Bodnarajca 58 Napisano 1 godzinę temu 36 minut temu, Koralgor napisał: Kto teraz się przywalił o bycie mną do ciebie? Schizofrenia to się nazywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 27 Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, szmul napisał: Not really Boisz się jej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 152 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Pan troglodytes napisał: Boisz się jej? Nie. Ludzie z problemami nie wzbudzają u mnie sadyzmu tylko bym wolała się opiekować whatever Sama bym chciała takie podejście wobec mnie więc takowo działam wobec bliźnich jednak huh Edytowano 1 godzinę temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 27 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: Nie. Ludzie z problemami nie wzbudzają u mnie sadyzmu tylko bym wolała się opiekować whatever Sama bym chciała takie podejście wobec mnie więc takowo działam wobec bliźnich jednak huh Zgadzam się z tobą jakkolwiek nie zamierzam tolerować niesprowokowanej agresji. Jak nie będzie abuzywna to wtedy ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 2 Napisano 49 minut temu 17 minut temu, szmul napisał: Nie. Ludzie z problemami nie wzbudzają u mnie sadyzmu tylko bym wolała się opiekować whatever Sama bym chciała takie podejście wobec mnie więc takowo działam wobec bliźnich jednak huh Chciałabyś sie opiekować tłusta locha, która wymaga kaftanu? chwalebne. Zapewne również płakałaś po Łotewce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 152 Napisano 47 minut temu 1 minutę temu, samochód od bezdomnego napisał: Chciałabyś sie opiekować tłusta locha, która wymaga kaftanu? chwalebne. Zapewne również płakałaś po Łotewce? Niekoniecznie 24/7 ale wolę nie utrudniać życia ludziom którym już jest trudno. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 27 Napisano 46 minut temu 2 minuty temu, samochód od bezdomnego napisał: Chciałabyś sie opiekować tłusta locha, która wymaga kaftanu? chwalebne. Zapewne również płakałaś po Łotewce? A co masz do tragicznie zmarłego posła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 152 Napisano 43 minuty temu Poza tym nie postrzegam tak Giny jako tłustej świni która wymaga kaftana albo nie mam oczekiwań wobec ludzi jacy powinni być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 788 Napisano 41 minut temu Przed chwilą, szmul napisał: Poza tym nie postrzegam tak Giny jako tłustej świni która wymaga kaftana albo nie mam oczekiwań wobec ludzi jacy powinni być To musi Ci być trudno funkcjonować na tym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 2 Napisano 32 minuty temu 10 minut temu, szmul napisał: Poza tym nie postrzegam tak Giny jako tłustej świni która wymaga kaftana albo nie mam oczekiwań wobec ludzi jacy powinni być Wysoce wspaniałomyślne. Do wszystkich przykładasz te same kryteria czy tylko do ułomów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 2 Napisano 28 minut temu 12 minut temu, murb napisał: To musi Ci być trudno funkcjonować na tym forum. Tak jak i tobie, gdy na jednym nicku musisz zgrywać rowna babeczkę, a na drugim dopiero sobie dogadzasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 788 Napisano 24 minuty temu 2 minuty temu, samochód od bezdomnego napisał: Tak jak i tobie, gdy na jednym nicku musisz zgrywać rowna babeczkę, a na drugim dopiero sobie dogadzasz. Żeby tylko dwa nicki trzeba było ogarniać. Jest mnie tu cała drużyna. Skomplikowana logistyka. Trzeba się ostro na gimnastykować żeby wszystko sprawnie ogarnąć. A na jakim nicku sobie dogadzam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach