zabawne. Mam 18lat,jakoś tak wyszło jak gadaliśmy,że jestem dziewicą i się krzywo spojrzał i zaczął brechtać... byłam i jestem zmeszana,do tej pory uwazałam,ze to jakby to okreslić,atut?

Gość chłop taki se
co za tyran :o

Nie chodzi mi o sam fakt ... tylko o co mnie pojechał i zrobil dziwna mine jakbym byla kosmitką..

Jest chlopakiem mojej przyjaciolki wiec jakbym mogla sie kiedykolwiek z nim umowic?:) odrazu jest wielkie "stop" u mnie w umysle nad chlopakami kolezanek itd a styral czy ztyral co za roznica,pozno jest

no chodzi mi o pisownie ale o samo znaczenie tego slowa bo bez kitu nie wiem co to znaczy :O Wydawalo mi sie ze jak cos jest \" styrane\" to znaczy ze jest znioszczone wiec watpie ze chlopak Twojej kolezanki Cie zniszczyl :)

nie,nie zniszczyl :) tylk zjechal na maxa :P

aaaaaaaaaaaa :) to nie fajnie :) to ze jestes dziewica jest zaleta a napewno nie powod do tego zeby ktos Cie zjechal czy styral :) Ciesz sie z tego bo przyjdzie dzien kiedy pewnie przestaniesz byc dziweica i to bedzie nie odwracalne

Gość ja tyram ale w uk za marne
grosze i nie wytrzymuję 😭 a wy jaja sobie robicie z tyrania :(

ale spojrzal sie na mnie takim wzrokiem,kurde nie do opisania kurde wiem,ze to rzadkie zjawisko dziwictwo w wieku 18lat,ale nie powod do wstydu mada faka :/

Gość Laliitaa
18 lat i bycie dziewica to atut.Teraz wszystkie te dziewczyny wtym wieku maja juz po kilku facetow. a co to bedzie jak beda miec tyle lat co ja:P hehe mysle ze temu kolesiowi szkoda sie zrobilo bo nigdy nie mial dziewczyny dziewicy(a kazdy facet marzy o dziewicy) i z takim jego dziwnym podejscie to nie bedzie mila takiej dziewczyny.

Gość a_dusia
zmeszana? - czy to znaczy , że pokryta mchem? :O