Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przyjdzie Dzien

Więc jak powróżymy? c.d

Polecane posty

jozkowa Jak mam byc szczera to będe... Nie bedziesz z nim szczęśliwa... Przykro mi to mowic,ale męczysz sie..... A musisz uwierzyc w siebie, i uwierzyc w to ,ze bez niego bedzie Ci naprawde lepiej!

Gość nimfa z dizkiej doliny
20.04.94. czy mam szanse u tego kogo kocham? czy on tez czuje cos do mnie? czy mnie chociaz jeszcze lubi? a w przyszlosci jak powiedzie mi sie finansowo? prosze o odpowiedz:)

Gość to ja tez poprosze
a i jeszcze jedno! czy on pisał prawdę, tak jak czuje, czy bredził? ja- 27.11.90 on - 22.06.90 z góry dziękuję;)

majonia24 Prace znajdziesz! I to juz niedlugo ,nie zamartwiaj sie. A maluszek drugi w Twoim zyciu będzie! taka seeeee to może być sylwester lub Nowy Rok. Juz niedlugo, juz czekalas w swoim zyciu cierpliwie na wiele rzeczy i sytuacji,dlatego to nie bedzie dla Ciebie trudne. maloko Tak,milosc jest Tobie pisana,otóż muszę napisac,że jestes osoba bardzo wrażliwą i delikatną, boisz sie wystawiac głowę wyzej.... Musisz ukazac sie ludziom,bo pewien mężczyzna stoi doslownie u progu Twojego serca...za malo Cie widzi...

Gość jozkowa
dziekuje bardzo 🌻 jesli uda mi sie go w koncu zostawic, jakie mam sznase na normalne zycie? znajde w koncu normalna przyzwoita prace, jakakolwiek prace? dam sobie rade finansowo? spotkam jeszcze kiedys (kiedy?) kogos wartosciowego? czy wszystko ulozy sie jak nalezy? moze masz cos jeszcze o moim synku? - 10.10.2000r. przepraszam, ze zawracam Ci znow glowe, ale bedac w trudnej sytuacji czlowiek lapie sie wszystkiego, jeszcze raz - dziekuje

Gość jozkowa
aha, bedzie kiedys drugie dziecko?

Gość majonia24
wrozko przed praca czy w jej trakcie ten dzidzius??dziiewczynka czy chlopiec??a widzisz mniej wiecej jaki fach ?? ( ta praca)

Gość taka seeeee
22,08,1987 czekaja mnie jeszcze dolegliwosci zwiazane ze zdrowiem

Gość venus30
porszę nie zapimnij o mnie...też napisałam do Ciebie ale nie powróżyłaś mi...jestem na str. 1

Gość qwerttt
urodziłam się 24.09.1991 proszę Cię bardzo, powiedz mi kiedy w końcu spotkam Tego Wymarzonego na swojej drodze :)

Gość igusiaXX
18.03.1978 Czy w najbliższym czasie zajdę w ciążę? A jeśli tak, to jakiej płci dziecko? Czy wreszcie będziemy mieli tą działkę i zaczniemy budowę?

Gość Przemek XX
23.06.1975 Czy w najbliższym czasie dostanę podwyżkę? I czy awansuje w tej firmie? Czy będę miał w najbliższym czasie dziecko? Jak moje inwestycje w fundusze?

Gość Laliitaa
Przyjdzie Dzien tez cie prosze o wrozbe:) 04.05.1983 moja data urodzenia jestem wlanie bezrobotna i w dolku finnansowym kiedy znajde prace, czy dlugo bede szukac i czy to bedzie juz moja wymarzona praca czy czekaja mnie jeszce jakies inne?? i kiedy wreszcie pojawi sie w moim zyciu jakas milosc, kiedy wreszczie poznam jakiegos mezczyzne?? i co moimi studiami, czy pozdaje wszystkie egzaminy i obronie sie??

Gość ja tez poprosze- Asia
Witam Cie Dniu :) dziekuje Ci serdecznie za wróżbę...mam prosbe o jedno pytanie: sama wroze ale chce opini kogos neutralnego mam mozliwosc podjecia pracy tylko muszeszybko podjac decyzje - czy sie na nia zdecydowac??? bo nie ukrywam ze to ie do konca mi odpowiada...

Gość venus30
no to jeszcze data ur. 15.10.76 co mnie czeka w przyszłości...

