Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arletta222

co sądzicie o wózku implast bolder 4?

Polecane posty

Gość Arletta222

zcy któraś z Was ma ten wózek, bo ja zastanawiam się nad jego kupnem, ale najpierw chciałabym przeczytać opinie...

Gość Arletta222
Wejdz na allegro i oceń:)

jezeli to ten...to jest super.kola pompowane,ocieplacz na nozki,folia.... no i ogolny wyglad wozka jest ok.

jeszcze nie mam dziecka, ale właśnie ten wózek sobie upatrzyłam - ten czerwony w kwiatki - jest super!!!

moje dziecko ma 19 mies ale ten wozek jest cudowny,,, posiada wszystko co trzeba(teraz juz jestem madra bo sparzylam sie na 2 poprzednich naszych wozkach)przy nastepnym dziecku go kupie:P no chyba ze wejda jakies inne modele...

Hej:) Ja mam ten wozek w kolorze turkusowym, jest naprawde super. Tylko w 100% jak sie sprawdza to nie mam pojecia, bo dzidzia dopiero ma sie urodzic za 3 tyg. Gondola jest dosyc duza, ale to chyba dobrze, spacerowka fajna. Jest latwy do prowadzenia( na tyle co prubowalam ). Tylko jest dosyc duzy, nie wiem czy to jest wazne dla Ciebie. Jak masz jakies pytania co do wozka to chetnie odpowiem na tyle ile wiem. Pozdrawiam

ja tez chce go kupic ale zastanawiam sie jak dlugie jest oparcie w spacerowce ?????

Witam :) Pisalam juz wczesniej, ze mam ten wozek i bardzo mi sie podoba i wyglada stabilnie itd. Teraz moge z doswiadczenia odradzic ten zakup :( Hamulec popsul mi sie juz w grudniu, caly stelaz klekocze jak nim jade. Jest ciezki i nie miesci sie latwo do kazdego auta. Kola skrecaja na prawo z czego sie go bardzo ciezko prowadzi:( Ogolnie nie polecam :( Moze ktos ma lepsze doswiadcczenia z tym wozkiem. Pozdrawiam

Oparcie w spacerowce jest dlugie, wogle wizualnie wyglada na super wozeczek, ale w praktyce hm....

wiesz franiu ja czytalam wiele opini na temat tego wozka i same superlatywy procz jednej dziewczyny wlasnie ktora narzekala ze hamulec tez jej sie odrazu popsul hmm teraz juz sama nie wiem mam auto kombi wiec wiec wielkosc wozka po zlozeniu jest mi obojetna no ale wydajac 1500zl oczekuje 100% zadowolenia a nie myslalas zeby oddac go do reklamacji???

Anabanana ja tez mam autko combi i uwierz mi jak wlozysz ten wozek to prawie nie zmiescisz nic wiecej :( Dodam, ze wozio jest dosyc szeroki tzn ma szeroko rozstawione kola i nawet nie moge przez kase sklepowa zawsze przejechac :( Jest bardzo wygodny dla dzidzi, bo gondola jest dosyc duza i fajna tak samo spacerowka, ale dla tego co musi go pchac i nosic to mysle, ze za ta cene znajdziesz lepszy :) Jeszcze jedno jedna szelka w spacerowie sie urwala z tylu, to nie problem, bo latwo mozna w inny sposb przymocowac, ale za te cene oczekiwalam cos naprawde stabilnego. Moze tylko ja mam takiego pecha z tym wozkiem :(

Gość asdasdas
wygląda fajnie, ale ja się zakochałam w wózkach Inglesiny... i teraz mam dylemat :)

Oczywiscie, ze mysle nad tym aby oddac go do reklamacji tylko to nie jest takie proste, bo mieszkam za granica. I nawet jak bedziemy w maju w Polsce to oni i tak sie z ta reklamacja w tydzien nie wyrobia, a ja nie mam innego wozka:( Wlasciwie nie wiem co robic:( Na sam wozek po zamowieniu czekalam 4 miesiace :(

haha ja tez chcialam inglesine classic ale gleboki +spcerowka to koszt ok 3200zl a dla mnie to bezsensu wydawac tyle kasy franiu a moze teraz masz jakies inne typy ktore moglabys polecic????

ojjj a nie wypowiadalas sie o wozku na innym forum??? bo wlasnie wyczytalam, ze tamta dziewczyna ktorej zepsul sie hamulec tez mieszka za granica :-)

