Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 drogo u niego.

zbigniew nowak bioenergoterapeuta co myslicie?

Polecane posty

Go艣膰 drogo u niego.

chcia艂am spr贸bowa膰 .....ale koszt wizyty u Pana Nowaka mnie zszokowa艂a,250z艂...lecz臋 si臋 u lekarzy,wizyty,leki to wiele kosztuje,a Pan Nowak tak wysoko si臋 ceni...Czy naprawde chce pomaga膰 tylko bogatym czy poprostu robi kas臋 i nic go chorzy nie obchodz膮...leczy艂 si臋 kto艣 u niego?warto zaryzykowa膰 t\e 250z艂? mam nerwic臋//

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dzika dzikuska
prosze Cie, moja babcia zyje drzwi w drzwi z tym jego "osrodkiem". Kranowe leje do butelek, i sprzedaje po 50zl jako naenergetyzowana. Kasy to juz tyle zbil, ze ho, ho, na biednych chorych ludziach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 drogo u niego.
jestem w szoku,czyli oszust?a mia艂am nadziej臋..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eh co wy tu a ja tu
ja zachorowalam na gleboka deprsje, pozniej z niej wyszlam ale okazalo sie, ze mam stany depresyjne i nerwice lekowa. Tez bylam u znanego dobrego bio. Problem w tym, ze aby ktos taki pomagal trzeba wierzyc w jego dzialanie. Inaczej nie pomoze. I nie chodzi tu o konkretnego bio etc a o to by wierzyc, wiara czyni cuda, dlaczego ludzie chorzy na raka czesto sa oszukiwani przez najblizszych o postepenie choroby wlasnie dlatego by wierzyc, ze jest lepiej wtedy organizm ma sile by sie leczyc, odnawiac itd.. Poczytaj troche na temat psychiki a zdrowia psychicznego. Czy wiesz, ze czlowiek jest w stanie sobie wmowic np opryszczke na ustach? Na tym polega pomoc bio.. Pomaga ale trzeba pojac schemat. Mi nie pomogl bo nie wierze. Poszukaj w necie np dlaczego ludzie chorzy na depresje tak czesto choruja na przeziebienia itd.. To wszystko zalezy od psychiki wiary itp Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no w艂asnie i co
Samemu trzeba 偶yc zdrowo,a nie wirzyc w takie bzdury.Ubierz sobie ciasne buty i idz zeby Cie kto艣 wyleczy艂 aby nogi przesta艂y bolec

Udost臋pnij ten post

hmm nie by艂am nigdy u bioenergoterapeuty, ale znajoma pani, kt贸ra dorabia sobie w pobliskim sklepiku sporo mi na ten temat opowiadala, sama leczy bioterapi膮. Mo偶e co艣 w tym jest, a mo偶e nie. Jednak je艣li jeste艣 zra偶ona cen膮 i tym oszukiwaniem, o kt贸rym kole偶anki tu wspomina艂y, my艣l臋, 偶e wiara cud贸w nie uczyni. Chyba jednak wol臋 medycyn臋 tradycyjn膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no w艂asnie i co
A ja z tych wszystkich mozliwosci wol e isc do koscio艂a przynajmniej nie zaszkodzi

Udost臋pnij ten post

Oczywi艣cie, zawsze mo偶na i艣膰 si臋 pomodli膰, to nic nie kosztuje, tam z nas nikt nie sci膮gnie haraczu za wst臋p.

Udost臋pnij ten post

to Ty nie wiesz..? To si臋 nazywa radykalnym uzdrowieniem depresji kieszeniowej:D

Udost臋pnij ten post

on podobno mia艂 leczy膰 zio艂ami, miesi臋czny koszt takiej terapii to 2000z艂. I nie chodzi艂o tu wcale o pieni膮dze, tylko 偶e nie znalaz艂am osoby kt贸rej by naprawd臋 pom贸g艂. zdali艣my si臋 na medycyne, bo na tych czarnoksi臋偶nik贸w zawsze b臋dzie czas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no w艂asnie i co
i za darmo

Udost臋pnij ten post

Mia艂am kiedy艣 zabieg reiki. Nie u tego pana, u kogo艣 innego. 偶e to dzia艂a i co艣 w tym jest przekona艂am si臋 w trakcie zabiegu kiedy dos艂ownie pr膮dy sz艂y przez ca艂e moje cia艂o. Z tym 偶e.. sko艅czy艂o si臋 wizyt膮 u kardiologa z samego rana kilka dni p贸藕niej. Nie m贸wi臋, 偶e zabieg by艂 zrobiony 藕le, bo z tego co wiem, osoba by艂a profesjonalist膮. Jednak nie na ka偶dego taki zabieg dobrze dzia艂a. Poza nale偶no艣ci膮 za reiki, musia艂am wybuli膰 za natychmiastow膮 wizyte u prywatnego kardiologa, poza tym paskudne samopoczucie przez kilka dni i kolejne siwe w艂osy u mamy, kt贸ra ba艂a sie, ze mam stan przedzawa艂owy.

Udost臋pnij ten post

to si臋 tylko tak m贸wi 偶e za darmo, bo wi臋kszo艣膰 bada艅 trzeba by艂o robi膰 prywatnie. Za d艂ugi jest okres czekania w kolejce na ubezpieczalni. A tu liczy艂 si臋 ka偶dy dzie艅.

Udost臋pnij ten post

zaciekawi艂 mnie ten topic, kto艣 jeszcze ma co艣 ciekawego do wniesienia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupcvvcv
upupup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 corka byle pacjentki
To zwykly oszust i naciagacz,wycyckal moich rodzicow z ostatnich pieniedzy a mame odarl z resztek nadzieii.Tata mowil ze kupuje Nalenczowianke w hurtowni a sprzedaje kilkanascie razy drozej jako "cudownie naenergetyzowana wode".Mama leczyla sie u niego kilka lat a rezultatu nie bylo widac,to byla choroba podobna do stwardnienia rozsianego,w koncu sie zalamala.W tym roku minelo piec lat od mamy smierci.Ludzie nie dajcie sie oszukac,nie wierzcie takim pseudo cudotworcom zwlaszcza za taka kase.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sabina28
witam was wszystkich kier zadam wam pytanie czy kto艣 by艂 na takim spotkaniu u Zbyszka Nowaka moja c贸reczka w styczniu 2007 roku mia艂a bardzo wysok膮 gor膮czk臋 40 C codziennie przez 10 dni co dwa dni by艂am u pediatry mimo to i偶 m贸wi艂 mi i偶 dziecko jest zdrowe ale kto jest zdrowy przy takiej gor膮czce 24 stycznia skierowa艂a mnie lekarka prowadz膮ca do szpitala w szpitalu te偶 nie wiedzieli co si臋 dzieje dziecko codziennie mia艂o o tej samej porze gor膮czk臋 po艂o偶ono nas na sali do obserwacji ,potem dok艂adano nam do sali dzieci z zapaleniem p艂uc c贸rka na drugi dzie艅 dosta艂a zapalenie p艂uc chodz wcze艣niej by艂a zdrowa bez 偶adnych objaw贸w przenie艣li nas na boks tam pole偶a艂y艣my troszk臋 i nas wypu艣cili z kaszlem kazali pojawi膰 si臋 za miesi膮c. C贸rka ca艂y czas kaszla艂a i mia艂a 艣wisty przy oddychaniu . Po powrocie do szpitala za miesi膮c zacz臋艂o si臋 dla mnie piek艂o . powiedzieli i偶 dziecku musz膮 zrobi膰 tomografi臋 komputerow膮 po TK okaza艂o si臋 iz c贸rka ma fachowo powiedziane guz 艣r贸dpiersia tylnego nagle mi ca艂y 艣wiat przelecia艂 przed oczami mia艂am czarne my艣li 偶e strace dziecko ,lecz musia艂am by膰 silna dla niej ale nie idzie patrze膰 na dziecko kt贸re si臋 cieszy a ty dosta艂a艣 takie informacje 艂zy same nap艂ywa艂y mi do oczu ,potem musieli艣my i艣膰 na oddzia艂 onkologii i kolejne piek艂o rozmowa z lekarzem kt贸ry mi powiedzia艂 i偶 na p艂uckach wida膰 plamki spyta艂am co te plamki oznaczaj膮 ci臋偶ko mu by艂o o tym m贸wi膰 ale powiedzia艂 i偶 to s膮 prze偶uty nogi mi si臋 zrobi艂y jak z waty na sali byli艣my z tak膮 dziewczynk膮 kt贸ra mia艂a guza w g艂owie by艂a bez w艂os贸w moja c贸reczka przytuli艂a si臋 mocno do mnie i powiedzia艂a i偶 nie chce tak wygl膮da膰 jak ona bez w艂os贸w znowu ten b贸l w sercu i strach o w艂asne dziecko na tym oddziale by艂am dwa dni c贸rka by艂a przygotowana do pobrania materia艂u do histpatu gdzie mieli stwierdzi膰 co to jest ,po dw贸ch dniach posz艂y艣my na oddzia艂 chirurgii gdzie lekarz prowadz膮cy stwierdzi艂 po wygl膮dzie mojej c贸rki i偶 ona nie wygl膮da na to aby mia艂a tego guza ale g艂owy uci膮膰 sobie nie da . W tym momencie moi rodzice napisali do pana ZBYSZKA NOWAKA opisali ca艂膮 histori臋 i wys艂ali zdj臋cie mojej c贸rki na pocz膮tku w to nie