Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*bebe*

Planujące dziecko na sierpień 2008

Polecane posty

Ja bym bardziej chciala dziewczynke ...:P Ale jak bedzie chlopiec to tez bede sie cieszyla najbardziej na swiecie i szybcij sie zmotywuje zeby postarac sie o siostrzyczke dla niego :) Najwazniejsze zeby dzidzius byl zrowy ...:) I zeby wszystko bylo w porzadku :) Ale podswiadomie mam przeczucie ze bede miala coreczke :)

Mirabelka1 Ja mam dzis 25 dc ...:) Wiec razem bedziemy robic test ciazowy ...:) Oby @ nie przyszla i tempka nie spadla :)

Klaudynka ja raczej bede robić później od ciebie bo dopiero w grudniu, moje cykle są długie, ale za ciebie bede trzymać kciuki.

Gość Brak mi słów....
skoro nie jesteście jeszcze w ciązy, po co robienie jakichkolwiek niespodzianek, planowanie jak się powie, co się powie..etc. etc. To takie wychodzenie przed orkiestrę i zapeszanie. Nie wiecie kiedy bedziecie w ciązy, to może być za m-c a może być za rok. Idiotyczne....

Gość Brak mi słów....
To powinno być spontaniczne, a nie wyreżyserowane!!

Gość hm______
sokor dziewczyny sie ciesza to chyba ich sprawa, nie? mam plan- ja tez zaczynam starania z mezem za roczek w sierpniu :)

Nie wiem czy jest w tym cos zlego ze mamy marzenia ... W rzeczywistosci moze to sie wszystko potoczyc inaczej ...Ale te nasze marzenia odnosnie planow to tez piekny czas ...I fajnie jest o nich porozmawiac ! A jezeli Twoim zdaniem to idiotyczne - to nie musisz tego czytac ... Kazdy jest inny jedni wola spontan inni pragna zeby to bylo niezapomniane przezycie ... :) Nie uwazam zeby marzenia mogly zapeszac cokolwiek :) Ja zawsze daze do zrealizowania marzen i jakos nigdy nic marzeniami nie zapeszylam :)

Gość Spontanium
Hola Hola koleżanko Spontan nie wyklucza niezapomnianych przeżyć. Z życia na nieszczęscie wiem, że im więcej się planuje tym większa kupa wychodzi. Poza tym to nie marzenia a już rzeczy które się zdarzyły, jedna zrobiła laurk... Marznia odnośnie planów to piękny czas?

Nie mowie ze wyklucza ...Bo jezeli sie pragnie i czeka na dziecko...To nie wazna jest sceneria ...Ale ja chce zeby to byl najwsanialszy dzien - jaki tylko sobie moj partner mogl wymarzyc :) Rozumiem Cie co masz na mysli - ze sama wiadomosc \"o tym ze zostanie ojcem\" bedzie niezwykla , wyjatkowa ... Ale jezeli moge sprawic ze ten dzien bedzie jeszcze piekniejszy - to czemu nie... Tak dla mnie ten czas oczekiwania na dziecko tez jest wspanialy ... (Mimo to ze juz chcialabym byc w ciazy...i strasznie jestem niecierpliwa) To ciesze sie z tych chwil ...

zgadzam sie z wami w 100% dlaczego nie robic z tej chwili jeszcze piekniejszej nie kqzdy chce to przezywac w taki sam sposob bo kazdy jest inny a tu mozemy podzielic sie tym z innymi ktorzy tez pragna tego samego. a to jak bedzie wygladal ten dzien to tez sobie milo powyobrazac:):):):)

Gość to mnei brak słów na ciebie
biedna istoto:O dzicko ma być poczęte też pewnei spontanicznie?:O najlepiej przez niedorobionych nastolatków, o tak! wtedy to jest bardzo spontaniczne i nieplanowane:O daj spokój...

Gość klara544
hej , ja dzis zrobilam 2 testy, wyszly pozytywnie co prawda w obydwu druga kreska byla blada ale jednak była, przez pierwsze 2 h nie moglam dojsc do siebie , jestem nadal w szoku, jak obliczylam dziecko urodze pod koniec lipca:)a Wam zycze owocnych zafasolkowań:)

klara544 Gratuluje :))) Pewnie jestes w 7 Niebie ...:) Czy Twoja druga poloweczka juz o tym wie ? Ktory to byl cykl staran ? Opowiedz nam jak wygladaly wasze starania :) Przesylam mnustwo buziaczkow i goracych usciskow :) Czekamy na ciazowe fluidki od Ciebie :) Ps. Czeka Cie nieprzespana nocka z Tych wrazen :) Jeszcze raz gratuluje i ciesze sie Twoim szczesciem ...