Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evelina81

czy moze sie poprawic w zwiazku?

Polecane posty

Gość Evelina81

tez mam podoba sytuacj e tylko ze ja nie jestemmezatka tylko panna chodze z chlopakiem juz 1.5 roku i go kochalam ostanio zaczakl mnie zle traktowac wiec gdy nie przyjezdzal do mnie zaczelam rozmowy na gg z innym i spotkalam sie z nim 2 razy jest super w sum mie mozna powiedziec ze gram teraz na 2 fronty niewiem czy tamtego kocham ale jeszcze mi na nim zalezy a ten nowy mnie intruyguje i co ja mam zrobic nie moge nawet siebie tak dluzej oszukiwac a nie potrafie sie zdecydowac...a jesli to wyjdzie na jaw to moge zostac sama a tego niechce...

Gość jghj
typowe, ktoregos zranisz, ale co tam, wazne, zebys ty byla szczesliwa.

Gość jghj
typowe, ktoregos zranisz, ale co tam, wazne, zebys ty byla szczesliwa.

Gość Evelina81
to nie chodzi o to ze gram...po prostu jeden mnie olewal i chyba pokochalam tamtego ale nie wyobrazam seie zebym mogla go zostawic a po za tym to ten 1 to zawsze na 1 miesjscu stawia mamusie i siostre i co ja zawsze bede a gorsza? sama niewiem co robic ale nie potrafie ak dalej bo mnie mecza nawet wyrzuty sumienia...:(

Gość peelle
ja ci radze zostawić tego pierwszego a zacząć z tym drugim, kiedyś byłam w podobnej sytuacji i zostawiłam chłopaka dla drugiego miałam wyrzuty sumienia ale ten drugi wydawał mi się idealny, jest juz moim mezem mamy dziecko i gdyby spotkala mnie ta sama sytuacja co w tedy zrobilabym to samo, tamten chłopak się z toczyl nie wierze ze to przezemnie w koncu kazdy jest odpowiedzialny za siebie. a jak i nie wyjdzie ci z tym to szukaj nastepnego, w koncu znajdziesz tego jedynego.

a ja ci mogę doradzić, żebyś skończyła może i faktycznie z tym pierwszym.... ale żebyś nie leciała od razu w ramiona innego... odetchnij, odpocznij pobądź sama, ustal swoje priorytety żebyś już nie dała się zdominować w taki sposób... pozdrawiam 🌻