Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajaja...........

sanatorium dla trzylatka

Polecane posty

jestem mamą trzylatki często chorującej na anginę.Pediatra zasugerowała mi sanatorium,oczywiście płatne:) I to nie o koszt chodzi a raczej o miejsce.Jak znaleźć dobre sanatorium dla 3 latka z opiekunem?Wie coś ktoś?

Ja wiem :D polecam goraco Rymanów Zdrój koło Krosna To miasteczko uzdrowiskowe w ktorym sa same sanatoria dla dzieci http://uzdrowisko-rymanow.com.pl/ super zabiegi: inhalacje w komorze, borowinka kapiele hartujace Dla mnie rewelacja Byłam raazem z dziecmi przez trzy tygodnie w santaorium Eskulap Wszystkim znajomym polecam wyjazd tam z chorujacymi czesto dziecmi Moje dziewczyny dopiero po pobycia tam przestały chorowac

Gość albo Rabka

a czy bedzie dobre dla dziecka chorującego na angię?bo ja naprawdę ciemna w tym temacie:D Zaraz wejdę sobie na ich stronę ,

na angine bedzie super tylko musisz tam byc conajmniej trzy tygodnie -

Rabka? nie wiem w Rymanowie jest swietny mikroklimat wystarczy spojrzec na zdjecia lotnicze i znow chce sie tam byc Z reszta sama spojrz cisza az w uszach szumi,błogi spokoj ,z dala od miasta, --normalnie raj!!!!!

zanim tam pojechałam moje dzieci (4 i 7lat) były wciaz szprycowane antybiotykami z powodu nawracajacych infekcjii gornych dróg oddechowych ,angin i zapalenia zatok po powrocie z Rymanowa przez ponad rok zadna nie miała nawet kataru a potem chorowały sporadycznie ...raz do roku cos sie przypetało -czyli normalnie

a myślisz,że to dobry pomysł zabierać do sanatorium 3 letnie dziecko? bo sama już nie wiem.Ona ma "alergie" na fartuch lekarski:(

moje dziecko ma przerost 3 migdała od angin:(

a odpowiedz mi jeszcze:) można tam jechać bez skierowania?

mysle ze to najlepsze co mozesz dla niego zrobic ma alergie na lekarza? to nic tam lekarz raz obejrzy dziecko aby zalecic zabiegi i zbadac ogólny stan Panie wykonujace zabiegi sa bardzo miłe Do komory na inhalacje mozesz wejsc z dzieckiem i traktowac to jak zabawe przy kazdym innym zabiegu bedziesz tez mogła byc obok CAŁY CZAS! Ja na twoim miejscu wcale bym sie nie zastanawiała

mozna oczywiscie ze tak rano zadzwon i wszystkiego sie dowiesz

bardzo ci dziękuję.O coś takiego mi chodziło.Bo bez jakiejkolwiek opinii osoby,która tam była bałabym się zaryzykować.Czytałam ostatnio mamę,której dziecko podczas takiego pobytu w pseudosanatorium zaliczyło podwójną dawkę antybiotyku:( Dziękuję za opinię

Ja byłam w sanatorium Eskulap Tam standart jest ok ,alenie wiem jak jest w innych budynkach Wszystkie najwazniejsze zabiegi odbywaja sie własnie w Eskulapie na partezrzea wyzej sa pokoje i dlatego tam polecam ci nocleg aby z rozgrzanym np kapiela dzieckiem nie biegac po miasteczku Mowie ci jedz a przekonasz sie

ja byłam w snatorium dla dzieci w Karpaczu ale......to było nieporozumienie ---delikatnie mowiąc Moja córka tez zaliczyła w pierwszych dniach pobytu w Rymanowie antybiotyk z powodu....anginy własnie i wyboru nie było--musiała wybrac leki ale mowie ci potem ....jak reka odjłał

ona tez pisała o jakimś sanatorium w Karpaczu.Nie było żadnego lekarza podobno i z dzieckiem musiala gdzies szukać w mieście! Dziecko miało astmę i alergię a wszędzie pełno było kurzu zasłon i dywanów.Wolałabym nie trafić do takiego luksusu i to za taką kasę:D

w karpaczu jest wiecej spalin niz tlenu nawet o tym nie mysl by tam jechac

Ja w karpaczu byłam tydzien choc planowałam byc tam 3 tygodnie dłuzej niz tydzien nie wytrzymałam chciałam własciwie wracac zaraz jak ten syf zobaczyłam O zgrozo Rymanów polecam goraco wszsytkim!!!Miłe odludzie ,zielen, komfort w pokoju (eskulap to stary budynek po kompletnym remoncie)no i co najwazniejsze SKUTECZNOSC!!!!!!!!!

bardzo dziękuję za pomoc.Jutro dowiem się czegoś w temacie eskulapa

Gość Ja ..
Byłam z synkiem w sanatorium dziecięcym "Cegielski" w Rabce. Było super, fajne miasteczko, budynek na górze - co rano super widok nie to co w tych sanatoriach na dole. W Budynku przedszkole bezpłatne, jedzenie super, zabiegi, basen na powietrzu (korzystaliśmy przez 09 i 10), plac zabaw, sporo miejsca, przytulne pokoje i atmosfera. Ogólnie Super. Polecam.

a ja polecam sanatorium w Istebnej super tam jest leczą rozne schorzenia poczawszy od astmy a na zapaleniu zatok kończąc

Gość 18_____
Rabka, Rabka i jeszcze raz Rabka. Byłam tam 3 razy, w wieku 7, 8 i 9 lat ( bez opiekuna wprawdzie, bo za stara na to bylam :D , ale jednak ) i gorąco polecam.

Gość grty66
Jest dobry ośrodek wypoczynkowo – uzdrowiskowy w Solcu Zdrój, mam na myśli pensjonat i SPA Solanna. Oferta wszechstronna, duży wybór zabiegów, komfortowe pokoje w niezłych cenach. Warto do nich zadzwonić i sprawdzić wolne terminy.