Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przyjdzie Dzien

Więc jak powróżymy? c.d

Polecane posty

Piszcie Kochani.Wróciłam do Was. Wiem ze strasznie długo mnie nie było...Ale dopiero wróciłam ... Zajmuje sie pomocą humanitarną w biednych miejscowosciach...daleko daleko stąd... Jutro tutaj zajrzę i wszystkim powróżę.Obiecuję. A teraz życze z tego miejsca wszystkim Dobrej Nocy🌼

Gość jakich danych trzeba do wrozby

Gość no wlasnie wlasnie
co mam podac zeby uzyskac odpowiedz? moze tylko zadac pytanie? czy moj zwiazek przetrwa kryzys? czy bedziemy razem? slub? dzieci?

Gość marinessa
witaj chcialabym wiedziec czy mam szanse zostac w pracy gdzie aktualnie odbywam staz? i drugie pytanie, kiedyw moim zyciu pojawi sie jakis mezczyzna? 07.08.83 dziekuje

Gość marinessa
przepraszam pomylialm sie w dacie, powinno byc 07.09.83

Gość Sennna
Powiedz mi kiedy spotkam miłość?

Gość oaojggaa
czy dostane sie na wymarzone studia ? 21.11.1989

Gość ciekawska00000
wiec ponawiam tu swoje pytanie: czy cos z tej znajomosci bedzie? moja data 02.02.1985, on 15.03.1985 i gdzie, i kiedy bedzie ten moj facet;(

Gość ja tez poprosze
kiedy dostane prace w zawodzie? jak potoczy sie dalej moj zwiazek z mezczyzna z ktorym jestem? 10.06.1984

Gość ciekawska00000
przepraszam pomylilam u niego rok w dacie urodzenia, wiec jeszcze raz moja data 02.02.1985, on 15.03.1981r

Gość łączenie . tematów . forever.
22:12 marinessa przyjdzie dzien mam do Ciebie ogromna prośbę, czy mogłabyś mi powróżyć? chcialabym wiedziec czy mam szanse zostac przyjeta do pracy, w ktorej teraz odbywam staz i czy w moim zyciu niedlugo pojawi sie jakis mezczyzna, jesli tak to kiedy? urodzilam sie 07.09.83 bardzo dziekuje 22:15 ciekawska00000 Przyjdzie Dzien ------wiec mam tylko jedna prosbe, jedno pytanie, o wiecej nie smiem pytac, bo tyle tylko chcialam. co z tego bedzie, z tej znajomosci? moja data 02.02.1985 , on 15.03.1981 22:16 ciekawska00000 powiedz mi droga wrozko gdzie ten moj ksiaze

Gość venus30
hmm...może i mnie powróżysz. Już po trzydziestce , a nadal nie ma tego jedynego. Mam na imie Ania i jestem spod znaku wagi. Co mnie czeka w najbliższej przyszłości?pozdrawiam...

Gość ciekawsa00000
:)

Gość Margietka
Prosze powróz mi czy to jest właściwy facet dla mnie? ja 12.01.1966 on 13.10.1969

Gość keyssa
up

marinessa Tak dostaniesz szanse pozostania w pracy gdzie odbywasz obecnie staż,ale będziesz miała mieszane uczucia,ponieważ na Twojej drodze stanie jeszcze jedna oferta pracy...... Kiedy spotkasz wymarzonego mężczyzne? -Masz zbyt wysokie wymagania co do tego wymarzonego,a pamiętaj że ideałów nie ma! Silne uczucie do kogoś poczujesz w czasie Swiąt .... aleja gwiazd Marzysz o pewnej pracy, super posadzie...Ale za duzo wymagasz od zycia,a zbyt mało w tym kierunku robisz. Dlatego jak najszybciej musisz wziac sie w garść.... oaojggaa Dostaniesz sie na dwa kierunki .... Wybierzesz te własciwe. ciekawska00000 Nie chce zebys czula sie zle...Ale ten mężczyzna jeszcze nie wie co to dojrzałe uczucie i poważny związek. Na pocieszenie powiem Ci ze poprowadzisz Go na dobra drogę...... ja tez poprosze Prace w swoim zawodzie otrzymasz w przyszłym 2008 roku.Czekaj cierpliwie,ale i staraj sie bardzo.....Masz cele w zyciu i idz w ich stronę! Mężczyzna z którym jesteś,Kocha Cie ....powiem że nawet bardzo,lecz Ty nie za bardzo umiesz odczytywac jego uczucia... Czasami macie ciche dni. Margietka Ten mężczyzna wywiera na Tobie silny wpływ i emocje. Czujesz do niego cos silnego ,ale sama nie wiesz czy to jest napewno \"Ten\" Poznasz jeszcze w swoim zyciu dwóch mężczyzn. Wiele jeszcze dylematów w Twoim życiu.

ja też bym chciała wróżbe, tylko o co zapytać? może kiedy sie skończą wreszcie nasze problemy? 6.11.1985

carol_20 To jest bardzo łatwe pytanie...... Niestety problemy nigdy sie nie skończą... Są one zbędne w naszym zyciu,ale cóż mozemy zrobić,nikt nie zyje bezproblemowo.... Gdybysmy nawet starali sie jak mogli...problemy nie zniknął ,zawsze gdy zniknie jeden problem ,na drodze pojawi sie drugi.... Chyba ze są szczęśliwcy na tym świecie,którzy nie mają zadnych problemów;)

no fakt :) to było głupie ogólne pytanie na które sama mogłam sobie odpowiedzieć :) ciekawe czy potrafisz mi powiedzieć ile będę miała dzieci i kiedy wreszcie przyjdzie pora na te drugie bo nie umiem się zdecydować :)

Gość to ja tez poprosze
czy ktorys z nich jest dla mnie odpowiedni? 11.02.90 i 22.06.90 ja 27.11.90. a moze zaden sie nie nadaje? i jesli tak to czy w ogole kiedys spotkam odpowiedniego? wiem, ze mloda jestem, mam jeszcze czas. ale fajnie byloby sie dowiedziec;)

carola_20 ile maluszków będziesz miała nie potrafię Ci powiedzieć... Ale pora na drugie dziecko przyjdzie latem.... Którego lata,to juz od Ciebie bedzie zależało....

to ja tez poprosze Kochana oni oboje nie sa dla Ciebie:) Wiesz ze za niedługo spotkasz kogoś fajnego i miłego? Ale starszego...nie o duzo,ale starszy. Uwazaj na siebie oczywiscie!

Gość jozkowa
jak byc szczesliwa w tym zwiazku? bedzie jeszcze "cos" z tego w ogole? jakies rady, wskazowki...? z gory dziekuje! ja - 06.11.77r. on - 20.10.75r.

Gość majonia24
23.05.1983 mariola co z praca czy ja znajde? widzisz moze drugie dziecko??

Gość to ja tez poprosze
dzięki:) przyszłość pokaże, czy miałaś rację. i nie mam nic przeciwko starszemu. i jeszcze obiecuję solennie, że będę uważać:P

Gość taka seeeee
kiedy spotkam milosc 22,08,1987

Gość maloko
13.11.1985 che wiedziec czy jest mi pisana milosc i czy znajde niebawem prace:)

Dzięki. Bo nawet jeśli wyssane by to było z palca to przynajmniej mam jakiś punkt odniesienia. Zawsze wierze w takie rzeczy i jak mi ktoś radzi czy wróży że latem to będzie latem jeśłi to bedzie świadoma decyzja chyba że wpadne :) już mi raz cyganka wywróżyła dziecko i męża i miesiąc później faktycznie okazało sie że jestem w ciąży ...