Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmm..-

w jakim wieku byl wasz pierwszy raz?

Polecane posty

pewnie ze wstyd.dla mnie straszny.poznawalam wielu mezczyzn i gdy dochodzilo do tej sytuacji to ja panikowalam i odmawialam.dziwne mieli miny.nigdy wiecej:((((

Gość Ładna-
Ludzie nie dobjajcie mnie! Ja mam prawie 20 lat, 5 lat zwiazku za sobą jestem dziewicą bo on nie chce seksu, ja juz tak nie moge wytrzymać nooo.... To jest dopiero tragedia...

Gość crazzz
co z tego ze to w kocu zrobiliscie/zrobilyscie i macie za soba jak teraz beda miesiace posuchy. i pytanie czy teraz nie przyjdzie depresja z powodu braku regularnego sexu, poza tym, zrobic to dla pierwszego razu to jedno, a nabyc pewne doswiadczenie i plynace z tego korzysci i przyjemnosci (z regularnego sexu) to drugie.

Gość do Zuzanny
to teraz jak stracilas dziewictwo to co juz bedziesz sypiac z facetami?bo juz nie jestrs dziewica?

Gość mam 25
zuzanna czyli tym facetomna tobie nie zalezało proste wiesz ja ostatnio spotykałam sie z kolesiem któremu bardzo na mnie zalezało, a to za jestem dziewica jeszcze go kręciło, i własnie sam mówił, ze to jest cos fajnego, ze mozna byc pierwzysm dla kobiety szkoda tylko , ze on nie bardzo mi odpowiadał, ale wiem , ze mu zaelzało

ladna-uciekaj!!!! uciekaj ladna.on jest dziwny. mam 25 lat.przeraszam to tak zabrzmialo jakbym cie oceniala.ja chce miec wolne zycie seksualne a to mnie krepowalo ta cnotliwosc.po prostu balam sie bo slyszlama ze to boli.wystarczylo troche odwagi i sie oplacalo.

Gość kobieta lat 24
nawet dokladna date pamietam..i juz chyba na zawsze zapamietam, najcudowniejsze chwile i ten jeden jedyny na ktorego czekalam cale zycie.... jednak ta bajka sie skonczyla... boli, bo ciagle go kocham mialam 24 lata i 14 dni.... niczego nie zaluje...

Gość Ładna-
Wiesz Zuzanno kilka osob mi juz mowilo ze mam uciekac. Przeciez go nie zmusze do seksu. On ciagle zwleka... Uprawiamy petting, seks oralny ale takiego zwykłego typowego seksu nie bylo, a tak bardzo bym chciala...

Gość mam 25
jesli ciebie satysfakcjonuje seks z przypadkowymi facetam to ok nie mam zamiaru Cie oceniac ja szukam stało zwiazku, wiec nie bede uzywała sobie, bo i tak nie byłabym szczesliwa, wiec wole poczekac

Gość mam 25
to było do zuzanny

Gość mam 25
kobiet 24 a dlaczego koniec bajki?

Gość pół życia
dla mnie to żaden wstyd stracić dziewictwo w wieku 27 lat. co prawda to był tylko seks, ale trafiłam na mężczyznę doświadczonego i było bardzo fajnie. natomiast seks dla sesku mnie nie bawi, mimo, że mam tepmerament, czekam na bliską osobę....

Gość Ładna-
no a ja mam staly zwiazek i zero seksu kompletna tragedia dziewczyny! Mowie wam...

no to jak...moze On sie boi ze jego wymiary są za male. albo ze jest impotentem.ja bym uciekla.od pettingu i orala do seksu zwyklego powinna byc roznica gora dwa miesiace a nie lata niedokonczone. mam 25-ja jestem singlem i nie szanuje sie wiesz.po prostu nie mam nikogo.nie kocham.i nie chce dluzej czekac

Gość mam 25
to fakt dziwny związek, tym bardziej, ze tyle lat razem jestescie

Gość Ładna-
Wymiary ma całkiem całkiem :-) Ma duzego penisa. Pytałam dlaczego nie chce a on na to ze nie ma czasu i takie tam :-( mam dosc... UCIEKAM Z TEGO ZWIAZKU!!!

Gość mam 25
zuzanna to moze poszukaj faceta na stałe, pokochaj kogos, no chyba , ze wolisz buc singlem ja chce byc w związku, nie znosze samotnosci, dlatego spotykam sie z facetami, szukam moze znajdzie sie ktos fajny

uciekaj uciekaj.mam 25 lat-szukaj.wierze ze znajdziesz kogos wartosciowego. ja wybralam luzny styl zycia:) i mam partnera mimo ze go nie kocham

Gość mam 25
aha kazdy ma jkąs koncepcje na swoje zycie ja chce znaleźc miłosc, moze mi sie uda kto wie

Gość do Ladnej
piszesz ze uprawiacie petting itp a na Twoje pytanie do twojego partnera dlaczego nie uprawiacie seksu to mowi ze nie ma czsu,to tu rodzi sie moje pytanie to na petting ma czas?troszke dziwne to wswzystko.A moze on sie boi ze jak zaczniecie uprawiac seks to ze po kilku miesiacach bedziecie bawic dzidziusia.A po ile macie lat?jesli moge zapytac?

Gość Mój pierwszy...
mam 20 lat i było to niespełna miesiac temu, teraz boje się, ze jestem w ciązy i świat mi się wali, bo nagle okazało się, ze nie wiem po co, dlaczego i czemu z Nim... :(

Ja stracilam dziewictwo w wieku 22 lat. To byl moj pierwszy partner i teraz maz:))) Warto czekac dla takich chwil.

Gość 14 lat
nie zapomnialam, bo tego nie da sie zapomniec. z tym szokiem chodzilo o to ze nie moglam uprawiac seksu bo czulam lęk. naszczescie juz mi przeszlo

Gość hgfe
mam 25 lat i jestemm prawiczkie

Gość burlatwp.pl
hej dziewczyny umnie to sie stało w wieku 29 lat nic nie bolało , było krótko ale przyjemnie. Chłopak zadbał o mnie. A drugi raz juz był bajeczny. Pozrawiam