Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochana mama

Urodziny pieciolatka,pomozcie

Polecane posty

Gość kochana mama

Witam, moj syn za 8 dni skonczy 5 lat. Chcialabym aby ten dzien byl dla niego wyjatkowy. Moze macie jakies pomysly jak urzadzic mu urodziny? Urodziny sa w poniedzialek,ale ja wyprawie w sobote przed poniedzialkiem,poniewaz w tygodniu nikt z rodziny by nie przyjechal bo pracuja i chodza do szkoly. Wiec jakie sa Wasze propozycje odnosnie sobotnich urodzin? Jeszcze zamierzam w dzien jego urodzin,czyli w poniedzialek urzadzic mu jakies niespodzianki,zabrac gdzies i tak dalej. Tylko...No wlasnie,co? Macie jakies pomysly? Bede bardzo wdzieczna. Aha,finansowo bardzo dobrze stoje. Wymyslcie cos dla nas,prosze. :) ps.Jestem samotna mama.

Gość rebusik
Hmmm,mój na 5 urodziny poszedł z nami do kina na bajke który chciał obejrzec od dawna,w domu było pełno balonów,serpentyn,i bardzo kolorowo przystrojony stół.Tort był w kształcie auta ,co dodatkowo rozbawiło syna....może było zwyczajnie,ale mój mikołaj był bardzo zadowolony.

Gość kochana mama
rebusik, moj tez ma na imie Mikolaj. :) Dziekuje za wpis, na pewno pojedziemy do kina na jakas fajna bajke, tylko nie wiem na jaka. A sobotnie urodzinki z tymi balonikami i serpentynkami to super pomysl, chce aby Miki byl szczesliwy. :)

nie wiem jak to sie dokladnie nazywa,ale sa takie pokoje zabaw dla dzieci(basen z pilkami plastikowymi,zjezdzalnie,trampoliny itp)moze niech wezmie kolege i tam ich zaprowadz.wyszaleja sie na maxa!!potem kino, slodycze...i niech w ten dzien robi wszystko co chce :)

Gość kochana mama
takaona26,dziekuje za pomysla :) znam te place zabaw,wielokrotnie bylismy na nich bo w Poznaniu mielismy jeden prawie kolo domku.Miki byl szczesliwy jak tam chodzil. Mysle,ze kino i taki plac zabaw beda super prezentem tez dla niego. No i oczywisie slodycze i niech robi wszystko co chce w ten dzien. A co myslicie zeby jeszcze udac sie z nim do sklepu zabawkowego i zeby wybral sobie zabawke jego marzen? Chce aby byl bardzo szczesliwy. czy moze urodziny wyprawione w sobote i ten szczesliwy poniedzialek to za duzo jak dla niego? Ah,juz sie nie moge doczekac.Tak czekam jakby to bylo moje swieto! :)

to juz musisz pomyslec sama,czy nie za duzo tego wszystkiego.....troszke szalenstwa nie zaszkodzi ;) ale jak go przyzwyczaisz to takich urodzin to pomysl co wybierze na 18 urodziny....ale skoro was stac...TO SZALEJCIE!a co tam,raz sie zyje.pozdrawiam.

Lepiej podpytaj, o czym marzy twój syn, kup mu to sama i zrób niespodziankę. Czy zapraszasz gości? Mnie za kilka tygodni czeka podobna impreza - przyozdobię mieszkanie balonami i serpentynami, dla dzieci będą kolorowe czapeczki. Oprócz tego nigdzie nie idziemy, ale mój syn ma 3 tygodnie później imieniny i wtedy idziemy do figlolandu.

Gość kochana mama
Hej, no wlasnie o to sie obawiam czy nie za duzo tego wszystkiego,ale to tylko raz w roku. :) Bo u nas urodziny sa na pierwszym miejscu,imieniny nie maja znaczenia choc moj Mikolaj ma imieniny w mikolajki (razem z moimi urodzinami,bo ja sie 6 grudnia urodzilam),wiec prezent by byl na mikolajki a nie imieniny i tak. I nigdy nie jest tak,ze dostaje wieksze prezenty niz na urodziny.My swietujemy urodziny,bo Miki jest moim skarbem i dzien kiedy sie urodzil,choc byl smutny,to zmienil cale moje zycie i nauczyl mnie prawdziwie kochac. Powiedzcie,czy jest cos wiekszego niz milosc maciezynska mamy do dziecka?czy znacie wieksza milosc? :)

