Minnie Moskowitz 239 Napisano 8 godzin temu Bo pastuchem popędzę haaa haaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 788 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Bo pastuchem popędzę haaa haaa Dawaj! Chcę zobaczyć jak to zrobisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1581 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Bo pastuchem popędzę haaa haaa Odezwałaś się i obawiam się, że teraz będziesz miała ogony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 239 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Odezwałaś się i obawiam się, że teraz będziesz miała ogony Ale za co? Nic złego nie zrobiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 788 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Ale za co? Nic złego nie zrobiłam. Ale obiecałaś, że pastuchem popędzisz. Mnie to ciekawi i ciągle czekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 239 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Bo zwróciłaś uwagę Pieprz, a jej wolno nawet wyzywać od kureff.. Tutaj jedni są tykalni, a drudzy nie. A co ta biedna kobiecina może… jedynie pobluzgać w sieci, a w domu cicha jak mysz pod miotłą, bo chłop sobie nie pozwoli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 788 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: A co ta biedna kobiecina może… jedynie pobluzgać w sieci, a w domu cicha jak mysz pod miotłą, bo chłop sobie nie pozwoli. Ustalmy - będzie pędzenie pastuchem czy nie? Muszę zrobić jakiś plan na dziś i nie wiem czy odwoływać wszystko, czy może to były tylko czcze zapowiedzi z Twojej strony i mogę spokojnie sobie odpuścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 2 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, murb napisał: Ustalmy - będzie pędzenie pastuchem czy nie? Muszę zrobić jakiś plan na dziś i nie wiem czy odwoływać wszystko, czy może to były tylko czcze zapowiedzi z Twojej strony i mogę spokojnie sobie odpuścić. Nie zes/raj sie, Koralgol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 788 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, samochód od bezdomnego napisał: Nie zes/raj sie, Koralgol. Zaciskam zwieracze z całych sił! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 152 Napisano 6 godzin temu Czym Pieprzowa zawiniła od rana oprócz tego że jest zła podręczna pogromczynią lambadziar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jan Gdakacz II 3 Napisano 5 godzin temu 30 minut temu, szmul napisał: Czym Pieprzowa zawiniła od rana oprócz tego że jest zła podręczna pogromczynią lambadziar Śląski ogr przez nią wyłysiał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1581 Napisano 5 godzin temu 23 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: A tym że to prostaczka. Ale wywalone w nią mam kolokwialnie mówiąc. Nudne te ogony i czepianie się słówek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 152 Napisano 5 godzin temu 20 minut temu, Jan Gdakacz II napisał: Śląski ogr przez nią wyłysiał. Śląsk jest spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 788 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 16 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nudne te ogony i czepianie się słówek. Czepianie się słówek? Było głośne Precz!, zapowiedź akcji z pastuchem i nic się nie dzieje. Ale czekam cierpliwie. Edytowano 5 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1581 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Czepianie się słówek? Było głośne Precz!, zapowiedź akcji z pastuchem i nic się nie dzieje. Ale czekam cierpliwie. Nudzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 788 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nudzisz Wiem. Wczoraj to pisałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1581 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Wiem. Wczoraj to pisałaś. Jednak przytakiwanie i udawanie ślepej lepiej ci wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 788 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jednak przytakiwanie i udawanie ślepej lepiej ci wychodzi Jeśli coś wychodzi dobrze to trzeba robić tego więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1581 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Jeśli coś wychodzi dobrze to trzeba robić tego więcej. Może plotkowanie na nerwicy i obrabianie mojej dópy? Przecież świetnie to wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 788 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Może plotkowanie na nerwicy i obrabianie mojej dópy? Przecież świetnie to wychodzi Powinnaś być dumna z tego, że stałaś się sławna na innym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 198 Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, murb napisał: Zaciskam zwieracze z całych sił! Kto teraz się przywalił o bycie mną do ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samochód od bezdomnego 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Kto teraz się przywalił o bycie mną do ciebie? Twoja stara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1581 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Kto teraz się przywalił o bycie mną do ciebie? Na szczęście nie Doktor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 198 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, samochód od bezdomnego napisał: Twoja stara. No mam taki wybór osób, które się mogą z krzaków przypie/rdalać, że w życiu nie zgadnę komu się urwała antenka tym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 198 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Na szczęście nie Doktor Aczkolwiek intelekt podobny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 788 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 22 minuty temu, Koralgor napisał: Kto teraz się przywalił o bycie mną do ciebie? A ja nawet nie wiem. Wczoraj też ktoś zwracał się do mnie Koralgol. Nie prostuję, że jesteśmy dwoma odrębnymi bytami. Mam nadzieję, że Ci to nie przeszkadza. Edytowano 1 godzinę temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1581 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Koralgor napisał: Aczkolwiek intelekt podobny Doktor po opisaniu orgii z bratem jest tutaj już skończony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 27 Napisano 1 godzinę temu Nawet sroinks ma bekę z gienowiefy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 152 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Pan troglodytes napisał: Nawet sroinks ma bekę z gienowiefy Not really Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach