Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Neli24

9 tydzien ciazy a u mnie 0 mdlosci czy zlego samopoczucia

Polecane posty

Gość Neli24

nie reaguje na zapachy..nie mam zadnych zachcianek, mdlosci itp. zebym nie zrobila testu i nie zaczely powiekszac mi sie piersi to bym nawet nie wiedziala ze jestem w ciazy.. czy to normalne? czy jeszcze mam na to wszystko czekac?;) od kiedy to sie zaczelo u was???

Normalne! Jedne kobiety maja to szczęście, inne nie, niektóre wymiotują całą ciążę:O U mnie zawsze zaczyna sie na początku 2 miesiąca. Trwało za pierwszym razem 2 tygodnie, za drugim miesiąc. Nic przyjemnego;)

Gość atagan
Oj Neli, Ty sie ciesz i skacz z radości. Mialam mdłości jak w książce od 6 to 14 tyg,myślalam ze wyjdę z siebie. Każdego dnia budzilam się i chcialam żeby był wieczór i móc już zasnąć. Nie moglam patrzeć na jedzenia ale kiedy byłam głodna mdłości przychodziły ze zdwojoną siłą. Bardzo mnie to wyczerpało psychicznie. Gratuluję ciąży ale naprawdę ciesz się że nic Ci nie dolega :)

Gość na bank poronisz

Gość Neli w którym
dc robiłas test?

to sie kobieto ciesz! Ja wymiotowalam od 8 do ok 18tyg :( teraz jestem w 30 i dzis cały dzien wymiotowalam ehhh nie fajne uczucie więc sie ciesz naprawde

do na bank poronisz - a Ty skąd taki pewny/pewna??powiem Ci, że byłam dwa razy w ciąży!za każdym razem miałam mega mdłości, ból piersi, wrażliwośc na zapachy!codziennie rano miałam spotkanie z szuwarkiem!i co?obie ciąże poroniłam! Neli spokojnie!każda ciąża przebiega inaczej!jest tak jak dziewczyny piszą!jedne mają mdłości bardzo długo, inne wcale!bez paniki :) a widziałaś już dzidzię na usg? pozdrawiam!