Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wie ktoś może

Co się dzieje z Nowym w Mieście dlaczego już nie opisze???????

Polecane posty

Gość halo to ja pisze do
nie będziemy zatruwać krwi;)

Gość i sie wydało

Koniec to jest ale mojej wizyty na Kafeterii. ;-) Pozdrówcie Pozdro, jukena i Idealistę. Temu 21 cm kutasowi dodatkowo przekażcie że niech zapomni o chapaniu dzidy. 🖐️

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Gość halo to ja pisze do
bajki to my a nie nam;)pa

Gość zxzxzxzxz

Jak na dzień dzisiejszy to spierrdalam i to w dowolnie wybranej przez siebie akrobacji, bo mnie Magda, super łosica zajeździ. ;-) a chce by miała na czym pojeździć, zanim czytając te wasze wypociny nabawię się impotencji :P 🖐️

Gość charlotte martin
Dobra, dobra Piotrku. Zanim napiszesz kolejną głupotę, sprawdź lepiej swoją pocztę i zainstaluj w końcu GG jak wstydzisz się zadzwonić. Męczą mnie już te gierki. Mam nadzieję że to co napisałam jakoś do Ciebie dotrze, bo już sama nie wiem czy mam do czynienia z dzieckiem czy z mężczyzną, który wie czego chce. Specjalnie tu napisałam bo wiem że tu zajrzysz. Czekam na odpowiedź. I nie myśl sobie że trwać to będzie w nieskończoność. Też mam swoje granice wytrzymałości. Miej również tą świadomość że bardo mi się nie podoba co zrobiłeś.

Gość wymog
oj charlote daruj sobie Pitra rozchyl usta i tu wkracza mój wymog

Pewnie że zajrzę. :P Z ciekawości, która warga sromowa w dniu dzisiejszym bardziej swędzi, te niedopchnięte laski. :P Ty też się nie wkurzaj. :O Zmienisz nicka i już będziesz sobie mogła pisać anonimowo. Jeśli Ci się tutaj spodobało. I jeszcze jedno, nic nie będę pisał, jak mogę Ci to powiedzieć prosto w oczy. I jeśli łaska to odbieraj telefony, bo jeśli myślisz że Twój nagrany, słodki głosik, przekona mnie do wykrztuszenia, chociaż grama ciepła to się mylisz. :O Po za tym zachowaj trochę dyskrecji z czym widzę masz problemy. :O

Gość nie udzielaj się
nie truj Michail

Gość o jezu ooooo
wyszkowo z warszawa jest razem.kuurwa ale para:o

Gość jjjjjjjj

Gość charlotte martin
To oczywiste że zmienię. Moja cierpliwość też się wyczerpała. Skoro nie masz mi nic więcej do powiedzenia, poza odwracaniem kota ogonem to do widzenia. I nie myśl sobie że Twoje oczka mnie jakoś przekupią.

czuje się nie wtajemniczona😭 a może i lepiej:o matko jeżeli to jest to co mysle to niezłe jaja:D:D

Gość czyzby to mialo byc tak

Gość czyzby to mialo byc tak
: kto sie czubi , ten sie lubi????????????? :P:P:P hehehehe

Gość charlotte martin masz
jakie oczka,te drewniane ?:o

Gość ten cały Piterek
pojawi się pod innym durnym nickiem:D

pozdro mam coś dla ciebie:D:D Jesli szukasz kogos, kto przyniesie Ci gazete i nie wymietoli jej przegladajac rubryke sportowa ........... kup psa. Jesli szukasz kogos, kto bedzie cieszyc sie na Twój widok ........... kup psa. Jesli szukasz kogos, kto zje wszystko co mu ugotujesz i nigdy nie powie Ci, ze nie jest tak dobre jak u jego matki to ........... kup psa. Jesli szukasz kogos, kto zawsze jest sklonny wyjsc z Toba, obojetnie o której godzinie, wszystko jedno na jak dlugi spacer i dokadkolwiek chcesz ........... kup psa. Jesli szukasz kogos, kto sploszy wlamywaczy bez uzywania smiercionosnej broni, która przeraza Ciebie i naraza zycie Twojej rodziny i wszystkich sasiadów ........... kup psa. Jesli szukasz kogos, kto nigdy nie dotyka pilota, nie wrzeszczy podczas meczu i kto usiadzie obok Ciebie gdy ogladasz romantyczne filmy ........... kup psa. Jesli szukasz kogos, kto jest w stanie przyjsc do Twojego lózka tylko po to, by ogrzac Ci stopy, i kogo mozesz wypchnac z lózka, gdy chrapie ........... kup psa. Jesli szukasz kogos, kto nigdy nie krytykuje tego co robisz, nie obchodzi go, czy jestes ladna czy brzydka, gruba czy chuda, mloda czy stara, kto zachowuje sie tak, jak gdyby kazde slowo, które wypowiadasz bylo specjalnie godne sluchania, i kto kocha Cie bezwarunkowo, calkowicie ........... kup psa. Ale z drugiej strony jesli szukasz kogos, kto nigdy nie przyjdzie kiedy go wolasz, ignoruje Cie calkowicie kiedy wracasz do domu z pracy, wszedzie zostawia wlosy, mija Cie obojetnie w przedpokoju, nie wraca na noc, przychodzi do domu tylko po to, by zjesc i wyspac sie, i zachowuje sie tak, jak gdyby sensem Twojego istnienia bylo wylacznie zapewnianie mu szczescia, wtedy moja droga kup kota.

Gość ahahahahaaaaaaa

Gość a u mnie jest tak
gazetę w zębach przynosi mi Piterek ;)

ech ten mój Dafi :)...taka brzydka pogoda a on był ze mną już 3 trzy razy na spacerze....

Gość piter dobrze ułozony
piter potrafi aportować i podawać łapę.Jednak, gdzie tylko może zadziera nogę i obsikuje sprzęty,będę musiała go wykastrować

Gość pppppppp

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Gość llllllllllllllllllllmmmmmmmm