wierzy艂am :( . C贸rk臋 zabrali na zabieg kt贸ry trwa艂 2 godziny c贸rk臋 zobaczy艂am po trzech godzinach no a teraz kazali czeka膰 2 -3 tygodnie .Te czekanie , ten strach co艣 okropnego wyniki by艂y dopiero 19 dni po zabiegu lekarz powiedzia艂 cyt." zmian nowotworowych nie ma jest stan zapalny " poczu艂am ulg臋 wypu艣cili nas do domu i kazali chodzi膰 do poradni w szpitalu przyznam si臋 i偶 by艂am tylko dwa razy po pierwszej wizycie mia艂am do艣膰 poniewa偶 lekarz tylko dziecko os艂ucha艂 i nic wi臋cej za ok 2 tygodnie nast臋pna wizyta w mi臋dzyczasie pr贸bowa艂am szuka膰 na w艂asna r臋k臋 potem posz艂am do mojej lekarki pediatry aby mi pomog艂a , lekarka skierowa艂a mnie do pulmonologa posz艂am na wizyt臋 do pulmonologa i zleci艂a zrobienie zdj臋cia klatki piersiowej lekarka gdy spojrza艂a na zdj臋cie stwierdzi艂a i偶 dziecko ma gruzlic臋 potwierdzi艂 to te偶 inny specjalista i偶 dziecko ma du偶e zmiany na p艂uckach skierowa艂a nas do Rabki badania i potwierdzenie . Mia艂y艣my dopiero przyjecha膰 za 3 tygodnie . Przed wyjazdem z dwa dni wcze艣niej c贸rka dosta艂a ataku kaszlu kt贸ry nie pojawi艂 si臋 pierwszy raz c贸rka mia艂a kaszel codziennie rano i wieczorem i tak samo mia艂a za 艣wistami , lecz tego wieczoru by艂o tak 偶le i偶 chcia艂am wzywa膰 pogotowie ale jako艣 si臋 uspokoi艂a , jak c贸rka spa艂a napisa艂am e-mail do pana ZBYSZKA ok. 23:00 i偶 c贸rce si臋 pogorszy艂o 偶e dosta艂a atak kaszlu ,bardzo szybko dosta艂am e-mail zwrotny i偶 teraz siada nad zdj臋ciem mojej c贸rki i b臋dzie przekazywa艂 energi臋 . Jak c贸rka wsta艂a nie wie偶y艂am w to ani razu nie zakaszla艂a nie by艂o 偶adnych 艣wist贸w nic . Lekarka dzien przed wyjazdem zrobi艂a zdj臋cie klatki i kaza艂a mi je wzi膮艣膰 ze sob膮 do Rabki w Rabce w trzeciej dobie zrobili zdj臋cie rtg i lekarka wezwa艂a mnie do siebie i spyta艂a mnie czy dziecko przyjmowa艂o jakiekolwiek leki mi臋dzy jednym a drugim zrobionym zdj臋ciem powiedzia艂am 偶e nie spyta艂am dlaczego pani doktor pyta powiedzia艂a i偶 to jest nie mo偶liwe spyta艂am co powiedzia艂a 偶e w ci膮gu czterech dni mojej c贸rce prawie to znik艂o stwierdzi艂a i偶 to jaki艣 cud bo inaczej tego nie umie wyja艣ni膰 a ja zaraz pomy艣la艂am 偶e to zas艂uga pana ZBYSZKA NOWAKA my艣lcie sobie co chcecie ale ja w to wierze wy piszecie 偶e wam jest szkoda da膰 250 z艂 ale moim zdaniem zdrowie jest wi臋cej warte .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sabina28
witam was wszystkich zadam wam pytanie czy kto艣 by艂 na takim spotkaniu u Zbyszka Nowaka moja c贸reczka w styczniu 2007 roku mia艂a bardzo wysok膮 gor膮czk臋 40 C codziennie przez 10 dni co dwa dni by艂am u pediatry mimo to i偶 m贸wi艂 mi i偶 dziecko jest zdrowe ale kto jest zdrowy przy takiej gor膮czce 24 stycznia skierowa艂a mnie lekarka prowadz膮ca do szpitala w szpitalu te偶 nie wiedzieli co si臋 dzieje dziecko codziennie mia艂o o tej samej porze gor膮czk臋 po艂o偶ono nas na sali do obserwacji ,potem dok艂adano nam do sali dzieci z zapaleniem p艂uc c贸rka na drugi dzie艅 dosta艂a zapalenie p艂uc chodz wcze艣niej by艂a zdrowa bez 偶adnych objaw贸w przenie艣li nas na boks tam pole偶a艂y艣my troszk臋 i nas wypu艣cili z kaszlem kazali pojawi膰 si臋 za miesi膮c. C贸rka ca艂y czas kaszla艂a i mia艂a 艣wisty przy oddychaniu . Po powrocie do szpitala za miesi膮c zacz臋艂o si臋 dla mnie piek艂o . powiedzieli i偶 dziecku musz膮 zrobi膰 tomografi臋 komputerow膮 po TK okaza艂o si臋 iz c贸rka ma fachowo powiedziane guz 艣r贸dpiersia tylnego nagle mi ca艂y 艣wiat przelecia艂 przed oczami mia艂am czarne my艣li 偶e strace dziecko ,lecz musia艂am by膰 silna dla niej ale nie idzie patrze膰 na dziecko kt贸re si臋 cieszy a ty dosta艂a艣 takie informacje 艂zy same nap艂ywa艂y mi do oczu ,potem musieli艣my i艣膰 na oddzia艂 onkologii i kolejne piek艂o rozmowa z lekarzem kt贸ry mi powiedzia艂 i偶 na p艂uckach wida膰 plamki spyta艂am co te plamki oznaczaj膮 ci臋偶ko mu by艂o o tym m贸wi膰 ale powiedzia艂 i偶 to s膮 prze偶uty nogi mi si臋 zrobi艂y jak z waty na sali byli艣my z tak膮 dziewczynk膮 kt贸ra mia艂a guza w g艂owie by艂a bez w艂os贸w moja c贸reczka przytuli艂a si臋 mocno do mnie i powiedzia艂a i偶 nie chce tak wygl膮da膰 jak ona bez w艂os贸w znowu ten b贸l w sercu i strach o w艂asne dziecko na tym oddziale by艂am dwa dni c贸rka by艂a przygotowana do pobrania materia艂u do histpatu gdzie mieli stwierdzi膰 co to jest ,po dw贸ch dniach posz艂y艣my na oddzia艂 chirurgii gdzie lekarz prowadz膮cy stwierdzi艂 po wygl膮dzie mojej c贸rki i偶 ona nie wygl膮da na to aby mia艂a tego guza ale g艂owy uci膮膰 sobie nie da . W tym momencie moi rodzice napisali do pana ZBYSZKA NOWAKA opisali ca艂膮 histori臋 i wys艂ali zdj臋cie mojej c贸rki na pocz膮tku w to nie wierzy艂am :( . C贸rk臋 zabrali na zabieg kt贸ry trwa艂 2 godziny c贸rk臋 zobaczy艂am po trzech godzinach no a teraz kazali czeka膰 2 -3 tygodnie .Te czekanie , ten strach co艣 okropnego wyniki by艂y dopiero 19 dni po zabiegu lekarz powiedzia艂 cyt." zmian nowotworowych nie ma jest stan zapalny " poczu艂am ulg臋 wypu艣cili nas do domu i kazali chodzi膰 do poradni w szpitalu przyznam si臋 i偶 by艂am tylko dwa razy po pierwszej wizycie mia艂am do艣膰 poniewa偶 lekarz tylko dziecko os艂ucha艂 i nic wi臋cej za ok 2 tygodnie nast臋pna wizyta w mi臋dzyczasie pr贸bowa艂am szuka膰 na w艂asna r臋k臋 potem posz艂am do mojej lekarki pediatry aby mi pomog艂a , lekarka skierowa艂a mnie do pulmonologa posz艂am na wizyt臋 do pulmonologa i zleci艂a zrobienie zdj臋cia klatki piersiowej lekarka gdy spojrza艂a na zdj臋cie stwierdzi艂a i偶 dziecko ma gruzlic臋 potwierdzi艂 to te偶 inny specjalista i偶 dziecko ma du偶e zmiany na p艂uckach skierowa艂a nas do Rabki badania i potwierdzenie . Mia艂y艣my dopiero przyjecha膰 za 3 tygodnie . Przed wyjazdem z dwa dni wcze艣niej c贸rka dosta艂a ataku kaszlu kt贸ry nie pojawi艂 si臋 pierwszy raz c贸rka mia艂a kaszel codziennie rano i wieczorem i tak samo mia艂a za 艣wistami , lecz tego wieczoru by艂o tak 偶le i偶 chcia艂am wzywa膰 pogotowie ale jako艣 si臋 uspokoi艂a , jak c贸rka spa艂a napisa艂am e-mail do pana ZBYSZKA ok. 23:00 i偶 c贸rce si臋 pogorszy艂o 偶e dosta艂a atak kaszlu ,bardzo szybko dosta艂am e-mail zwrotny i偶 teraz siada nad zdj臋ciem mojej c贸rki i b臋dzie przekazywa艂 energi臋 . Jak c贸rka wsta艂a nie wie偶y艂am w to ani razu nie zakaszla艂a nie by艂o 偶adnych 艣wist贸w nic . Lekarka dzien przed wyjazdem zrobi艂a zdj臋cie klatki i kaza艂a mi je wzi膮艣膰 ze sob膮 do Rabki w Rabce w trzeciej dobie zrobili zdj臋cie rtg i lekarka wezwa艂a mnie do siebie i spyta艂a mnie czy dziecko przyjmowa艂o jakiekolwiek leki mi臋dzy jednym a drugim zrobionym zdj臋ciem powiedzia艂am 偶e nie spyta艂am dlaczego pani doktor pyta powiedzia艂a i偶 to jest nie mo偶liwe spyta艂am co powiedzia艂a 偶e w ci膮gu czterech dni mojej c贸rce prawie to znik艂o stwierdzi艂a i偶 to jaki艣 cud bo inaczej tego nie umie wyja艣ni膰 a ja zaraz pomy艣la艂am 偶e to zas艂uga pana ZBYSZKA NOWAKA my艣lcie sobie co chcecie ale ja w to wierze wy piszecie 偶e wam jest szkoda da膰 250 z艂 ale moim zdaniem zdrowie jest wi臋cej warte .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bongoddz
Je偶eli chcecie wyleczy膰 raka to nie 偶adn膮 bioonergioterapi膮 tylko Metod膮 NIA DR Askara po pierwsze jest tani膮 metod膮 , po drugie jest dost臋pn膮 metod膮 w internecie i jest film jak to stosowa膰 a potrzecie poszukajcie po forach dyskusyjnych ile os贸b zosta艂o wyleczonych w 100%. Pozdrawiam jak co艣 wi臋cej chcecie na ten temat to piszcie cytryna_80(at)wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dr膮gal
To zwyk艂y naci膮gacz z leczeniem nie ma nic wsp贸lnego,on leczy ale ludzi z pieni臋dzy,mialem z nim do czynienia przez 5 lat,stan zdrowia si臋 pogarszal a ja g艂upi dawa艂em si臋 nabra膰 i straci艂em mas臋 kasy za kt贸r膮 on buduje w Podkowie Le艣nej pa艂ace jedzcie i zobaczcie a po艣iad艂o艣ci na mazurach to co --ale pomijaj膮c to wszystko widzialem tych schorowanych ludzi na spodkaniach,oddawali ostatnie pieni膮dze bo mieli nadziej臋 ,jechali setki kilometr贸w,aby poprawilo si臋 ich zdrowie a TEN CZ艁OWIEK W PERFIDNY SPOS脫B ICH NACI膭GA艁 WIEDZ膭C ZE TO NIC NIE DAJE na spodkaniach ma pod艂o偶onych swoich ludzi ,,ja my艣l臋 偶e dzia艂alno艣ci Pana Z.NOWAKA powinni si臋 g艂臋boko przyj偶e膰 prokuratorzy i ABW ,Firma SUN to zwykli oszu艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dr膮gal
To zwyk艂y naci膮gacz z leczeniem nie ma nic wsp贸lnego,on leczy ale ludzi z pieni臋dzy,mialem z nim do czynienia przez 5 lat,stan zdrowia si臋 pogarszal a ja g艂upi dawa艂em si臋 nabra膰 i straci艂em mas臋 kasy za kt贸r膮 on buduje w Podkowie Le艣nej pa艂ace jedzcie i zobaczcie a po艣iad艂o艣ci na mazurach to co --ale pomijaj膮c to wszystko widzialem tych schorowanych ludzi na spodkaniach,oddawali ostatnie pieni膮dze bo mieli nadziej臋 ,jechali setki kilometr贸w,aby poprawilo si臋 ich zdrowie a TEN CZ艁OWIEK W PERFIDNY SPOS脫B ICH NACI膭GA艁 WIEDZ膭C ZE TO NIC NIE DAJE na spodkaniach ma pod艂o偶onych swoich ludzi ,,ja my艣l臋 偶e dzia艂alno艣ci Pana Z.NOWAKA powinni si臋 g艂臋boko przyj偶e膰 prokuratorzy i ABW ,Firma SUN to zwykli oszu艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pani domu
by艂am razem z m臋偶em na takim spotkaniu , na samym wej艣ciu 50 z艂 od osoby , potem trzymanie si臋 za r臋ce i przesy艂ane energii , niekt贸rzy zachwycali si臋 (mo偶e byli podstawieni ) a nam nic, ani grama przep艂ywu czego艣, potem rozdawano jakie艣 naklejki z g臋busi膮 Nowaka kt贸re to trza nalepi膰 na butelk臋 wody i ju偶 jest wtedy naenergetyzowana ( :) ) do tego jakie艣 podk艂adki papierowe pod poduszk臋 by zdrowo spa膰 , nast臋pny wydatek 25 z艂 , wniosek by艂am , widzia艂am i 艣niechu warte ,parodia , igranie Jego z ludzk膮 chorob膮 -jestem niewiernym Tomaszem nie uwierz臋 nigdy....(do dzi艣 m膮偶 na艣miewa si臋 ze mnie )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kochaj膮ca siostra
Oszust, oszust i jeszcze raz oszust!!! Je藕dzi艂am do tego konowa艂a z bratem chorym na raka, raz nawet wesz艂am z nim na tzw seans (10 min - 250 z艂!!!). Nez艂a sumka jak za 10 min pochlapania wod膮 :/ ... Je藕dzili艣my do niego min 1 - 2 razy w tygodniu w ostatnich 3 miesi膮cach 偶ycia brata. W pewnym momencie w szpitalu nie chcieli ju偶 mu poda膰 chemii bo by艂 za s艂aby. Zosta艂 nam wi臋c tylko czarodziej Nowak. "Tak, tak, b臋dzie dobrze, ja tu nie widz臋 niczego co mog艂oby zagra偶a膰 pana 偶yciu. Najwi臋kszy guz ginie a i mniejsze te偶 zaczn膮..." A stan brata si臋 pogarsza艂... Podczas jednego z seans贸w, kiedy wesz艂am z bratem do salonu (ci臋偶ko albowiem nazwa膰 by艂o ten pok贸j czym艣 w rodzaju gabinetu) podczas czarowania 2 butelek wody Na艂臋czowianki stwierdzi艂, 偶e ja te偶 powinnam si臋 zastanowi膰 nad czarowaniem u niego i piersi zbada膰 bo co艣 mo偶e by膰 nie tak, zw艂aszcza z lew膮... Troch臋 go przytka艂o jak powiedzia艂am 偶e tak si臋 sk艂ada 偶e robi艂am profilaktycznie usg 3 m-ce temu... On sprzedaje nadziej臋... Tylko to. I to drogo... Brat bardzo chcia艂 偶y膰, mia艂 dla kogo. Zosta艂a 偶ona i dw贸ch syn贸w a oni musz膮 偶y膰 dalej. Czy pan Nowak zastanawia si臋 nad tym..? W膮tpi臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Weltenbummler
Kochani! Przesta艅cie szuka膰 ratunku w Waszych problemach u szarlatan贸w i oszust贸w. Mog臋 Wam poleci膰 najlepsz膮 pomoc: Komunia 艣w. i modlitwa przed Naj艣wi臋tszym Sakramentem. Wiem, 偶e nie ka偶dy z Was jest wierz膮cy. Rozumiem to. Je艣li kto艣 z Was potrzebuje modlitwy a sam w ni膮 nie wierzy, b臋d臋 si臋 modli艂 za niego. To naprawd臋 proste. I nic nie kosztuje. Oczywi艣cie, B贸g nie jest "maszynk膮" do spe艂niania naszych pragnie艅, cho膰by najwspanialszych. Ale ... pomy艣lcie cho膰 troch臋 o Wielkim Polaku, Janie Pawle II. Jak 偶arliwie ten Cz艂owiek si臋 modli艂. Gdyby to by艂o bez sensu, nie robi艂by tego. W艂a艣nie napisa艂 do mnie przyjaciel szukaj膮cy pomocy w swoich problemach zdrowotnych i zapyta艂 mnie, co s膮dz臋 o owym panu N. Moja odpowied藕 jest prosta: Cz艂owiek obdarzony darem "z g贸ry" nie robi na tym kasy. Je艣li kto艣 z Was ma "uraz do Ko艣cio艂a", nie zamierzam go nawraca膰. Rozumiem go. Polecam np. Taize (www.taize.fr). To nikomu nie zaszkodzi. Modlitwa z m艂odymi lud藕mi z r贸偶nych Ko艣cio艂贸w... Ale je艣li szukasz naprawd臋 rado艣ci i ratunku, nic nie zast膮pi pokoju, jaki niesie Komunia 艣w.! Tego pokoju 偶ycz臋 wszystkim cierpi膮cym! Artur z Warszawy (nauczyciel)

