Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmm..-

w jakim wieku byl wasz pierwszy raz?

Polecane posty

16 lat, no dobra niecałe 16, tak dokładnie to 15,5 ;) (wiem,że to właściwie szybko ale niczego nie żałuję, nadal jestem z tym Chłopakiem )

Gość hmmm...--
coz jedni zaczna w wieku 25 inni w wieku 15 i sa szczesliwi i nadal sa z tymi partnerami,ale ja mysle ze to rzadkosc.Najlepiej jak sie jest dojrzalym i wie co sie robi i ma sie pewnosc ze bedzie sie z tym partnerem niz w ieku np 15 czy 17 lat i okazuje sie ze sie bylo wtedy panienka do zaliczenia

Może to i rzadkość, że takie związki potrafią przetrwać,ale jednak zdarza się, chociażby na moim przykładzie :P Jesteśmy razem już ponad 2,5 więc nie byłam tylko \"panienką do zaliczenia\"

Gość mam 25
i nadal dziewica, mysle, ze wszystko ma swoj czas, dla kazdego to sprawa indywidualna

Tak jak napisała zuzanna valadon w każdym wieku można być panienką do zaliczenia, na to nie ma reguły. Tak samo jak i nie ma reguły na odpowiedni wiek do rozpoczęcia współżycia

Gość ja 21 on 23
moje szczescie :*

tylko sie cholera dziub dziub zabezpieczaj.moj to chyba na rynku te gumki kupil,ze pękły.bede sie smiac i dobrze ze nikt o tym nie wie ze to pierwszy raz i ze mi peklo.oprocz niego

Gość hmmm...--
ale chodzilo mi o to ze taki chlopaszek 15letni chce byc blisko z dziewczyna zeby zobaczyc jak to jest,potem moc sie pochwalic kolegom itp owszem ze nawet 30latek moze sie zabawic w don juana i podrywac i zaliczac dziewczyny,zgadzam sie z wami w 100%

Gość hmmm...--
a co do peknietej gumki to sie zdarza nawet zawodowca;-)

Gość mam 25
a ja nie chciałabym tak zrobic jak zuzanna to bez sensu wogole wole tego nie zrobic niz z kims kogo mam gdzies

Gość sassasasasa
chron mnie panie przed byciem 25 letnia dziewica chyba by mnie hormony rozerwały od srodka.....nie chce tak mam nadzieje ze wkoncu znajde kogos odpowiedniego ...i nie bede musiała w ramach desperacji przespac sie z pierwszym lepszym:)!! mam nadzieje ze juz nie d ługo ktos sie znajdzie

Gość mam 25
oczywiscie nie chciałam cie urazic zuzanno poprostu ja bym tak nie zrobiła, uwazam , ze poznam jeszcze fajnego faceta, wiec sobie wole w takim stanie na niego poczekac

Zabezpieczamy się zabezpieczamy, bez tego to ani rusz :P Jak ja miałam te swoje 15,5 latek to On miał 19 ;)

Gość 14 lat
zostalam zgwalcona :( naszczescie szok z przezycia dawno za soba

Gość pół życia
czekałam na miłośc. ale nie przyszła. zatem pierwszy raz miałam w wieku 27 lat...ot seks dla seksu. ideały sięgnęly bruku:)

ja tez czekalam no powiedzmy ostatnie 8lat na milosc.nie pojawila sie.a jak sie pojawila to moze ja jej nie zobaczylam.seks dla seksu.idealy sięgnęłly bruku.a tego czlowieka nie kocham.27lat to powazny wiek ale sie zdarza.teraz mozesz zyc dalej spokojnie

Gość hmmm...--
wiecie co ja to was dziewczyny podziwiam,bo myslalam ze 25letnia lub 27 letnia dziewica to juz wymarly jak dinozaury

Gość pół życia
tak żyję. i dalej bez miłości. dziś mam lat 32:)😍

miec 25 lat idopiero stracic dziewictwo to wstyd.... poza tym ja mowie wszystkim ze nie jestem od dawna tomek jak to nie masz dziewczyny

masz 32 lata?wiesz mnie to samo chyba czeka.bo jakos nie ma chetnego na zwiazek ze mna.moze to brak urody albo niesmialosc.szkoda ze jestesmy samotne i w dodatku stare panny.ale lepiej to zrobic w wieku lat 27 niz wogole

Gość mam 25
wstyd???????????? ja bardzie bym sie wstydziła jak bym sie puszczała po za tym nie wyglądam na jakąs zakompleksioną panienkę, czuje sie dobrze w takim stanie, bo spotykam sie z facetami, ale poprostu jeszcze nigdy nie myslałam ze to ten

Nie przesadzajmy, późniejsza utrata dziewictwa to przecież żaden wstyd. Zresztą nie można na to tak patrzeć.

Gość tygrysblekitny
miec 25 lat idopiero stracic dziewictwo to wstyd.... dziecko co ty za bzdury piszesz to utrata dziewctwa jest jakims osiagnieciem?