Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuba.123.123.

randka--------doradźcie

Polecane posty

Gość kuba.123.123.

witam umowilem sie na spotkanie z pewną koleżanką i nie mam pojęcia gdzie ja zabrać prosze Was doradźcie gdzie sie wybrać... czy spotkanie przy piwku w pubie jest dobrym miejscem na pierwszy raz DROGIE PANIE PROSZE O POMOC PANOW również

Gość kamembert
jesli panna ma skonczone 18 lat to pub jkest jak najlepszym miejscem do poznania sie

Gość dupa jasio karuzela
hehe...ja nie lubie jak mnie zapraszają na jakas pizze czy na cos do jedzonka przy czym można sie umazać, bo tak troche głupio na pierwszym spotkaniu siedziec z sosem na brodzie :P

Gość kamembert
przeciez chlopak nie napisal o zadnej pizzy tylko piwie.

Gość kuba.123.123.
myślę również o tym, by zabrać ją do osiedlowej Biedronki i przebiegle włożyć jej rękę pod bluzkę przy stoisku z gęsiwem

Gość kuba.123.123.
wypowiedz wyzej nie moja dokladnie tak pizza odpada a macie jakies inne pomysły???????

Gość dupa jasio karuzela
piwo, soczek, spacerek, wymyśl coś żeby było na luzie, żeby można było pogadać bez skrepowania :) życze powodzenia

a może jakaś przytulna kawiarnia, gdzie będzie można swobonie pogadać.. równie dobrze, możesz się jej zapytać gdzie by chciała iść :) powodzenia

Gość hejaii
To jakaś prosta, żeby nie powiedzieć prostacka ta twoja koleżanka, skoro ma jej przypasować piwsko w pubie. Może ona nie kocha piwa, pomyślałeś o tym? KObietę bierze się na kawę, albo na kieliszek wina, a nie na Żywca. No chyba że ta kobita jest nastolatą w glanach.

Gość dupa jasio karuzela
jesli nie lubi piwa to może sie napic równie dobrze oranzady albo soku :P moga równiez isc do jakiej fajnej kawiarni. przy piwie zawsze sie rozmowa rozkręca ;)

Gość bo kocham sie podszywac
a dlaczego nie na piwo, zaproponuj i zapytaj czy pasuje. ja mam 22 lata jestem normalna kobieta i uwielbiam piwo :P

kino albo lodowisko? jak nie umie jeździć na łyżwach to możesz mieć okazję, by sie przypadkowo \"poprzytulać\" do niej :D jak dziewczyna ma poczucie humoru to pomysł się jej spodoba ;)

hejaii ja swoją obecną już żonę zabierałem na piwo i jakoś nigdy nie miała nic przeciwko temu a czasami piło się w terenie i też było piknie dodam że jak się poznaliśmy nie była nastolatką w glanach :P

Gość kuba.123.123.
hejaii------wiesz prostacka to ona nie jest i glanów to tez nie nosi i tak sobie pomyslalem o tym piwku bo z doswiadczenia wiem ze przy nim duzo latwiej sie rozmawia.... chcialem sie tylko dowiedziec czy to nie bedzie jakas wtopa, no wiecie tak na pierwszy raz.......

ja też jestem normalną dziewczyną, a smak piwa przyprawia mnie o mdłości :P wtedy pozostaje soczek, albo coś mocniejszego :D

Gość tez tak mialam
mozesz zabrac ja na kregle jak masz mozliwosc, fajna zabawa

mnie mój na pierwsze spotkanie zabrał na spacer do parku i posiedzieliśmy tam na ławeczce, tyle, że wtedy był maj ;)

Gość kuba.123.123.
Inna opcja to wypad na dancing do lokalu "Czarny Kot", nadmienię, że portierem jest tam Pan Władek z którym mam gorący romans, więc wejściówki gratis. Myślicie że to się jej spodoba?

Gość kuba.123.123.
wypowiedz wyzej nie moja ktos lubi sie podszywac, dzieki za wasze wypowiedzi pozdrawiam

Gość kuba.123.123.
ktoś się cały czas podszywa, przecież z Panem Władkiem to pomówienia, jesteśmy po prostu kumplami... no może raz się liznęliśmy i od razu afera... :p

Gość moj obecny
mezczyzna ❤️ zabral mnie na pierwsza randke na kolacje (dostalam tez bukiet kwiatow - tego sie nie spodziewalam , zamurowalo mnie , ale pozytywnie of course :classic_cool: ) , potem spacerek nad jeziorem ... bylam pod wrazeniem :) (dodam ze pewnie jestem troche starsza od Was , on tez ;) )

Gość misssofty
kolacja i kino .....bo nie kazda kobieta chce rozmawiac na randce

Gość kuba.123.123.
spacer raczej odpada.......:( /wiadomo jutro moze padac/ a i czasu niema za wiele, ponieważ ona jak i ja umowilismy sie w miescie do ktorego musimy dojechac, a wiec trzeba uwzglednic rozklad jazdy autobusów :( kregle no spoko zastanawiam sie nad tym lodowisko tez dobry pomysł kusi mnie ten pub

Gość kuba.123.123.
kwiaty, bukiecik co sadzicie o tym nie jest to za szybko na pierwsza randkę

Gość kuba.123.123.

różą każda dziewczyna sie zadowoli, z bukietem na pierwszym spotkaniu nie ma co przesadzać, bo dziewczę sie przestraszy, że masz jakies dalekie plany dotyczace jej osoby, albo sie rozpusci jak moja kolezanka, która potem jak dostała od faceta to narzekała, że czemu tylko róża, jak kiedyś był bukiet :O i takie się znajdą :O