Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przyjdzie Dzien

Więc jak powróżymy? c.d

Polecane posty

Gość nie denerwować sie

Szczęście zginęło i wróżba zginęła :( A mi potrzebna dobra wróżba :( bedzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze i już :) Pozdrowionka

Gość HOphop halo halo
Przyjdzie dzień - bywasz tu jeszcze???????????????????????????????

Tyle miesięcy mnie tu nie było!!! Ciekawe czy sa tu osoby którym kiedyś wróżyłam... Przepraszam,że tak strasznie długo mnie nie było! Jak miło tutaj zawitać po tak długim czasie...

Gość Aniette Juliette
Proszę o wrózbę. Agnieszka 14.08.1977 Chodzi o moje życie uczuciowe. Jestem samotna, Widzi Pani jakieś zmiany?

Aniette Juliette Twoje życie uczuciowe jest mocno "poplątane". Ty czujesz potrzebę bycia z kimś! Ale do osób w Twoim towarzystwie,do osób godnych uwagi odnosish się zbyt neutralnie! Jeśli tego nie zmienisz nie myśl ,że pierwszy krok zrobi ktoś w Twoją stronę! Inicjatywa wyłącznie musi wyjść od Ciebie! To Ci wróży owszem udany związek.A i wiedz o tym,że marzec-kwiecień 2009 będą dla Ciebie miłosnymi miesiącami! Ktoś przybędzie z daleka!

czy bedziemy razem szczęśliwi, czy stworzymy rodzine, czy on naprawde mnie kocha, czy wyjedziemy gdzies w wakacje, jesli tak to gdzie ? kasia 12.02.91 krzysiek 26.06.86

Gość Aniette Juliette
Dziękuję za odpowiedź. Masz racje, moja nieśmialość a raczej kompleksy powodują że tak się zachowuję.

Gość ediiiii
czy bedziemy znow razem? czy w jego sercu jest jakas inna dziewczyna? czy podczas jutrzejszego spotkania bedzie mna zauroczony? Edyta 20.08.1991 Marek 03.11.1988

Gość oj nie przesadzaj
Czy to facet na całe życie? Czy jestesmy sobie pisani?Czy uda nam sie wkrótce wybudowac dom i kiedy nasz ślub? Paulina 26.03.1986 Paweł 02.01.1986

Różnica wieku nie tyle co Wam,ale osobom w Waszym otoczeniu sprawia czasami zakłopotanie! Ty dzięki temu związkowi będziesz dojrzalsza! Co już zauważają najbliżsi! Mogę powiedzieć tylko tak; Zycze Wam jak najlepiej kochani,bo niczego złego nie zobaczyłam!

Gość ciekawaa jestem
co z moim życiem uczuciowym, czy wreszcie ktoś sie pojawi? Joanna, 12.05.73

Gość Jolciaaa
mogę prosić i ja? ja 29.05.1973, on 29.12.1968. Co widzisz dla nas? Jeśli w ogóle będziemy razem...bardzo proszę

Gość Czekająca na wróżbę
Witam! Bardzo poproszę o wróżbę. Moja data urodzenia: 06.07.1979rok. Czy poznam miłość swojego życia?

ediiiii Mogą być pewne komplikację z Waszym spotkaniem,czym będą spowodowane nie dowiesz się,bo nie powie Ci prawdy! Twój wygląd i sympatyczna mina wiele zmienią w Waszym życiu,uwierz! oj nie przesadzaj Ze ślubem się nie spieszcie. Poznasz nowy obiekt,ale nie wplątuj się w tę znajomość! Ta znajomość=utracie dotychczasowego partnera! ciekawa jestem Powiem tak : Twój najlepszy dzien to 22.02.2009 rok! Chodzi o sferę uczuć! Bądź czujna,bo ktoś już czeka!

Gość ale głupoty
pseudo wróżko, nic co mówisz nie ma zwiazku z moim zwiazku z moim zyciem

Jolciaaa Tak ,tak tak! Jak najbardziej tak...jesli chodzi o Was! On jest Tobą zafascynowany i to bez dwóch zdań. Bądź trochę bardziej zdystansowana! To zauważy,że musi powalczyć! Czekająca na wróżbę Kochana Ty już Go znasz! Ale to będzie chwilowe. Jesli napotkasz na swej drodze mężczyzne,którego imię zaczyna się na A ...nie uciekaj!!!

Gość Jolciaaa
dziękuję;-) powiedz mi jeszcze, jeśli mozesz, jakiś termin...? bo umieram z tęsknoty:-(

Gość Czekająca na wróżbę
Dziekuję za wróżbę :) Mogę spytać w jakim sensie "chwilowe"?:)

Gość mel_mel
Urszula, 14.10.1981 - czy ten którego kocham (imię na S.) do mnie wróci.... bede stokrotnie wdzieczna za wrozbe :)

Gość poszukiwaczka przygód
Czy coś się zmieni w moim zyciu uczuciowym bo narazie wszystko nie idzie tak jak potrzeba?Czy poznam kogoś interesującego? Kinga 7.11.82

Gość Fatimaa
ur ja .07.09.1983, on 25.10.82 Czy nasz zwiazek bedzie dligo trwac?

Gość Klaaaaaara
Ja 19.06.83. On 1.10. 78, Czy będziemy razem? Z góry dziekuję:)

Gość Zabka..
Justyna 17.05.1985 r. Czy będę szczęśliwa z obecnym partnerem czy inny jest mi pisany? dziękuje

Gość Jolciaaa
czemu juz skończyłaś? :-(((