Gość Ciekawska00000
hmm...napisalas , ze prowadze go na dobra droge, ale czy ta znajomosc ma jakas przyszlosc???czy cos z tego bedzie?? przypominam moja data 02. 02. 1985, on 15.03.1981 i jeszcze jedno pytanie odnosnie mnie, to kiedy znajde mezczyzne swojego zycia??jaka czeka mnie przyszlosc??? dziekuje z gory za odpowiedz;) pozdrawiam

Gość pocałunek słońca jesiennego
Ja w takim razie też poprosze :) Do końca roku mam umowe o prace a co dalej? I kiedy ta prawdziwa i szczera miłość (czy wogóle?), bo juz mam dość trafiania na niewłaściwych facetów .... 17.09.1981 Pozdrawiam

Gość gratuluję tylko pozazdroscic
Gdzie poznam swojego przyszłego męża? W pracy, na uczelni, przez neta??? 24.07.84 :p

Gość Laliitaa
przyjedzie dzien kiedy do nas wrocisz??

Gość
ej no... kiedy przylezie??

Gość Rozważna
i ja też poproszę... 07.01.1976 r. co przyniesie mi przyszłość i czy pisana jest mi miłość?

Gość njoko koko
ur 14 luty 1984 1. czy ten z którym jestem teraz to bedzie cos powaznego.. co tam widac (on ur 27.1.80) 2.czy wybieram dobra sciezke mojego rozwoju zawodowego czy lepiej sie nie rzucac na taka wode. czy podejme dobra decyzje czy mi sie powiedzie?

Gość nicość nicość nicość....
Moja data ur. 10.04.1989 czy ostatecznie dostane prace, która mi się teraz kroi? czy spotkam jeszcze mężczyznę-cudzoziemca, w którym zakochałam sie od pierwszego wejrzenia rok temu? czy wkrótce uda mi się rozpocząć samodzielne życie i osiągnę niezależność? Bardzo dziękuję!!!!! 🌼

Gość Laliitaa
przyjdzie dzien wrocisz jeszcze do nas??

nimfa z dizkiej doliny Tak masz szanse u tego chłopaka. Ale on nie wie dokładnie czego od niego oczekujesz...Czeka was rozmowa bardzo powazna i szczera,nie stresuj sie nią bo będzie miła.... Na brak pieniędzy narzekac w przyszlosci nie będziesz...Bedziesz łapała sie kazdfej \"fuchy\" i dobrze.... qwerttt To nie Ty nzajdziesz tego jedynego,tylko on Ciebie Początki będa trudne dla Ciebie,bo ciezko Ci bedzie akceptowac jego wady,które w rzeczywistosci sa normalne! Pozniej wszystko zroszumiesz.... igusiaXX W przyszlym roku zajdziesz w ciaze. Urodzisz synka...... Z budową bedą jakies problemy,rodzina wam pomoże. Przemek XX O podwyzce narazie nic nie powiem,bo nie widze nic takiego.... w firmie bedziesz awansował,ale jeszcze troche czasu minie do tego momentu. Dziecko będziesz miał ,a kiedy o tym dowiesz sie prawie ostatni...;) Twoje fundusze bedą sie zwiększać! Laliitaa tyle trudnych pytań,przy Tobie w kartach musiałam siedziec najdłużej:) Prace znajdziesz,ale nie bedzie ona Twoją wymarzoną....bedziesz miala dobre zarobki,ale bedzie Cie ona nudzila,znajdziesz w swoim zyciu ich jeszcze duzo. W zyciu czeka Cie mila niespodzianka. Nowa milosc...... hmmm dziecko..... Studia ....wszystko będzie dobrze ,obronisz sie na 100% pocałunek słońca jesiennego Gdy skonczy Ci sie umowa o prace...znajdziesz drugą,bedziesz robić to co lubisz! Nie rezygnuj z przyszlej pracy zbyt prędko,bo w tej pracy bedziesz zarabiac naprawde dobrze! i bedziesz w niej awansowała! Facet ten prawdziwy jest juz w Twoim zyciu,myslisz ze w ogóle o Tobie nie mysli i nie widzi Cie,ale tak naprawde on jest Tobą zainteresowany!

Gość majonia24
wrozko przed praca czy w jej trakcie ten dzidzius??dziiewczynka czy chlopiec??a widzisz mniej wiecej jaki fach ?? ( ta praca)23.05.83 moge prosic jeszcze o odpwiedz na te pytania..

Gość przyszła mama ....
18.03.1978 A czy mam szansę na jakąś fajną pracę?

Gość Ciekawska00000
Mama nadzieje , ze wrozko mnie jeszcze ie ominiesz i napiszesz co mnie czeka w zyciu, jaki facet, ten jedyny i kiedy go odnajde, jak bedzie wygladalo moje zycie, czy spelnie sie zawodowo, czy bede podrozowac:)..02.02.1985

Gość zwyczajny ktoś taki
ja 21.12.1979r. on 06.07.1969r. czy nasz związek bedzie na tyle silny aby wytzymac wszystko? czy to facet dla mnie? i jak mi sie ułozy życie zawodowe?