Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hala-bala

jak zmniejszyć zdjęcie do Allegro?????

Polecane posty

Gość hala-bala

chciałam coś sprzedać ale okazało się że zdjęcie jest za duże i nie wchodzi. a robiłam je z komórki. co robić??

Gość hala-bala
jak dokładnie? proszę pomóż, jestes jedyną osobą która się zgłosiła. wkleić w painta i co dalej?

sciagnij sobie taki program ktory nazywa sie Irfan View (czy cos takiego, jak wpiszesz w google to ci wyskoczy poprawna wersja) i musisz poszukac takiego czegos jak Resize/... (...- nie pamietam co tam bylo) i tam wpisac taki rozmiar jaki potrzebujesz i potem zapisac

Gość pyza81
musisz mieć zdjęcia na kom np:w obrazach wtedy musisz wejść w to zdjecie co chcesz dodać i otworzyć je wtedy pokarzą sie ugory na pasku napisy musisz wejśc na 2nie pamietam jak się pisze chyba eksplonuj czy cos takiego powinnas wiedzieć potem powinno pokazac sie zdjecie a z prawej strony pokarza sie opsy do przerubki zdjęcia musisz znaleśc zmniejsz rozmiar a potem musisz zmienić aby byl1500pikseli nie wiecej a niżej musisz zmienic (u mnie jest np:72a ja zmieniam na 65 i wtedy wciskasz zastosuj a potem zamykasz tą strone pokarze ci trzy obcje czy chcesz zapisac wtedy musisz wcisnac tak mam nadzieje że ci pomogę

Gość marek00898
najlepiej skorzytac ze specjalnych stron do tego celu www.edytujfotke.pl