Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuleczek

kto ma konto internetowe?pomocy

Polecane posty

wpisalam nr klienta zeby sie zarejestrowac bo mam ju konto tylko chce miec wglad przez internet i dostalam w kopercie haslo startowe i nie wiem jak je wpisac, jest np 12pól niektóre zamalowane i jesli mam hasło załózmy 123456 (bo startowe jest 6cyfrowe) to wyglada to tak: [][X][][X][X][X][][X][X][][][] jak mam wpisac to hasło???

co ty powiesz...nie wpadłabym na to wiesz.Chodzi mi o to ze te zamalowane pola traktuje sie jak cyfry hasła wiec jesli wpisze haslo to wyjdzie ze wpisałam sama tylko dwie cyfry i wyskakuje mi ze jest zły format,czy ktos kuma o co mi chodzi

Bank BPH, tak przysłali hasło startowe które musze wpisać i kurde sa te zamalowane pola i jakos to skomplikowanie wygląda;/ byłam w banku to pani mi tak wyjaśniła że daj spokoj, miała jakas wadew wymowy i polowy nie rozumialam glupio mi bylo pytac po raz kolejny hehe dlatego mialam nadzieje ze ktos wie o co 5;)

to jest tzw hasło maskowane... np.Twoje hasło to....mamut... na stronce banku wyskakuje Ci cos takiego [ ] [ ] [ ] wpisujesz wiec tylko tak za kazdym nowym logowaniem bank bedzie Ci dawał do wpisani inne litery...cyfry... to dla bezpieczenstwa...jakbys miała wirusa..to haker nie podejrzy całego hasła...

tez mam w bph... najpierw wpisujesz CIF...czyli nr klienta... potem otwiera sie ta stronka z hasłem maskowanym.. jak masz w hasle duze litery to pamietaj o zmianie...a najlepiej uzywaj tej klawiatury wirtualnej...jest obok hasła... no i jak sie trzy razy pomylisz..to Ci zablokuja...

tez mam w bph... najpierw wpisujesz CIF...czyli nr klienta... potem otwiera sie ta stronka z hasłem maskowanym.. jak masz w hasle duze litery to pamietaj o zmianie...a najlepiej uzywaj tej klawiatury wirtualnej...jest obok hasła... no i jak sie trzy razy pomylisz..to Ci zablokuja...

ale jak chcialam wpisac swoje hasło LITEROWE to wyswietliło mi sie ze moge tylko CYFRY.a hasło dostalam w kopercie.no wybaczcie ale ja tego nie czaje

po co to hasło startowe? gdzie je wpisac w takim razie? skoro masz literowe hasło mozna pozmieniac ?

cos mnie blokuje;) to uzupełniasz tylko 6 pierwszych tzn: reszta Cie nie interesuje.. oni czasami daja mniej pol do uzupełnienia..np hasło ma 12...a daj 5...

no tak zrobiłam i wyszlo mi tak : teraz wymysle hasło : 123456 i wystwielilo mi sie \'\'wpisz hasło\'\' ;|\'|

musisz sie jakos zarejestrowac w systemie...najpierw uzyj tego startowego...wiesz ja juz nie pamietam jak to było na poczatku..bo to było 3 lata temu....ale pamietam ze dali taka ksiazeczke...co i jak na poczatku robic.... jak jest to Twoja pierwsz wizyta w banku w necie..to skorzystaj z opcji zarejestruj sie...a nie zaloguj....

mi raz dali do wpisania tylko jedna literka...a hasło mam i z liter i z cyfr

No moze sobie jakos poradze chyba jutro pojde do innej placowki banku zeby mi tam na miejscu zrobili.ale bardzo dziekuje za odpowiedzi i cierpliwosc;)

na tym polega ochrona...CIF moze zdobyc kazdy..powiedzmy..ale hasło zna tylko własciciel..i dlatego daja czasami mniej ..a czasami wiecej pol do uzupełnienia..

Martuleczek..nie martw sie:0 ja na poczatku chyba ze trzy razy zablkokowałam sobie konto w necie...;)miałam podobny problem....a wtedy pozostaje tel i odblokowanie u konsultanta;)albo w oddziale... o..to jest pomysł...w bph maja stanowiska internetowe...\"pocwicz\"tam..najwyzej na miejscu Ci wytłumacza...no i w razie co odblokuja:) powodzenia....