Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jesienny liść_81

jak szybko zajśc w ciążę? - poważnie

Polecane posty

Gość Jesienny liść_81

oczywiście, wiem, skąd się biorą dzieci, ale możę są jakis sposoby, aby przyspieszyć? Pozycja, pora dnia? itp...... Poradzicie cosik?

Gość ICE2
znajdź zimowego mena co umie zasadzić

Gość Jesienny liść_81
miało być poważnie....

jak możesz oczekiwać poważnej odpowiedzi na niepoważne pytania! Z takimi sprawami to tylko do Boga, chociaż i to nie zawsze pomoże - ludzie latami bezowocnie modlą się o dziecko i czasami nie wychodzi nigdy. A ty z takim kretyńskim pytaniem?! Szybko bo co? bo chciałaś mężowi prezent na gwiazdkę zrobić? Dziecko to nie prezent na boże narodzenie - jedyna metoda to CIERPLIWOŚĆ, wreszcie się pojawi...

pozycja-każda jest dobra :-) spontaniczność 👄 dni płodne policz wyjedz na weekend,zmień klimat {cool] a co najważniejsze- pozytywne nastawienie 🌼 kochając się nie myśl,że robisz dziecko ,taka jest moja rada ;) życzę miłych starań i trzymam kciukasy i nie przejmuj się pomarańczkami one zawsze coś pierdolną 3 po trzy !!!!

Gość taka sobie jedna44444
ej ten temat juz byl malo wiadomosci mialas

Gość razy kilka
rżnąć sie i jeszcze raz rżnąć! od siedzenia na kafe nie zajdziesz w ciąże

net.ar pisałam ogólnikowo nie wszystkie założycielki topiku od razu robią się na czarno?

Gość razy kilka
sama jestes pojebana nie wiedzac jak sie w ciaze zachodzi :o

Gość Jesienny liść_81
-mikołajka - dziękuję! Nigdy wcześniej nic podobnego nie pisałam, pomarańcz bardzą lubię, sprawdze dni płodne i do "roboty"...

Gość razy kilka
babsko stare a glupie :o

Gość hub
najlpeiej jest nic na sile bo przewaznie kobiety ktore na sile straja sie zajsc w ciaze nie zachodza! wez sie skup na czyms innym i nie mysl o ciazy

Gość jesienny liść_81
-mikołajka-, wiesz, chciałabym, aby mój synek miał n imię Mikołaj....Pozdrawiam.

Podobno kobiecy orgazm zwiększa szanse na zajście w ciążę. Skurcze macicy podczas orgazmu pomagają szybciej dostać sie plemnikom do jajeczka. Ale ile w tym prawdy - nie wiem. Pisze jedynie to, co kiedyś czytałam. Na pewno spontaniczność bardzo pomaga. Osoby uprawiające seks jedynie w celach prokreacyjnych czekaja na potomstwo czasami duzo dłużej niz te pary, które uprawiaja seks przede wszystkim dla przyjemności Życzę powodzenia