Moze byc, ze to ja bylam :) moze x-landera, chociaz znajoma tez narzekala albo qunni. Trudno powiedziec, bo kazdy ma rozne doswiadczenia. A zastanawialas sie nad bolderem 3- kolowym ? Bo te kola skrecajace na prawo to mnie mecza ;) Wlasnie wrocilismy ze spaceru :) Pozdrawiam

ja wole wozki 4 kolowe, a dlaczego skrecaja w prawo? a nie mozesz ich calkiej zablokowac??? quinny sa 3 kolowe i odpadaja a xlandery niezbyt mi sie podobaja i maja mala gondole ja mam termin na 1.08 i chcialabym cala zime przewozic mojego malucha w gondoli wiec bolder pod tym wzgledem mi odpowiadal

ja wole wozki 4 kolowe, a dlaczego skrecaja w prawo? a nie mozesz ich calkiej zablokowac??? quinny sa 3 kolowe i odpadaja a xlandery niezbyt mi sie podobaja i maja mala gondole ja mam termin na 1.08 i chcialabym cala zime przewozic mojego malucha w gondoli wiec bolder pod tym wzgledem mi odpowiadal

to zapozyczylam z innego forum poczytajcie bo ciekawe-tez opinie obolderze Re: Implast Bolder-czy ktoś ma?Proszę o opinię Autor: ala-s1 20.02.08, 19:08 Dodaj do ulubionych Odpowiedz Troszkę mnie dziwią negatywne opinie o wózkach Implastu. Sama użytkuję już drugi wózek tej firmy, pierwszym był Driver 3XL, który przez cały czas sprawował się znakomicie i z tego co wiem jeszcze dwoje dzieci były nim wożone bez żadnych kłopotów, a od 4 miesięcy kiedy pojawił się nasz synek mamy Boldera 4. Dość długo zastanawialiśmy się z mężem nad kupnem wózka tym bardziej, że ostatnio w sklepach pojawiło się całe mnóstwo nowych modeli. Większość z nich po przyjrzeniu się okazuje być zwykłym szmelcem, najczęściej szmelcem robionym w Chinach ze słabej jakości materiałów. Po przemyśleniach i wnikliwych analizach(biegając od sklepu do sklepu) wybór padł na Boldera 4. Jest on bardzo stabilny, fajnie się go prowadzi i wyróżnia się znacznie od wózków robionych w tej chwili na \"jedno kopyto\". Jedynie czego żałują to , iż kupiliśmy wózek jeszcze ze starej kolekcji, ostatnio odwiedziłam ich stronę internetową i wózki z nowej kolekcji są naprawdę ciekawe. Jeśli chodzi o klipsy o które pytałaś to na początku trochę trudno się je wypinało,lecz już po kilku wypięciach było ok! Nigdy nie zdarzyło mi się jednk aby klips sam się wypiął, a gondola poluzowała, a tak naprawdę chodzi głównie o bezpieczeństwo Naszych maluchów. Oczywiście każdy ma prawo do własnej oceny, ale ja spokojnie mogę polecić wózki Implastu

Autor: kajtek-1 20.02.08, 22:45 Dodaj do ulubionych Odpowiedz W lisopadzie kupiłam Boldera 4(czerwone kwiaty)bardzo ładny jak dotąd sprawuje się bez zarzutu. Te klipsy do mocowania gondoli o które pytasz sprawdziłam,są tak skonstruowane że nie powinny się same wypinać zresztą moja siostra ma Volanta 4 już od roku,spytałam ją i też nie miała z nimi żadnego problemu.Budka cicho się składa choć trzeba to robić sposobem, gondola obszerna, spacerówka na razie czeka aż maleństwo podrośnie ale regulowane oparcie zdecydowało także o wyborze tego modelu. Poszycie:kwiatki-to bawełna a reszta to chyba poliester.Wózek stabilny, prowadzi się dość swobodnie. Jest troszkę lżejszy od Volanta(porównywałyśmy).Będąc na spacerze z moja córeczką fajnie jest usłyszeć "ale ładny wózeczek" POLECAM I POZDRAWIAM Autor: meusus 26.02.08, 22:49 Dodaj do ulubionych Odpowiedz hej my też mamy boldera 3 już od maja 2007 ale od czerwca uzywamy bo czekał na małego ,i też mimo ze dla chłopca mamy ten czerwony w kwiaty ,poprostu nie było osoby na ulicy ktora sie nie oglądała za ta gondolą dotego dokupiliśmy na lato parasolke a jest z samych kwiatów i wszystko wyglądało bajecznie nawet obcokrajowcy sie zatrzymywali i mowili jaki piekny wozek.Ja jestem bardzo ale to bardzo zadowolona ztego wozka nie mielismy rzadnych problemow z niczym,mały aż do 7 miesiaca jezdził w gondoli a jest dużym dzieckiem,super się prowadzi nawet jedną ręką.Polecam wszystkim jak miałabym jeszcze raz kupowac to dokonałabym tego samego wyboru

Gość tez go mamy
i wózek sie sprawdza