Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosik cosik

DZIEWCZYNY MNIE ZOSTAWIAJĄ BO SŁUCHAM TEJ MUZYKI...

Polecane posty

Gość
staram się, ale akurat to co chciałam ściągnąć, to miało tego mało :/ dlatego przerzuciłam się na soulseek

Gość
no to się rozumiemy :classic_cool:

Gość Ignorance is bliss
hummmm... moze demonoid? masz konto?

Gość
w mojej stopce jest moja ostatnia pasja :D

Gość
kuźwa nie mam :/ nawet nie słyszałam o czymś takim damn it

Gość Ignorance is bliss
za mchr nie przepadam ;/

Gość Ignorance is bliss
daj mi swojego maila przesle jutro kilka utworow

Gość Ignorance is bliss
ide sie4 wieszac. kurwa jakie to zycie nudne -.-

Gość
kuraiko@o2.pl wiesz, ja jestem niezrozumiana jeśli chodzi o MCR :P ale nieprzepadanie to jedno, a mówienie że są niczym chociaż się nie słyszało żadnej płyty to drugie :( (tak robi moja przyjaciółka, pseudokoneserka)

głupie laski spotykasz :) mój były słuchał blacku, nawet sam trochę skrzeczał :D i miał piękne długie włosy. a potem zrobił se dredy mniam 😍 pewnie spotykałeś same maniaczki techno :D

Gość Dżizys
A ja nie byłam nigdy żadną metalówą, ale od lat namiętnie słucham My Dying Bride i Opetha:D Blacku też słuchałam,żeby się upewnić,że jednak mi nie podchodzi. Ale jeśli ktoś słucha to nie mam nic przeciwko.:) Swego czasu nie podchodził mi Therion, a ostatnio.....spodobał się. Tak więc gusta się zmieniają... Ale Sepulturę zawsze lubiłam.....nie wiem,czy to black,czy death. Nie znam się na gatunkach. Pozdrawiam zakręconych metalowców :D Ignorance is bliss-------fajnie śpiewasz :) szkoda marnować talent na śpiewanie do kompa w domu ;)

Gość Strachy na lachy
Ignorance is bliss >> slucham bardzo podobnych wykonawcow co Ty :) ale lubie tez inne gatunki muzyki. Zreszta nie o tym jest temat. Najpierw odpisze autorowi. ktosik cosik >> spotykasz glupie laski i tyle, moze poszukaj w innym kregu. Bocian >> moge sie z Toba zgodzic prawie ze wszystki poza jednym szkopulem :P Powiedziales przynajmnej w dwoch swoich postach, ze nie wierzysz w Boga tylko w siebie i nie jestes satanista. No to musze Cię zasmucic :P Kiedys w rece wpadla mi ta smieszna "ksiazeczka" satanistow. Najwazniejsza podwalina ich "religi" jest wiara w siebie (jako jedynego Pana). Poniewaz satanizm sam w sobie wyklucza istnienie jakichkolwiek bostw, czyli rowniez samego Szatana :) taki jeden gosc skads >> A tak na samym koncu, mam wyksztalcenie muzyczne, gram w orkiestrze symfonicznej i troche na muzyce sie znam. Mozna sie spierac który muzyk ma większy talent, kto gra lepiej technicznie itd. ale muzyka przedewszystkim ma sprawiac przyjemnosc sluchajacym, wiec dyskusja o gustach jest bezcelowa bo jeden lubi pomarancze drugi jak ja tancze :P