Gość tyna1984
moja siostra zrobila malemu 2 tygodnie temu urodziny ale byla zabawa.zaprosila glownie dzieci a dorosli jak byli b to obok na salatce.zrobila zabawy.przeciaganie liny,owijanie drugiej osoby papierem toaletowym na czas ,toczeniem pomarancza glowa po ziemi kto najszybciej,znalazla zagadki na internecie dla dzieci nadmuchała balony i wrzucila do nich te zagadki a one przebijały i zgadywały na balonach malowałybuzie na dużym kartonie namalowany był mis a na karteczce nosek i trzeba bylo go przykleic mozna balony poprzycepiac na scianie i przebijac z zawiazanymi oczyma zabawa z tanczeniem gdy muzyka gra a jak przestaje to nieruchomo stać boże dużo tego było wszystkotrwało około 3 godzin a dzieci były padniete.w sklepie dostała takie czekoladki w postaci pieniazków owinietych w zlotka i to byly nagrody,poza tym mozna zrobic tematyczne jakis statek piracki czy nawet zeby dzieci sie poprzebieraly w kazdym badz razie na koncu najlepsza zabawa sztuczne ognie az do samego nieba,moja siostra ma pomysly i korzystala tez z netu moze tobie tez sie bedzie chcialo a dzieci by mialy przednia zabawe powodzenia

Gość kochana mama
Millagros,my mamy liczna rodzinke,na urodzinach bedzie moja mama,ja,Miki i moje dwie siostry (ciocie Mikolaja).zapraszam jeszcze moja ciocie z dwiema kuzynkami.Bedzie wesolo. W ubieglym roku zaprosilam wiecej gosci i bylo naprawde super wesolo,ale w tym nie wiem czy wszyscy by przyjechali.Zobaczymy. Na wczorajsze moje pytanie do synka co chcialby dostac on odpowiedzial,ze angielska herbate. :) Serio,tak powiedzial,z czego sie ogromnie usmialam.

Gość kochana mama
Mmmmmmmmmmmmm.....Ale tego duzo,twoja siostra naprawde wlozyla w to dusze zeby dzieciom sie podobalo i zeby byly szczesliwe. U nas chyba nie bedzie kolegow Mikolaja,bo wszyscy mieszkaja daleko i nie sa tak bardzo zzyci ze soba.Ale przyjedzie moja 7-letnia kuzynka (ciocia Mikolaja),ktora Miki bardzo lubi i razem sie bawia.Chyba tez bedzie jeden kolega piecioletni. Na pewno bedzie dobra zabawa.Ozdobie dom balonikami kolorowymi,tez kupie serpentynki i czapeczki,tort bedzie ze swieczkami,poza tym duzo innych smacznych rozmaitosci,ktore sama zrobie.calosc bede nagrywala na kamerze.Musi byc wesolo.na pewno cos jeszcze wymysle na sobote.A w poniedzialek bedzie dzien tylko Mikolaja.sami pojedziemy do kina,na plac zabaw,jakis deser,sklep zabawkowy...

Gość tyna1984
ale ja robilam urodziny w ta sobote moich blizniaczek 2 letnich i one dostaly duzo zabawek ruchowych najpierw nimi sie bawily a potem sciagnelam muzyke dla dzieci fasolki sznapi veoveo agadui wiesz ze bylo duzo doroslych i oni z pokoju jadalnego do dzieci przylezli i skakali jak mlodzi nie widzialam jeszcze takiego czegos zreszta z mezem sie wtedy klocilismy kto dzieci pilnuje bo zabawa super i kazdy chcial a miejsca malo

tyna1984,ale super! pamietam schnappi i agadu! Super te piosenki,wyobrazam sobie jak swietnie sie bawiliscie. Dorosli tanczyli... ha ha. :) Fajnie. Ja tez sprawie ze wszyscy bedziemy sie swietnie bawic,tez sciagne te piosenki.dzieki za pomysl. :)

Gość tyna1984
nawet babcia dala sie poderwac mimo zlamanej reki a siostry synek 6 latek szalal a na torcie zamiast swieczek mozesz pstawic takie swieczki jak zimne ognie dostaniesz w sklepie fajerwerk itez mozesz sprobowac mozecie pograc w kalambury i dorosli i dzieci beda mialy zabawe.

Gość tyna1984
bo tak jest mama przezywa z dzieckiem czasem realizujemy swoje marzenia z dziecinstwa/powodzenia i udanej zabawy a wszystkiego naj dla synusia niech duzy rosnie

ale kochana szykujesz imprezę!!!:D Zostaw włączony komputer to wpadniemy:D

No,szykuje,szykuje.Kompa bede miala chyba wlaczonego,to bedziecie mogly pisac.A zdjecia z imprezki pozniej gdzies wrzuce i sobie obejrzycie. Nie sadzilam,ze na tym forum sa takie zyczliwe i fajne mamy. :) Dziekuje.

Gość cubea
Na pewno warto zainwestować w różne dekoracje. Na stronie congee.pl masz tego bardzo dużo, także jest z czego wybierać. Na tego rodzaju imprezach tego typu rzeczy są mile widziane ;)