Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przyjdzie Dzien

Więc jak powróżymy? c.d

Polecane posty

Gość
Dziekuję Ci wróżko!! już myślalam ze nie przyjdziesz a jednak:) ;*;*

Gość venus30
proszę również o wróżbę ur. sie 15.10.1976...jaka czeka mnie przyszłość, czy spotkam swoją miłość, będę miała dziecko?pozdrawiam

Gość venus30
prosiłam o to wczesniej ale jakoś mnie omijasz...bardzo proszę:)

Gość
wróżko, ja za bardzo juz nie widze szans? moze widzisz cos w kartach, czy ten chlopak sie mna interesuje? bo on nie zawsze jest mily:( powiedz szczerze co mnie czeka w milosci, chce wiedziec na czym stoje zeby moc normalnie zyc.. dziekuje z gory;* 20.04.1994

Gość paula 1986
Droga Przyjdzie Dzień I ja pomęczę Cię moimi pytaniami;) Ja 11-03-1986 On 04-03-1984 Czy będziemy szczęsliwi? Czy wszystko ze slubem będzie ok? Kiedy dziecko? Czy będziemy mieć dobrą pracę? Co mnie czeka w najbliższej przyszłości? Miło że jest Ktoś taki jak Ty. Pozdrawiam i z góry dziękuje.

hm 28.01.1987 czy spotkam jakos niedlugo fajnego afceta z ktorym bede mogla byc??

Gość nafazowanaaaaaaaaaa
A można kilka pytań? Bo ja mam dwa: Pierwsze to takie tradycyjne- kiedy spotkam miłość, która odwzajemni moje uczucie, i z którą będziemy razem szczęśliwi Drugie tyczy się problemów w domu- czy one się kiedyś roziwążą? PS. W jaki sposób wróżysz? Z kart? czy może masz jakiś dar? Czy to przypadkiem nie ty, jesteś autorką postu, który miał tu miejsce kilka miesięcy temu, gdzie dziewczyna pisała, że w ma dar i przewidywałania i w którym przepowiadała ludziom przyszłość? Acha! Moja data ur: 22.12.1989

Gość nafazowanaaaaaaaaaa
Tak po za tym, to ciekawi mnie, ilu lat dożyję, ale jeśli uważasz, że to już zbyt dużo pytań, to nie musisz mi na nie odpowiadać:)

Gość Malusiaaa
ur 23.11.1988.r. Jaka bede miec prace ? Kiedy spotkam kogos na stale ? Ile bede miec dzieci i jakiej plci ?? i napiszco jeszcze widzisz

Gość okazja
Przyjdzie Dzień jesteś?

Gość macarena
ur.2.12.1978 Czy chlopak który od dawna mi sie podoba z pracy będzie moim chłopakiem? Kiedy bedę mieć lepszą pracę ?

Gość królowajaśminowa
ja-21.09.1977-on13.05.1982 czy wytrzymamy ze sobą,czy to miłość,mam szanse na sukces w biznesie który chce otworzyć sama? pozdrawiam

Gość nafazowanaaaaaaaaaa
I pewno jak zawsze okaże się, że przyszłam po terminie

Gość jak_amen_w_pacierzu
podniesienie

Gość nafazowanaaaaaaaaaa
wiedziałam, że nic z tego nie będzie- zawsze tak jest

To może i ja ;] Otóż jak potoczy się ma kariera zawodowa czy będę zajmować się swą pasją tzn.muzyką/projektowaniem mody oraz ogólnie życie uczuciowe ,dalsze związki 22.12.1989 10:50 Adrianna Pozdrawiam 🌼

Gość ciekawska00000
gdzie sie podziewasz wrozko??zapomnialas o nas??

to dla mnie bardzo ważne odpowiedz proszę! ja 13.01.1980 On 06.10 1983 Czemu on przestał się do mnie oddzywać, dlaczego kontakt miedzy nami sie urwał, czy jeszcze kiedys będzie cos łączyło nas, co on myśli o tym wszystkim? pozdrawiam.

Gość beatka**27
ur. 27.08.1980, godz. 22:50 chcialabym wiedziec,kiedy pojawi sie u mnie milosc, czy w ogole kiedykolwiek, jak sie rozwiaze moj obecny problem z kolezanka, czy po mojej mysli?? z gory dziekuje!:)

Gość beatka**27
ur. 27.08.1980, godz. 22:50 co z miloscia, kiedy go spotkam, czy w ogole? jak sie rozwiaze moj obecny problem z kolezanka??czy po mojej mysli?? z gory dziekuje!

Gość beatka**27
sorki;) dostalam komunikat ,ze nie przeszlo :/

Gość a_kasia
Czy uda mi sie jeszcze ułozyc zycie, a jesli tak czy moim wybrankiem bedzie mezczyzna ktorego pokocham. Czy poznam tego kogos dopiero, czy juz stanal on na mojej drodze? I czy zdołam jeszcze urodzic choc jednego dzieciaczka? 07.03.1968 to moja data urodz. Dziekuje i czekam cierpliwie.

Gość ktoś kto tu się wpisał
to będzie wróżba, czy nie?

Gość dfgdrfgreg
kurcze, jak nie ma czasu na odpisywanie, to mogłaby zrobic wrozbe tym, ktorzy tu sie wpisali i potem zamknąć oficjalnie temat

Witam 27.02.1971 Co w życiu uczuciowym?? Gdzie zginęło moje szczęscie?? Pozdrawiam i dziękuję :)

Gość szukaj
ej wróżysz albo to spadaj i więcej nie zakładaj takich bzdurnych topików

Gość jak amen w pacierzu
ostatnie podniesienie