Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdania i tak nie zmienie

nienawidze tego forum...

Polecane posty

tu wlasnie jest najwiecej niezrozumienia i obludy.i to maja byc przyszle matki???? wredne babsztyle nic poza tym!!! sama jestem w ciazy ale jest mi bardzo niemilo jak tu czytam niektore posty!!!!

Gość zzzzzzxxxxxxxxxxxssssssssssss
to nie wchodz i nie czytaj nikt cie nie Zmusza

dlaczego mam mimo tego nie wchodzic? to forum takze dla mnie bo mam problemy jak nie jedna ciezarna.przykro sie czyta niektore posty.az mnie zlosc napawa niekiedy.

Gość elenasss
tak niestety jest ale cóż nam zrobić? są niektóre dziewczyny bardzo w porządku, ale i są takie które czekaja tylko aby Cie zjechać:( ❤️ 24tc ❤️

cóż radzę Ci wyluzować.....zawsze się znajdzie ktoś nieżyczliwy złośliwy lub nawet trochę zgorzkniały więć najlepiej będzie się jednak zdystansować bo szkoda nerwów...ale można się też \"spotkać\" z normalnymi ludżmi i tego najlepiej się trzymać...

zgadzam sie niektore sa wstretne, stare wygi na forum, zamiast normalnie napisac np \"ze temat juz jest dołacz sie do niego , to pisza :no brak mi słów temat juz jest wystarczy poszukac\", jestem w ciazy bojowa i jakbym taka dorwala to ...:)

Gość Wredna wredna
Widzisz,niestety tak jest,dlatego tez ,że przyszłe matki zakładaja często durne topiki i zadaja pytania,które powinny wiedzieć będąc w ciązy,np czy ciaże pozamaciczną mozna donosić,no sory ale to chyba jasne.2 przykład,setny raz zadawane pytanie czy jeżeli wymiotuje to jestem w ciąży...........ale są tez głupie osoby które poprostu chcą sie wyżyć i naublizac innym bez powodu.Trzeba to ignorowac i nie wchodzić w jakąkolwiek dyskusje

Złość piękności szkodzi, wiec radzę wyluzować:) To internat.... tu każdy moze byc kim chce.

wielka racja Grzywa :) nie ma co sie denerwowac jeszcze w takim stanie, nie wolno

Gość ojejkujejku
grzywa -> "internat" ??? :D:D hehe

Gość moim zdaniem jest tak
na normalne pytanie normalna odpowiedz ;) na nienormalne(prowokacyjne) pytanie nienormalna odpowiedz ;)

Gość i am afriad your big penis

Gość tyna1984
ja tez jestem zlosliwa ale wtedy kiedy ktos nie ma racji albo gada od rzeczy ale jak nie lubisz tego forum to proste nie czytaj nie pisz zapomnij

jetsem starą \"wygą\":D i staram się odpowiadac ,,,,być pomocna .... ale jak widze kolejny temat \"kochalismy się .byl wytrysk ....ale nie do środka ....tylko na majtki\"etc:O to tylko coś paskudnego mi jakas wredna szara komóra podpowiada.:P