Udost臋pnij ten post

Co za brednie to wy偶ej:P.Nie wiem co z tym z tematu ale to chyba ten co go reklamowali w telewizji:P.A na nowotwory go odradzam bo za drogo:P.Za 250 z艂otych mo偶na mie膰 3 metody kt贸re polecam na p贸艂 roku:classic_cool:.No i wielu twierdzi 偶e skuteczne:classic_cool:.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie no ok
Weltenbummler,b贸g jest Najwieksza moca,ale dlaczego nazywac oszustami i szarlatanami prawdziwych ludzi co lecza innymi metodami niz chemia???a dlaczego nie nazywac szarlatanami i oszustami lekarzy???kt贸rzy r贸wniez robia kase i buduja pa艂ace i biora 艂ap贸wki wiedzac ze pacjent i tak umrze,chemia to silna trucizna,nie leczy tylko zabija,wiec jak mozna jednych ochraniac a innych szkalowac,a pragne podkreslic,ze cz艂owiek to nie tylko cia艂o a r贸wniez dusza,(energia)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niewierna74
Da艂am sobie czas i poczyta艂am te wszystkie posty... Naprawd臋, czy wam ludzie si臋 zdaje, 偶e jeste艣cie tacy m膮drzy i tak ogarniacie 偶ycie i wszech艣wiat, 偶e macie prawo negowa膰 istnienie bioenergii? A co tak naprawd臋 wiecie? Cz艂owiek jest zbyt prymitywnym stworzeniem by pozna膰 to wszystko. Zreszt膮, lepiej nie...bo zaraz by to wykorzysta艂 w z艂ej wierze...jest tyle z艂ej energii w was, tyle jadu, tyle nienawi艣ci i prze艣miewstwa 偶e zastanawiam si臋 czy to taki nar贸d czy ca艂a ludzko艣膰... 艢miejecie si臋 z mocy energii ( a przecie偶 wszystko w ok贸艂 nas to energia, my to energia ), gnijecie po 艣mierci w ziemi z czego potem wyrasta kwiatek - w 艣wiecie wszystko si臋 ze sob膮 艂膮czy. Ka偶dy jest cz臋艣ci膮 kogo艣 innego, wszystko jest cz臋艣cia czego艣. Nazywacie ludzi ( bioenergoterapeut贸w ) oszustami... ciekawe. Bo co? Bo s膮 lud藕mi? A wierzycie w jakie艣 g艂upoty typu B贸g, cudotw贸rczyni Maryja etc. To jest 艣mieszne. Naprawd臋 - modli膰 si臋 i wierzy膰 w takie g艂upoty...jednak kiedy co艣 wam wychodzi zawdzi臋czacie to modlitwie, Bogu ... a kto powiedzia艂 偶e to B贸g wam pom贸g艂 a nie energia wok贸艂 was? P艂acicie kas臋 lekarzom, kt贸rzy zbijaj膮 kokosy. Te偶 bym chcia艂a zarobi膰 150z艂 za 10 min. Dlaczego nie szykanujecie oszust贸w, zdzierc贸w lekarzy a bioenergoterapeut贸w? To jak to ma by膰? Lekarze mog膮 bra膰 kas臋 a bioenergoterapeuci maj膮 pomaga膰 za darmo? Chyba co艣 nie tak z wasz膮 psychik膮. Zacznijcie od wyzbycia si臋 jadu i z艂o艣ci, zara藕cie si臋 dobr膮 energi膮 od takich ludzi jak Z.Nowak to 偶ycie b臋dzie pi臋kniejsze. I pozw贸lcie ludziom wierzy膰 w co chc膮. Wszak to nasz m贸zg i psychika odpowiada za stan naszego cia艂a... wi臋c bioenergoterapia jak najbardziej do zacz臋cia pracy nad samym sob膮. To 偶e nie ka偶demu taka terapia pomo偶e ( bo nie wierzy zbyt silnie i nie da si臋 jego organizmu "odblokowa膰" to nie znaczy 偶e nie pomoga innym. Ja nie wierz臋 w Boga ale wierz臋 w energi臋 w艂a艣nie dlatego 偶e JESTEM inteligentna. Pozdrawiam wszystkich wierz膮cych w energoterapi臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kochaj膮ca siostra
Do niewierna74: Niestety w naszym kraju nie ma zbyt wielu mo偶liwo艣ci "leczenia" raka. Jeste艣my jako pacjenci skazani na leczenie takie jakie jest dost臋pne w naszych plac贸wkach zdrowia. A je艣li chodzi o Nowaka to podtrzymuj臋 to, co napisa艂am we wcze艣niejszym tek艣cie. S膮dz臋, 偶e jednak nie do ko艅ca jeste艣 tak inteligentna, za jak膮 si臋 uwa偶asz bo je艣li bronisz kogo艣 takiego jak ten szarlatan to jeste艣 r贸wnie jak on nastawiona wy艂膮cznie na gruby zysk. Zastan贸w si臋: 250 z艂 za 10 min pochlapania wod膮! Nie znam lekarza, kt贸ry by tyle bra艂 za jak膮kolwiek wizyt臋. Niech ta woda b臋dzie sobie nie wiadomo jak naenergetyzowana ale zastan贸w si臋 racjonalnie - cz艂owiek, kt贸ry ga艣nie w oczach, chwyta si臋 wszystkiego co tylko si臋 da 偶eby 偶y膰 bo ma dla kogo, wyci膮ga ostatni grosz 偶eby si臋 ratowa膰 - a tu upsss, nie uda艂o si臋, tak...? Nawet nie chc臋 my艣le膰 ile ten cz艂owiek wyci膮gn膮艂 kasy od mojego brata bo mnie krew zalewa na samo wspomnienie! Te pieni膮dze bardzo by si臋 teraz przyda艂y jego dzieciom...

Udost臋pnij ten post